Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 8:47:50
|
|
|
|
alexis77
|
Drage moje forumašice, biće da je moja pozitivna lh trakica meni IPAK potvrdila trudnoću!!! Juče sam radila betu i pozitivni su rezultati! Eto, to je moje iskustvo! Još nisam bila na pregledu, valjda će sve biti ok! Volim vas i hvala na podršci!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 8:48:38
|
|
|
|
eugenija
|
Superrrrr Jeeeeeeeeeeeah!!!
|
|
[Obrisana poruka] 28.10.2009 8:49:35
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 8:52:04
|
|
|
|
Anoniman
|
alexis!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 8:53:24
|
|
|
|
alexis77
|
Eugenija, Gagi Kada sam u prvoj trudnoći saznala da sam trudna nisam spavala celu noć! I sada mi je lud osećaj!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 8:54:29
|
|
|
|
eugenija
|
Ha, verujem, ja nisam spavala celih 9 meseci
|
|
[Obrisana poruka] 28.10.2009 8:54:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 8:58:08
|
|
|
|
alexis77
|
Tasho ! Znam da imaš sinčića i želim ti da što pre budeš drugi put , zaista je lep osećaj reći svom detetu-mama će ti roditi batu ili seku!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 11:23:29
|
|
|
|
Nensi*
|
Kako je lepo krenuo i ovaj dan Alexis,CESTITAM
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 11:26:53
|
|
|
|
gagana83
|
Cestitam Bas je plodan ovaj oktobar
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 11:36:10
|
|
|
|
alexis77
|
Hvala, najlepše!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 16:28:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Alexis, draga čestitam ti od sveg srca Drago mi je što si uspela da i po drugi put nosiš jedno malo srce ispod svog Piši nam malo i po ostalim temama po ovom podforumu kako si uspela, znaš da nas sve zanima - kako si pogodila pravi dan, koliko često si imala odnose, koji su ti simptomi itd. Cure, izgleda da imamo još jedan primer iz prakse koji govori da pozitivna lh trakica u vreme kada joj nije vreme govori o mogućoj trudnoći, naravno to važi samo za devojke koje nemoaju problema sa policističnim jajnicima ili povišenim progesteronom.
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 28.10.2009 17:16:49
|
|
|
|
indy_25
|
Alexis cestitam
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 29.10.2009 8:46:53
|
|
|
|
alexis77
|
Katjice ljubavi, Indi 25, hvala Vam najlepše! Katjice, moji predugi ciklusi od 40 i koji dan su mi zadavali uvek brigu, ali vremenom sam naučila da osluškujem simptome ovulacije (nikad nisam merila T)... Ovaj mesec sam O tačno osetila kao boluckanje jajnika, a pritom mi se to vreme prislonilo uz dane po čika Jonasu! U dane po čika Jonasu nisam mućkala, ali jesam u dane neposredno pred čika Jonasa! Boluckanje jajnika sam osetila 12. i 13. oktobra, a O po čika Jonasu mi je bila od 13.-17. oktobra! Ko će ga znati...možda ima tajna veza... Bila sam juče na pregledu, ali osim zadebljanog endometrijuma ništa drugo nije moglo da se vidi! Nadam se da će sve biti dobro i želim da verujem u to! Hvala na podršci i želim vam što pre zaobljene stomake! Kuckamo se, naravno!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 29.10.2009 14:37:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: alexis77 Drage moje forumašice, biće da je moja pozitivna lh trakica meni IPAK potvrdila trudnoću!!! Juče sam radila betu i pozitivni su rezultati! Eto, to je moje iskustvo! Još nisam bila na pregledu, valjda će sve biti ok! Volim vas i hvala na podršci! Alexis cestitam ! Kazi mi gde si kupila trakice, jer ja u celom Bg ne mogu da ih nadjem!!! I posle koliko od osnosa si ih koristila?
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 29.10.2009 15:47:09
|
|
|
|
alexis77
|
Apoteka se nalazi na uglu Maksima Gorkog i Bulevara Oslobodjenja, ima ih dve , nisam sigurna kako se zove... Ako ti to nešto znači! :)
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 29.10.2009 16:34:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
A koji dc si ih koristila! Idem pravo u tu apoteku!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 3.11.2009 11:36:03
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: alexis77 Drage moje forumašice, biće da je moja pozitivna lh trakica meni IPAK potvrdila trudnoću!!! Juče sam radila betu i pozitivni su rezultati! Eto, to je moje iskustvo! Još nisam bila na pregledu, valjda će sve biti ok! Volim vas i hvala na podršci! Alexis, zanima me koliko dana posle ovulacije si koristila lh tracicu i u koje vreme, ujutru ili popodne? Da li si pila tecnost dva sata pre koriscenja trakice ili to nema veze u ovom slucaju?
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 3.11.2009 12:57:37
|
|
|
|
alexis77
|
Nina, test sam radila 10 dana posle O, piše da se ne treba baš nalivati vodom neposredno pred testiranje, radila sam ga posle podne i bile su jednako crvene linije!!! Srećno!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 3.11.2009 14:28:24
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: alexis77 Nina, test sam radila 10 dana posle O, piše da se ne treba baš nalivati vodom neposredno pred testiranje, radila sam ga posle podne i bile su jednako crvene linije!!! Srećno! Hvala Alexis, meni je danas 11 dan od ovulacije, tako da bih mogla da isprobam, jer imam kuci trakice
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 6.11.2009 9:49:19
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Alexis, ja sam juce radila test sa lh tracicim, pojavila se bleda druga linija , a vidim da su kod tebe bile obe iste boje. Sta mislis?
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 6.11.2009 10:23:09
|
|
|
|
alexis77
|
Nina, čitala sam na nekim forumima da su neke žene radile lh test radi provere trudnoće i da im se pojavila ta druga crtica, ali da ipak nisu bile trudne! Kapiram da danas ponoviš test i ako ti bude test crtica jače boje u odnosu na jučerašnju mislim da imaš dobre šanse da si ! Meni je bila baš crvena!
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 6.11.2009 13:22:17
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: alexis77 Nina, čitala sam na nekim forumima da su neke žene radile lh test radi provere trudnoće i da im se pojavila ta druga crtica, ali da ipak nisu bile trudne! Kapiram da danas ponoviš test i ako ti bude test crtica jače boje u odnosu na jučerašnju mislim da imaš dobre šanse da si ! Meni je bila baš crvena! Alexis, hvala. A da nisi citala i za obrnut slucaj, da im se nije pojavila crtica, a bile su trudne ? Ma nema veze,a ko ne bude sad, bice drugi put
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 9.11.2009 14:07:38
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke, pomagajte. Juce mi je bio 16 dpo, uvece sam, cisto iz radoznalosti opet uradila lh tracicu (mada mi je pala t i nema sanse da sam trudna) i bile su mi obe crte jednako crvene. Bas sam se zabrinula . Sigurno mi nesto nije u redu. Sta mislite?
|
|
|
|
RE: LH trakice kao test za trudnoću? - ZA NES... 9.11.2009 14:12:08
|
|
|
|
Nensi*
|
Jel si postavila graf u bazalnoj? Ajde postavi da vidim ako nisi,odoh tamo...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Anketa
kontracepcijaEmaemiskustva sa ultramatericnim uloskom -sspiralomnouspojevi (
38%)
iskustva (
62%)
Ukupan broj glasova: 26Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!