Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 16:59:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Helo, helo! Mi rucali, malo se gleda sport, malo ce kasnije da se proseta ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 17:49:46
|
|
|
|
vocicana
|
A ja cu malo kasnije, da peglam...da oribam kupatilo....pa cu da spavam, pasutra dnevna soba, pa sve u krug.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 18:29:06
|
|
|
|
krin 40
|
Ja sve nešto briskam u hodu.Navataću sutra muža za "krupne radove"
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 18:36:21
|
|
|
|
dddaca
|
Ja danas nista nisam stigla da pipnem. A cekaju me i dve masine za peglanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 19:46:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vece mame Mi bili u skitnji, deci kupovala trenerke. I Vuku 3 veca kamiona, odmah je morao da ih provoza po ulici..bas mu se svidjaju. Sta su decaci, odrasta pored dve devojcice i samim tim.svakakvim igrackama ali odmah se opredelio za auta i kamione. Ajde igracke, nego sto on voli i velika auta. Kad izadjemo ispred zgrade on odmah po parkingu cacaka auta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 2.9.2017 20:00:09
|
|
|
|
krin 40
|
Anck pa dečko pravi..nece lutke da čačka
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 7:31:01
|
|
|
|
krin 40
|
Jutro mame.Ne mogu više da spavam.Tmurno jutro ali lepo je osvežilo
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 10:29:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro i od mene. Ustali u 7,obavili kupovinu, maxi, pijaca,doruckovali, sada se igraju a ja i muž kuliramo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 10:48:45
|
|
|
|
krin 40
|
Suzi ti si vredna.Ja sam isto ustala ali ništa od kupovine osim što sam napravila gibanicu i prioremila pilence 😁
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 11:04:18
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mrziim kisu vikendom.kad mozemo svuda da skitamo 😣
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 11:36:44
|
|
|
|
Duškić
|
E ja moje nigde jutros nisam izvodila pa je takva nervoza , uh. Cekam jos malo pa da spavaju. Kasnije kad dodje muz puz da idemo negde.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 11:39:03
|
|
|
|
krin 40
|
Lepo je za šetnju.Dušlić gde vi šetate?
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 11:41:15
|
|
|
|
dddaca
|
Dobro jutro. Poslala sam mm u kupovinu, malena i dalje smrkce, opet nismo spavali nocas i tako... Zahladnelo, ali prija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 11:47:40
|
|
|
|
krin 40
|
Sutra najavljuju još hladnije.Meni je sve širom otvoreno.Prija.
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 12:25:55
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Daco, je l' makar malo bolje malena? M se igra i lutkama, i kamionima i vozićima, ali sve po minut-dva i dosadi joj. I dalje su joj najzanimljivije kutije. I mi smo išli u šetnju, u povratku je zaspala u kolicima, samo smo je prebacili u krevetac kad smo stigli kući.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 12:37:29
|
|
|
|
Duškić
|
Mi ili ovde po kraju ili do Ade, a Topciderski nam je glavna destinacija. Tamo je idealno za jurcanje i voznju. !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 12:45:30
|
|
|
|
krin 40
|
Topciderski je super.Pozdrav Milenice,nema te
< Poruku je uredio krin 40 -- 3.9.2017 12:51:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 14:56:17
|
|
|
|
dddaca
|
Milena, na trenutak pomislim da je bolje, ali onda se bas jako zakaslje, slinavi, u medjuvremenu je dobila i temperaturu, a najgore je sto nece skoro nista ni da pije ni da jede.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 15:02:32
|
|
|
|
krin 40
|
Daco jer opet dobila temp.?
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 15:19:28
|
|
|
|
dddaca
|
Pisala sam na drugoj temi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 15:26:46
|
|
|
|
krin 40
|
Pročitala sam..jurimo se
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 15:49:27
|
|
|
|
dddaca
|
Da , sad sam malo vremena ugrabila, pa gledam sta se pisalo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 15:55:56
|
|
|
|
krin 40
|
Slabo..nedelja.Malo je nas dokonih
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 16:20:05
|
|
|
|
dddaca
|
ha, ha, sto bi moja malena rekla ti si bas smesna
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/17 [chat] 3.9.2017 16:29:03
|
|
|
|
krin 40
|
Pa realno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.