|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sladoled
29.6.2017 15:04:59   
Mariya
Evo isprobanog recepta za kremasti domaći sladoled:

2dl slatke pavlake (mlečne)
400g grčkog jogurta
Šećer po ukusu (mi smo stavili 2kašike šećera i 2 kašike meda)
Dodaci po ukusu (voće, čokolada, vanila, keks)

Umutiti sl.pavlaku, dodati jogurt, šećer i izmešati. Podeliti na onoliko delova koliko ukusa želite, izmešati sa osnovom i sipati u kalupe ili činiju i zamrznuti.

U osnovu smo dodali kašiku arome vanile. U drugoj posudi smo izmešali osnovu sa 2 veeelike kašike čokoladnog eurokrema i rebrom rendane čokolade, definitivno NAJBOLJI! iako nismo ljubitelji čoko sladoleda. U treći deo smo dodali 200g jagoda, izblendane, u 4.deo sok od malina. Taj sa malinama je imao kristale leda, verovatno od soka, ali ostali su divni i kremasti. Preporučujem da svaki ukus isprobate pre zamrzavanja, treba da budu jakog ukusa jer će zamrzavanjem ukusi malo oslabiti.

< Poruku je uredio Mariya -- 29.6.2017 15:06:59 >

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 101
   RE: Sladoled
29.6.2017 17:07:57   
Ana RR
Mmmmmm odlično user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 102
   RE: Sladoled
29.6.2017 17:12:57   
Sanjica26 RR
Hvala Maryia na receptu. Sad to prebaci u C recepte.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 103
   RE: Sladoled
29.6.2017 22:59:53   
choopa choops
Hvala Mariya. user posted image

E da kazem da sam pravila one sladolede iz kesice i za sada nam je favorit od jagode, proizvođač "aleva". Kosta oko 1e, i dva dcl mlijeka. Bude dovoljno kalupe recimo 4 veca i 6 manjih. Ekstra je ukus. Vanilu smo sto probali, onako je. U svakom slučaju bolji su od C mješavina.

_____________________________

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 104
   RE: Sladoled
30.6.2017 1:31:27   
branki*
Ova moja mala obozava sladoled,kupovni kornet od cokolade joj je omiljini,jagodu ne voli i ove porodicne hoce,isto cokolada,domaci jos nisam pravila.ne pamtim kad sam ga poslednji put pravila.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 105
   RE: Sladoled
30.6.2017 7:23:31   
milicicak
Da li je neko probao ove nove sladolede iz Maxija sa bademovim mlekom i steviom? Vise me zanima ovaj sa bademovim mlekom :D

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 106
   RE: Sladoled
30.6.2017 11:49:45   
branki*
Milicicak,ja od tebe sad prvi put cujem za te sladolede,nemam pojma.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 107
   RE: Sladoled
30.6.2017 11:55:17   
Duškić
Ju u maxiju imaju prelepe sladolede! Bas su sad malo snizeni. Imam jos uvek frikom u hladnjaku. A planiram neki sto je ANA RR rekla da je dobar da probam..ne mogu da se setim kako se zove. Neki strani user posted image ali ga ima i deluje njamiii

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 108
   RE: Sladoled
30.6.2017 11:56:46   
Duškić

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hagen Dazs, fenomenalni ukusi. Na žalost, kod nas je jako slab izbor.


E ti..ccc. videla sam ih. Moram da probam user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 109
   RE: Sladoled
30.6.2017 12:07:01   
Ana RR
Obavezno user posted image ja sam u Kanadi isprobala sve ukuse koje sam mogla da nađem user posted image mada, njihov najgori sladoled je x puta bolji od bilo kog našeg. Ovi naši sladoledi kao da su pravljeni sa vodom.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 110
   RE: Sladoled
2.7.2017 16:26:05   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Ana RR
Ovi naši sladoledi kao da su pravljeni sa vodom.


Pa sa čim bi bili?user posted image
Voda,mleko u prahu i arome. Agar Agar,ksantan, zgušnjivač, pojačivač, E-1000. Ništa dobro.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 111
   RE: Sladoled
2.7.2017 17:49:53   
Ana RR
Pa ne znam, nisam se nikad bavila time user posted image ali ja ovde kad izvadim sladoled iz zamrzivača moram da sačekam pola sata da bi mogla kašiku da zabodem u njega... a tamo je sladoled nekako kremast, nikad nije tako zaleđen, nikad nema leda u njemu.

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.7.2017 17:50:34 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 112
   RE: Sladoled
5.7.2017 14:47:06   
World
Otkako sam otkrila sladoled sa bananom, stalno ga pravim. To su oni recepti sto iskacu po fbuser posted image
Uglavnom: banana se isjecka i zaledi, stavi u sjecka ili blender i izmiksa, ubaci malo vrhnja ili mlijeka (moze i vode), a onda ubaci istopljena cokolada ili neko jos voce (jagode, visnje, maline i sl.). Ako se odmah jede bude kao onaj kremasti sladoled iz slasticarne, onaj fini, mekani. Moze se zalediti jos malo, ali ne valja previse. Otkrice godine, djeca se navukla pravo.

_____________________________

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 113
   RE: Sladoled
5.7.2017 22:26:41   
veselicaa
World deluje fino.

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 114
   RE: Sladoled
5.7.2017 22:37:15   
Sanjica26 RR
World vidjala sam taj recept, ali sam ga izgubila. Bas zvuci primamljivo.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 115
   RE: Sladoled
5.7.2017 22:38:26   
veselicaa
Sa slatkom pavlakom i istopljenom menaz cokoladon sigurno je super.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 116
   RE: Sladoled
5.7.2017 22:38:40   
branki*
World,deluje zanimljivo i prosto.probacu!

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 117
   RE: Sladoled
14.7.2017 22:10:52   
dddaca
Iz Maxija sam probala one njihove 365. I u kornetu i na stspicu. Cena im je super, a nisu losi. Taj sa stevijom nisam probala, bas cu da pogledam ovih dana

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 118
   RE: Sladoled
31.7.2017 23:59:24   
dddaca
Mariya, kad dodajes secer? Na kraju ili u toku pripreme i ako je u toku pripreme mesas li ka sa pavlakom ili jogurtom? Da li se istopi ili ostanu zrnca i interesuje me kakvog je ukusa samo osnova da se zaledi? Za mm i malu bih dodala eurokrem, ali za sebe gledam da smanjim kalorije user posted image

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 119
   RE: Sladoled
1.8.2017 10:08:29   
Anck Su Nmaun
Bas sam juce pravila moj omiljeni sladoled i bas je dosta i ispalo... njami!

(odgovor članu dddaca)
Direktna veza do poruke: 120
   RE: Sladoled
1.8.2017 12:08:33   
dddaca
A koji je tvoj omiljeni?

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 121
   RE: Sladoled
27.8.2017 15:04:49   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Mariya

Evo isprobanog recepta za kremasti domaći sladoled:

2dl slatke pavlake (mlečne)
400g grčkog jogurta
Šećer po ukusu (mi smo stavili 2kašike šećera i 2 kašike meda)
Dodaci po ukusu (voće, čokolada, vanila, keks)

Umutiti sl.pavlaku, dodati jogurt, šećer i izmešati. Podeliti na onoliko delova koliko ukusa želite, izmešati sa osnovom i sipati u kalupe ili činiju i zamrznuti.

U osnovu smo dodali kašiku arome vanile. U drugoj posudi smo izmešali osnovu sa 2 veeelike kašike čokoladnog eurokrema i rebrom rendane čokolade, definitivno NAJBOLJI! iako nismo ljubitelji čoko sladoleda. U treći deo smo dodali 200g jagoda, izblendane, u 4.deo sok od malina. Taj sa malinama je imao kristale leda, verovatno od soka, ali ostali su divni i kremasti. Preporučujem da svaki ukus isprobate pre zamrzavanja, treba da budu jakog ukusa jer će zamrzavanjem ukusi malo oslabiti.


Napravila juče, mojima se ne dopada. Oseća se kiselost jogurta. Jbg. Probaću sa slatkim kondenzovanim mlekom, mislim da će biti mnogo ukusnije.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 122
   RE: Sladoled
27.8.2017 15:57:46   
krin 40
– 7 zumanaca
– 1.5 dl secera u prahu
– 7 dl slatke pavlake
- extrat vanile

Ja ovako pravim osnovni pa od njega svašta nešto

_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 123
   RE: Sladoled
27.8.2017 21:24:06   
IvanaSK RR
Krin, sta da radim sa belancima? user posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu krin 40)
Direktna veza do poruke: 124
   RE: Sladoled
27.8.2017 21:34:51   
krin 40
Da napraviš puslice😁 user posted image Ovo je onaj pravi starinski od moje mame.Samo sam zamenila slag slatkom pavlakom

< Poruku je uredio krin 40 -- 27.8.2017 21:40:47 >


_____________________________

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki



image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here