Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.7.2017 21:44:54
|
|
|
|
nata11
|
Knjiga je: u ime ljubavi ili otkad sam zav? Prelistacu svakako po netu hvala ti.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.7.2017 23:20:47
|
|
|
|
dunja RR
|
U ime ljubavi. Ali ako se dobro sećam, davno sam je čitala ne spominje VTO baš često direktno, nego nekako na indirektan način kroz svoju borbu za dete, borbu sa sobom.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.7.2017 8:26:10
|
|
|
|
nata11
|
Hvala Dunja. Nabavljam
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 5.7.2017 10:55:49
|
|
|
|
nata11
|
Kada sam vec na ovoj temi preporucila bih jednu knjigu: Sve se desava sa razlogom Stim da je kod ove knjige veoma bitno u kom periodu zivota je citate. Uzela sam je na nagovor rodjake kada mi je bilo najteze i procitajuci pola knjige bila u fazonu WTF- kakva glupost, kako se neko tako lako miri sa smrcu, bolescu najblizih. A onda je proslo neko vreme, neke stvari se slegle, neke sam prihvatila, neke promnila i knjiga je onda dodbila sasvim novi smisao.
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.7.2017 8:54:01
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Krenula Sedam sestara od Lusinde Rajli. Na samom sam početku, još nemam mišljenje. ODLIČNA!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.7.2017 8:56:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Procitala u dahu knjigy "Nit" od Viktorije Hislop
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.10.2017 23:15:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo zavrsavam "Ubiti pticu rugalicu". Bas mi se svidja. Uzela sam i drugi deo.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 9:23:52
|
|
|
|
krin 40
|
Ponovo čitam "Narcis i Zlatousti" H.Hesse
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 9:49:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sta je ovo. Izgleda samo ja citam.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 9:52:30
|
|
|
|
krin 40
|
A mene ne računaš,jelll??
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 9:55:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krin pisi Nisam citala tu tvoju. Kakvog je zanra?
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 10:00:34
|
|
|
|
Milena18
|
Sanjice, javi kakav je nastavak. Ja se sve nešto ne usuđujem da ga uzmem jer mi je "Ubiti pticu rugalicu" divna knjiga, plašim se da se ne razočaram. Trenutno čitam "Šroder" od Amiti Gejdž. Sviđa mi se, primećujem uticaj mog omiljenog pisca, Nabokova.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 10:08:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja sam skepticna prema drugim delovima. Ali npr Murakamijeva 1Q84 drugi i treci deo je isto bio super. Mozda za nijansu jos bolji.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 10:21:08
|
|
|
|
krin 40
|
Sanjice svideo bi ti se.Filozifski roman.Priča o dva prijatelja koji se rastaju u mladosti i ponovo sreću u starosti.Jedan je izabrao intelektualni put a drugi je iskusio život u pravom smislu te reči
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 10:26:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mmmm. Onda cu je uzeti. Nego, imam brdo koje treba da procitam.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 17.10.2017 10:27:37 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 14:48:08
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Kada sam vec na ovoj temi preporucila bih jednu knjigu: Sve se desava sa razlogom Stim da je kod ove knjige veoma bitno u kom periodu zivota je citate. Uzela sam je na nagovor rodjake kada mi je bilo najteze i procitajuci pola knjige bila u fazonu WTF- kakva glupost, kako se neko tako lako miri sa smrcu, bolescu najblizih. A onda je proslo neko vreme, neke stvari se slegle, neke sam prihvatila, neke promnila i knjiga je onda dodbila sasvim novi smisao. Onda je ova za mene.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 14:49:30
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kod mene skroz obrnuto. Malo sam se razocarala drugim i trecim delom. Prvi je ostavio najveci utisak. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR I ja sam skepticna prema drugim delovima. Ali npr Murakamijeva 1Q84 drugi i treci deo je isto bio super. Mozda za nijansu jos bolji.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 15:06:46
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja trenutno citam ,,Moja Genijalna Prijateljica"... super je za sada, dve zene u godinama se secaju detinjstva, mladosti i svog prijateljstva.. ukratko.... Lako se cita, i vrlo je lepa. Krin, ja volim filozofske romane, sledecu cu uzeti po tvojoj preporuci 😊
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.10.2017 15:19:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni uopste nije legla ta "moja genijalna prijateljica". Prekinula sam je na pola.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2017 9:59:55
|
|
|
|
Peace*
|
Čitam i jaaaa! Vidim da sam pisala da sam čitala Sedam sestara Lusinde Rajli. Pročitaj i drugi deo, Olujna sestra, isto je super. Čekam da se pojavi treći deo... Pročitah Ni dana bez tebe Džesike Brokmul - onako... Muso - Ako sutra ne postoji - nije loša. Suzan Kolins - Igre gladi, sve tri knjige - ODLIČNO! Posle sam pogledala film, i knjiga je mnooogooo bolja! Sad čitam "Carica" od Šan Sa. Maločas sam u Vulkanu kupila Čuvari biblioteke - Glen Kuper. Već neko vreme me privlači naslov. Kakva je Ptica rugalica? Nikako da je uzmem.
< Poruku je uredio Peace* -- 2.11.2017 10:00:43 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2017 10:05:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Peace meni se jako dopada. I drugi deo ima "Postavi strazara". I taj deo sam procitala.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2017 10:14:55
|
|
|
|
Peace*
|
Ptica rugalica nema nikakve veze sa Igrama gladi, zar ne? Pojam "ptica rugalica" se spominje i u Igrama gladi, zato pitam.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2017 10:16:42
|
|
|
|
Peace*
|
Pročitala sam siže... nema veze.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2017 11:39:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nema veze Peace. Procitaj. Ja sad citam "Snovi u plavom" od Dzodzo Mojes. Svidja mi se. A ostao mi je drugi deo knjige Bez tebe. Inace to je nastavak "Dok nisam srela tebe". Isti pisac je.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2017 14:08:32
|
|
|
|
Dragce86
|
Trenutno citam sjajan triler Hemija smrti, Sajmon Beket. Ko voli napete teme, leseve, ubistva itd. Arheolog povezuje i reseva slucajeve serijskog ubice koji se namerio na stanovnice jednog malog mesta u Engleskoj. Sve preporuke :D
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.