Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 22.7.2015 23:11:15
|
|
|
|
amdn
|
Jovana pa sad me zbuni, kako nisu to je isti proizvodjac samo ima dve linije, EI je starija a i Jasmil mladja, cini mi se da je tako, mm radi dizajn decije garderobe pa saradjuje sa svima, bas cu proveriti, sad si me zagolicala
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 22.7.2015 23:15:42
|
|
|
|
amdn
|
e sad gledah na sajtovima i jednog i drugog ista adresa , brojevi tel, samo imaju dva sajta posebno, to je to ista firma ima dva brenda meni su i dobri i jedni i drugi, EI ima sad dobrog vesa za nas mame
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 22.7.2015 23:18:12
|
|
|
|
jovana jojo
|
Možda ja grešim jer prolazim pored dve različite fabrike kada idem u selo.Baš proveri i mene zanima,ja sam oduvek mislila da su to dva sasvim različita proizvođača ali pošto su u blizini da prodaju zajedno nikad mi nije palo na pamet drugačije
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 22.7.2015 23:20:32
|
|
|
|
jovana jojo
|
IZVORNA PORUKA: amdn e sad gledah na sajtovima i jednog i drugog ista adresa , brojevi tel, samo imaju dva sajta posebno, to je to ista firma ima dva brenda meni su i dobri i jedni i drugi, EI ima sad dobrog vesa za nas mame Hvala ,ostarila bi a ne bi znala ma važno je da su kvalitetni i da mi se sviđaju
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 22.7.2015 23:21:22
|
|
|
|
amdn
|
e sad ne znam ni ja pa ako vidis dve fabrike bice da su dve firme, imaju isti faks, a i istu adresu,ali ako su jedna pored druge to objasnjava adresu, ma sta znam, od Ariljskog vesa oni su najbolji
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 22.7.2015 23:29:07
|
|
|
|
jovana jojo
|
Moguće da imaju dve fabrike,jednu za tu mlađu liniju i jednu za stariju,zauzimaju baš veliku površinu i otkupili su pola jednog brdašca preko puta tih fabrikka,tu sagradili neke kuće u lepom stili.Sad da li tu žive vlasnici ili ne, ne bih znala reći,samo znam kada tuda prolazim oči mi ostanu na uređenju tog dela brda,a sve je njihovo.A kada uđeš u krug fabrike gde ima i prodavnica,kao da si ušao u drugu dimenziju, sve besprekorno
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 26.10.2016 16:52:12
|
|
|
|
Animsaj9
|
Meni se licno ne svidjaju imamo par bodica, i ne volim da mu ih oblacim brzo se razvuku
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 26.10.2016 17:32:05
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Jasmil je ok. Ostalo ne volim i ne kupujem.
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 26.10.2016 17:49:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jasmil se i meni svidja, a Arilje sam uzimala i dobrog i loseg
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 26.10.2016 20:32:10
|
|
|
|
isidora88
|
ne kupujem arilje proizvode, ne svidja mi se kvalitet. jasmil je ok ali su preterane cene i ima i kvalitetnijih od njih,
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 26.10.2016 20:42:16
|
|
|
|
Animsaj9
|
meni su gace za odrasle Jasmil uzas blagi uzmes neki s a one se razvuku xxxl
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 26.10.2016 20:57:23
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jasmil i ja imam razvucene su kao slon da ih nosio Sada sam u Pirocancu uzele neke iasto je Arilje, skupi se posle pranja kao da nisu nosene i bas su lep pamuk...
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 30.3.2017 13:48:48
|
|
|
|
degu
|
Ja uzimam T arilje gacice, samo su mi one ostale kao nove a u susilici susim. Sve ostale su nam se poraspadale u susilici. I arilje ima neke podmarke, samo ovaj jedan model gacica su nam odlicne.
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 5.4.2017 10:12:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam uzela u Pirocancu par bodica, prani na 60 stepeni i suseni u mašini, a ostali su isti. Pre godinu dana smo sinu kupili par atlet majica i nisam bila nešto zadovoljna, skroz su izgubile oblik.
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 5.4.2017 10:27:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni je sav Ariljski program odlican. Ja bas volim da kupujem domace proizvode.
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 5.4.2017 10:36:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja kupujem Piroćanac i mm i Savi i sebi, probala sam i ostali Arilje veš ali je Piroćanac najbolji. A nije ni skup. Jasmil mi nema tako lep mapuk kao Piroćanac, a cene su im slične, ja mislim. Savi sam prošle godine nakupovala gaćice za 100 dnara i bele i šarene, divan pamuk.
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.4.2017 10:37:34 >
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 6.4.2017 20:36:47
|
|
|
|
vocicana
|
Dunjci, najlepse stvari za mog D uzela sam bas u pIrocancu i dan danas nosimo sve odatle. Ima par stvari od drugih nekih proizvodjaca, ali potpisujem tvoj post. Divna firma, divna!
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 7.4.2017 19:44:48
|
|
|
|
Duškić
|
Ima li taj ves online da se nadje i vidi ..A mozda neku radnju u Bg (mislim na Pirocanac ves) ..ja sam zadovoljna Jasmilom , ali da vidim kad ga nahvaliste
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 7.4.2017 19:48:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bas sam danas malisi uzel bodic.iz Pirocanca, imaju neko snizenje trenurno.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 20.6.2017 18:08:50
|
|
|
|
Dragce86
|
Mi koristimo Arilje benkice i bodice i zadovoljni smo bas :)
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 7.9.2017 23:52:04
|
|
|
|
mama Jo
|
Super je Arilje i povoljni su bas
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 8.9.2017 9:16:29
|
|
|
|
krin 40
|
Samo njihov i kupujem deci
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 8.9.2017 9:19:47
|
|
|
|
mama Jo
|
Da isto, igrom slucaja imam i njihovo prodajno mesto u blizini stana pa caskom kad zatreba samo trknem... Bodici po350 dinara a super su stvarno I nama velikima uzimam cesto
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 8.9.2017 9:21:29
|
|
|
|
krin 40
|
Pa ds..a ja sam iz Ča..Arilje je pored
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 17.11.2017 17:30:19
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja Arilje bodice ne volim jer se drikeri odvaljuju. Mnogo mi je bolji pamuk cak i onaj organic iz HM. Kupujemo njihove potkusulje koje su divne. 120dinara sto je smesan iznos za taj kvalitet. Imali smo i par benkica,al nismo koristili. Isto divan pamuk a placene su po 120 ili po 150dinara.
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?