Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.8.2017 8:13:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitke 😊😊 Evo ideje sta da pravimo za rucak naredna dva dana Bravo drage
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.8.2017 13:40:08
|
|
|
|
likica_nis
|
Hvala RR na nagradi, sve najbolje u daljem radu, nadam se ponovnoj saradnji
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.8.2017 9:52:24
|
|
|
|
medamisko
|
Lepo, cestitke domacice!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 5.8.2017 12:55:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
O, ja nisam ni znala da se dobija nagrada za najvise glasova datih 😂 Od kako sam otkrila vas kutak C kuhinje ja sam odusevljena, veci deo tih recepata sam i pravila, a ostale cu tek 😊 Prosto moram da kazem - ja sam srecnija zena od kako sam otkrila RR 💗
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 5.8.2017 13:17:31
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.8.2017 23:12:05
|
|
|
|
marketing RR
|
Likica nam je poslala i divnu sliku :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 7:39:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divna slika
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 7:43:00
|
|
|
|
Duškić
|
Sladak je, C promoter
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 7:56:05
|
|
|
|
krin 40
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 13:04:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Presladak je
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 13.8.2017 17:26:07
|
|
|
|
likica_nis
|
Ma odlicni ste
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2017 1:03:49
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naše vredne dobitnice za avgust mesec i napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 11 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja medamisko sa 15 unetih recepata viki66 je takođe objavila 15 recepata, ali prema pravilniku nagradu, u sučaju izjednačenog broja objavljenih recepata, osvaja onaj ko je u datom mesecu prvi objavio recept. Dodatne nagrade su osvojili: 1. viki66 za recept Musaka sa zeljem (22 boda) 2. likica_nis za recept Pileći ražnjići u paradajz sosu (6 bodova) 3. mama Jo (57 glasova dala) mama Jo i Sladja 29 su obe dale po 57 glasova, ali prema pravilniku nagradu u slučaju izjednačenog broja datih glasova osvaja korisnik koji je napisao više objava na forumu u datom mesecu. mama Jo je u avgustu imala 96 objava na forumu a Sladja 29 je u avgustu imala 3 objave na forumu. Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 10.9.2017. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2017 4:48:05
|
|
|
|
mama Jo
|
O, sjajno 😊😊 Hvala RR 😁 I cestitke za sve ostale dobitnice 😍
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2017 7:37:17
|
|
|
|
krin 40
|
Čestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 9.9.2017 22:40:00
|
|
|
|
medamisko
|
Odlicno, bilo je neizvesno. Hvala !
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.9.2017 23:12:29
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Glavnu nagradu osvaja medamisko sa 15 unetih recepata viki66 je takođe objavila 15 recepata, ali prema pravilniku nagradu, u sučaju izjednačenog broja objavljenih recepata, osvaja onaj ko je u datom mesecu prvi objavio recept. Dodatne nagrade su osvojili: 1. viki66 za recept Musaka sa zeljem (22 boda) 2. likica_nis za recept Pileći ražnjići u paradajz sosu (6 bodova) 3. mama Jo (57 glasova dala) viki66 i Mama Jo, pošaljite podatke, čekamo ;)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.9.2017 0:10:17
|
|
|
|
viki66
|
Podatke sam odmah poslala cim sam procitala za nagradu u inbox .....
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.9.2017 20:54:37
|
|
|
|
likica_nis
|
Hvala za divnu nagradu koja je danas stigla
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.9.2017 21:37:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Likice, stavi nam sliku nagrade.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 20.9.2017 8:54:02
|
|
|
|
medamisko
|
Hvala, stigla nagrada!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 20.9.2017 12:06:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Dajte fotke I stavljajte recepte, ne zabušavajte
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.9.2017 12:41:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 24.9.2017 12:29:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Stavljajte recepte, ajmo, ajmo
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 25.9.2017 16:49:37
|
|
|
|
likica_nis
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Likice, stavi nam sliku nagrade.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 25.9.2017 17:35:25
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo domacice Rr...ima bas lepih recepata!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
DecaAna007Planirate li jos dece?Da (
86%)
Ne (
14%)
Ukupan broj glasova: 347Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!