Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 17.10.2017 2:28:21
|
|
|
|
Duškić
|
Zasto da ne, svi imaju pravo da ucestvuju . Jos kad uz sve to dohe inspiracija, pun pogodak!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 17.10.2017 9:32:45
|
|
|
|
krin 40
|
Bravo za RR ..sjajna nagrada
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 22.10.2017 23:24:13
|
|
|
|
mama Jo
|
Jos malo pa ce i ovo glasanje 😊 Jedva cekam da citam stihove 😊
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 23.10.2017 8:50:25
|
|
|
|
mekanica
|
Mame je l imamo pravo i da pišemo i da glasamo?
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 23.10.2017 8:54:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: mekanica Mame je l imamo pravo i da pišemo i da glasamo? Kako mislis da pises i glasas? Ako mislis da učestvujes u nagradnoj igri i da glasas, da, imas pravo.
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 23.10.2017 8:55:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Pa da, koliko znam imas pravo i da pises i da glasas... 😊 Ja obozavam ovakva takmicenja, uvek mi da inspiraciju i o da danima tako smisljam.neki lep stih 😊 A mame se stvarno potrude, baa uvek bude lepih pesmica 😊
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 23.10.2017 9:00:53
|
|
|
|
mekanica
|
Hvala 😉 na to sam i mislila i da pišem komentar i da kasnije glasam. Kad su bili brojevi samo sam pisala pesmicu mislila sam da ne ide i da glasamo 😁 Jeste lepo, ja se okupiram rimom neko vreme ☺ nisam ni znala da umem da ih sastavljam 😁
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 23.10.2017 10:26:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cisto da znate da ja jos nisam kupila prvu kupku za znacila bi mi...
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 23.10.2017 12:57:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Bas to, ova RR je probudila i pesnike u nama 😊
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 24.10.2017 16:12:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Sutra pocinje glasanje - jeeeeeeeeeeeeej 😍
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 24.10.2017 16:15:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:43:20
|
|
|
|
Dragce86
|
I ja jedva cekam glasanjeeee :))))Srecno nam svima
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:54:36
|
|
|
|
marketing RR
|
1. Sve sto Chicco nudi zaista vredi.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:55:06
|
|
|
|
marketing RR
|
2. Chicco je tu za nas, od prvog dana nema mu ravna! Da li je losion ili je krema, sve je prelepo i provereno bez dilema, i nema parabena.. Da li na Suncu ili na plazi ti uvek Chicco proizvode potrazi! Volimo Chicco proizvode kao i puno mama i rado ih koristimo sa nasim bebama!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:55:27
|
|
|
|
marketing RR
|
3. Chicco-ove proizvode oooboozavaaaam! Do skoro sam ih kupovala kumcetu, a od skoro i za princezu koju ocekujemo u januaru. ^_^ <3
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:56:09
|
|
|
|
marketing RR
|
4. Chicco Natural sensation je nova linija proizvoda koja svakoj bebici prija. Sa njom malena i nezna koza mirisna je i zasticena od stetnih uticaja, sa nama je od 1.dana i svima nam je znana ta Chicco carolija! Volimo i kupkicu i kremu za lice i ulje u spreju, tata ce nam nabaviti u Aksi kolekciju celu! Za Chicco znamo da je bez parabena i samo od prirodnih sastojaka napravljen za nase guze male, verujem da to znaju cak i vrapcici sa grane :) Kad zapenimo u kadici i ubacimo zuto plasticno pace, uz pesmu i uzivanje kupa se moje mace. Izlazak joj tesko pada, tad krece dreka i cika: - Vrati me nazad u kadu, mama! - porucuje mala Vika! Pa sipa na sebe po pune sake, eh, brzo nestade kupke nase, Zato igramo i nadamo se da ce Chicco i Ringeraja uslisiti molitve, jer ova kozmetika bas nam jako pase! Jako zelimo krema za lice i kupku Vasu da obraduje jednu nemirnu i cilu seku nasu <3
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.10.2017 20:58:00 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:58:26
|
|
|
|
marketing RR
|
5. za mala savrsena bića savrsena kozmetika od prrvog dana,natural sensitiv za savrseno odrastanje ,za negu koze koja je tanja i oset_ljivija i do pet puta od odraslih ,za bujnu kosu sampon,za lepu zdravu kozu kupka ,losion ,krema za lice i mali andjeli postoju i izrastaju u savrsena negovana bica,jer nega ,dobra nega je zdravlje
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:58:41
|
|
|
|
marketing RR
|
6. Sjajna ideja, svi proizvodi u jednom paketu olaksavaju mamama brigu o neznoj bebinoj kozi.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 20:59:56
|
|
|
|
marketing RR
|
7. Chicco kozmetika je idealna za sve bebe sveta i tu dileme drage majke nema. Od prvog saznanja da ce bu biti mamakrenula sam u potragu za idealnom kozmetikom iset_ila se Chicco bez imalo straha,jer sam odmah znala da ce koza moje bebi biti mekana i mirisna,a oduvek me bas ona asocirana na mirisno i cisto,negovano cedo! Zato je zelja svake majke je jasna, a to je da pruzi najbolje iz prirode za svog malisana! Za negu i kozu mekanu kao svila,tu su Chicco proizvodi bez stetnih sastojaka jer mi,mame,biramo samo najbolje. Nega bebine koze je vrlo bita stvar a to nam Chicco godinama daje na dar!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 21:00:47
|
|
|
|
marketing RR
|
8. Kolekcija Chicco-va nova je za bebu dodir iz snova. Šanpon i kupka za kožu nežnu, šire divan miris i prave penicu snežnu Krema protiv ojeda da bebi bude bezbedna guza a lice veselo i bez suza. Tu je i ulje i za lice krema pa beba može bezbrižno mirišljava i mekana da drema. Chicco mnogo volimo, zato se na ringeraji za nagradu borimo
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 21:01:30
|
|
|
|
marketing RR
|
9. Moja mama ujutru čim otvori oči, Gleda svome čedu kako će pomoći, Chicco joj tu uvek priskače u pomoć da mami bude lakši dan i još lakša noć. Moje stvari uvek divno namiriše uz Chicco proizvode lepše se diše. Tu je mama uvek da mene očešlja sa Chicco četkom da budem beba lepša. I kada sam nervozan i ne znam šta bi više, Chicco ulje za masažu uvek pomogne, da mama opusti svoju malu mazu. I kada me mama na počinak sprema u kadicu me stavi i pesmice mi peva Chicco kupkom me namiriše skroz i onda polako za zemlju snova hvatam prvi voz. <3 Chicco i Mama u sluzbi beba <3
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 21:01:58
|
|
|
|
marketing RR
|
10. Chicco kolekciju volimo svi probaj je i ti. Mirišljava i bajna od nhe je bebina koža sjajna Najviše kiristimo kremice za nasmejano malo lice
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 21:02:51
|
|
|
|
marketing RR
|
11. Kremice za lice i ulje tu je, svaka mama koja voli bebu Chicco kupuje. Kolekcija nova stigla je iz snova da nas obraduje i šampon i kuoka tu je Bebe vole Chicco, vole ga i mame jer nije samo za bebe koriste ga i same
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 21:03:18
|
|
|
|
marketing RR
|
12. Mamino sam dete od glave do pete, A stigao sam na svet sa Chicco planete. Bas mi je lepo na ovom svetu, ali i dalje volim moju Chicco planetu. Patikice Chicco bas su prava stvar, dobio sam ih bas juce od svoje bake na dar.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Natural sensation koz... 25.10.2017 21:03:44
|
|
|
|
marketing RR
|
13. U kadu trčim kada padne veče i ne brinem da l' će šampon oke da mi peče. Na lice mi mama stavi kremu i zahvali se Chicco-u na svemu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?