Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.5.2017 21:49:43
|
|
|
|
suzi kju
|
Zece navijamo za tebe,biće ssve super!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.5.2017 23:25:26
|
|
|
|
zece
|
da mila da jas sum pozitivna osoba i verujem oti sve ce biti ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.5.2017 15:43:21
|
|
|
|
ivannna
|
da li se nekoj desilo da se razbolela tokom postupka ( bilo da je u pitanju vto ili fet, grlo,temperatura )? da li je tada dozvoljena upotreba nekih lekova? cerkica dobila streptokoke pa se plasim da ne dobijem i ja jer sam sklona tome,cesto me boli grlo a bas ne mora i sada!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.5.2017 11:32:41
|
|
|
|
nata11
|
Ivanna ja sam videla da u postupku daju zenama kod kojih se pocne terapija pa se desi neka infekcija antibiotike. A opet ja sam 2 dana pre insem dobila T40, primala inekciije i nisu i radili. Reklii su da sam vec dovoljno izmucila organizam. Drzim fige da te ne zakaci. Jel ima drzava propisano na koji period se radi VTO o trosku drzave?
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2017 21:26:58
|
|
|
|
zece
|
ja sam danas uradila hsg i super sam prosla rez ce biti za 3 nedelje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2017 21:45:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanna, nadam se da se nisi razbolela. Zece, javljaj, uz tebe smo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.5.2017 23:12:38
|
|
|
|
zece
|
hvala molim bogu da e se u redu da mi ne treba 3 histeroskopija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.5.2017 15:26:40
|
|
|
|
ivannna
|
zece-drzim fige za dobar rezultat nisam se razbolela pu,pu pu!!! sada sam na diferelinu,estrofemu i fraxiparinu i uopste nije lako bockati se! koristim led da malo pripremim kozu,pomaze...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.5.2017 15:34:29
|
|
|
|
ivannna
|
treba mi info za kumu- u vezi VTO preko drzave-kad te pozovu posle koliko se krece sa postupkom? zvali je pre neki dan,rekli da ce joj poslati sve postom a ona uplatila prethodnog dana more u junu,ja joj kazem da joj to nije bila dobra ideja,ona se nada da je nece bas tada zvati... da li i preko drzave daju mikroginon ili nesto slicno od kontracep.pilula kao pripremu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.5.2017 13:38:27
|
|
|
|
nata11
|
Mislim da zavisi od klinike do klinike. Nema pravila. Meni je bilo oko1,5-2 meseca mislim. Meni nisu davali kontrac. sama sam kupovala, mada je moja dr specificna. Ona kao iz svog dzepa da vadi
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 11.5.2017 22:25:05
|
|
|
|
ivannna
|
nato-kad sam pitala da li daju mikroginon mislila sam da li ga prepisuju ,naravno da se u ovoj zemlji sve kupuje,nista niko nece dati za dzabe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.5.2017 8:32:02
|
|
|
|
nata11
|
Aha to Da ja sam bas njih pila 2 meseca a neke zene su pile 3.
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.5.2017 19:50:34
|
|
|
|
17 joka
|
Ivanice naviknuces vremenom na bockanje ili nadji nekog drugpg ako ti je lakse pa da se radujemo uskoro Zece da rezultat bude dobar
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 7:48:49
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Pozdrav starim i novim clanica,dugo me nije bilo,jedno vreme sam se skroz bila iskljucila sa foruma. Imam lepe vesti,mi smo uspeli sa zamrznutim embrionima,radila sam fet u Feroni i sada smo 14.nedelja :-) Dace Bog da sve bude u redu do kraja. Sad idem malo da pohvatam sta se desavalo,ko je ostao trudan i tako to :-) Ljubim puno!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 7:53:06
|
|
|
|
zece
|
palcice cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 8:05:07
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Palcice cestitam!❤😚
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 8:09:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Palcice, drago mi je
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 8:30:58
|
|
|
|
emicaa
|
Palcice divno,cestitam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.5.2017 20:14:30
|
|
|
|
17 joka
|
Palcice divnooooo cestitam draga od srca mnogo si me obradovala uzivaj , naravno da ce biti sve dobro
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 17.5.2017 9:57:53
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:25:42
|
|
|
|
ivannna
|
cestitaaaaam! zna li neko zasto se daje diferelin ( boce) i estrofem tabletice pred fet i sta oni tacno treba da urade? ima li neki veze sa endometrijumom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:36:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Estrofem je za endometrijum, a za diferelin nisam sigurna, ali moguće isto. Ja ništa od toga nisam dobila pre FET-a, Bilja mi je rekla da je endometrijum perfektan i da bi bilo kontraproduktivno bilo šta uzimati u mom slučaju. Bukvalno sam samo otišla na transfer, u pauzi na poslu, bez kakve pripreme, i to je bila dobitna kombinacija
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:37:37
|
|
|
|
dunja RR
|
E da, Bilja mi je rekla da nekoliko dana pre FET-a grickam svežu papriku, da je to najbolje za endometrijum :) Ja sam radila u oktobru FET, pa je bilo paprika, baš sam ih krkala, one zelene čini mi se.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.5.2017 13:38:36 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 13:39:03
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: PalcicaBg Pozdrav starim i novim clanica,dugo me nije bilo,jedno vreme sam se skroz bila iskljucila sa foruma. Imam lepe vesti,mi smo uspeli sa zamrznutim embrionima,radila sam fet u Feroni i sada smo 14.nedelja :-) Dace Bog da sve bude u redu do kraja. Sad idem malo da pohvatam sta se desavalo,ko je ostao trudan i tako to :-) Ljubim puno! Palčice, predivne vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.5.2017 21:15:24
|
|
|
|
ivannna
|
hvala Dunja za paprike Goca je na kontroli bila zadovoljna endometrijumom i zakazala mi u utorak,do tada estrofem i utrogestan ali i paprike
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....