Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime čistite nosić? 7.3.2017 22:34:56
|
|
|
|
Dragce86
|
Joj, ja isto samo fizioloskim i stapicem za nos...mada brinem jer osecam da ponekad nocu krci :(
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 7.3.2017 22:44:02
|
|
|
|
Duškić
|
Sipam fizioloski i malo sacekam.pa pumpicom izvlacim, ne zapusavam drugu nozdrvicu.PHYSIOMER najcesce koristim...
< Poruku je uredio Duškić -- 7.3.2017 22:48:19 >
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 7.3.2017 23:12:21
|
|
|
|
Mariya
|
Fiziološki i štapić za uši i to svakodnevno. Dragče, to što krči je zato što njima kad se zagrcnu ili podrignu mleko ide u nos pa to mora da ima zvuk...
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 18.8.2017 23:00:27
|
|
|
|
Nenica88
|
Cao svima,zanima me zna li neko da li bebi od mesec i po dana smem sipati pun spric fizioloskog rastvora ili je jos mala za tu kolicinu?
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 6:30:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa, zavisi koliki je spric :) Ja bih sipala neka dva, tri mililitra.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 8:00:33
|
|
|
|
Nenica88
|
Pa mislila sam na 5ml. Trenutno stavljam 2,5 i nema nekog efekta,kao da joj je sve gore.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 8:48:24
|
|
|
|
krin 40
|
A koristiš li i pumpicu posle fiziološkog? Koliko se sećam ja sam tako N čistila.D nisam imala potrebe(hvala Bogu)
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:10:45
|
|
|
|
Nenica88
|
Da,pustim malo da odstoji pa izvucem,ali ona je i dalje puna. Mislim da je jedino resenje taj pun spric od 5ml,ali ja ne znam da li smem jer je mala jos
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:15:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja nisam cekala da odstoji. Sipam fiziološki u jednu nozdrvu i odmah izvlacim pumpicu iz obe nozdrve. Tako opet u drugu nozdrvu. Ne verujem da ce bebi nesto biti akp stavis vise fizioloskog. Probaj ako mislis da ce biti bolje.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:20:46
|
|
|
|
Nenica88
|
Samo se plasim zbog pritiska. Koliko sam upucena,tih 5ml treba energicno i odjednom da se sipa,pa se ja bojim da joj nesto ne povredim tim postupkom. Da ima 5,6 meseci,ne bih razmisljala,ali ovako se bas cimam. Hvala devojke na pomoci,moram probati❤...
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:23:49
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sam čistila kao Ivana.Ušpricam pod pritiskom i odmah izvlačim.Ne verujem da ćeš "nešto da povrediš".Probaj prvo sa tri ml ali bez čekanja.Pa ako nema boljitka,povećaj
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:26:03
|
|
|
|
Nenica88
|
Vazi,probacu bas veceras. Hvala puno
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:40:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Koliko cesto ispiras nosic dnevno? A ne mozes da je povredis fiziološkim.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 9:42:38
|
|
|
|
Nenica88
|
2-3x dnevno,kako kad.
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.8.2017 10:08:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako je mnogo zapusen nosic, mozes i cesce.
|
|
RE: Čime čistite nosić? 2.9.2017 20:24:29
|
|
|
|
Duškić
|
Meni je physiomer zakon kad su bas mali, ima ono gumeno na Vrhu i super je..
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 2.9.2017 22:49:11
|
|
|
|
dddaca
|
Moja je od ohysiomera bezala, otimala se, ni sad nema sanse da bi ga stavila. A super je sto onaj gumeni nastavak moze da se skine i opere
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 3.9.2017 7:17:33
|
|
|
|
krin 40
|
Duškić pa to ja zovem "pumpica"
|
|
RE: Čime čistite nosić? 3.9.2017 15:47:34
|
|
|
|
dddaca
|
A meni je pumpica onaj nosko, sa kojim posle izvuces sve iz nosica
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 3.9.2017 16:35:13
|
|
|
|
krin 40
|
Izgleda da sve na isto mislimo
|
|
RE: Čime čistite nosić? 3.9.2017 16:39:56
|
|
|
|
dddaca
|
Razumela sam da je tebi pumpica gumeni nastavak sa Physiomera...
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 6.9.2017 14:36:42
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako da je nateram da mi dozvoli da joj izvucem usisivacem? Jedva dise, a place i otima se najstrasnije... Krenemo redom svim igrackama da izvucemo, a njoj ne da nikako...
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.9.2017 21:33:32
|
|
|
|
lukaandrej
|
zdravo,upravo sam se pridruzila forumu,pozdrav svim mamama .Ja mom sinu izvlacim slinice noskom,tom spravicom sto se stavlja na usisivac,i prezadovoljna sam,koristila sam i za starijeg sina,i sada za mladjeg.Izvucem mu ujutru i mirni smo ceo dan
|
|
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.9.2017 21:38:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Lukaandrej dobrodosla. Pisi i nam i u razgovorima
|
|
RE: Čime čistite nosić? 19.9.2017 22:11:31
|
|
|
|
lukaandrej
|
hvala,radujem se sto cu moci da podelim iskustva sa drugim mamama,nova sam,jos uvek se ne snalazim ovde,ne zamerite ako nesto zabrljam,promasim temu :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?