|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04/17[chat]
18.4.2017 8:09:24   
Anck Su Nmaun
Jutrooo
Mi danas 11 meSEci, ne mogu da verujem da ce jos malo prvi rodjus, kako vreme leti!
Jao decice bolesne, da brzo ozdrave!

Milena da znas da sam bila pred pucanje i htela kuci da odem al devojcice vec spavale pa nisam njih htela da maltretiram da se svi pakujemo i idemo kuci.

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 301
18.4.2017 8:26:19   
Sanjica26 RR
Dobro jutro.
Maryia nije imala od decembra. Mada je i ovo cesto. Zao mi je. Bas se napatila.
Moje dve soavaju jos uvek. Ne znam sta im bi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 302
18.4.2017 12:37:00   
Milena18
Dobar dan!
Mariya, da li si probala da napraviš paru u kupatilu pa da ga uneseš na desetak minuta? Možda će mu to pomoći.
Ivana, danas ću uzeti Dentokind, dobro si me podsetila. I moja beba je jako nervozna kad se ne naspava.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 303
18.4.2017 13:21:58   
bebilule
Djeste žene?! Nisam ovdje bila sto godina. Evo sad se malo dosađujem na poslu, pa sam pročitala koju stranicu unazad.
Mi sada ok, posao, vrtić, sline, bolovanje i tako u krug user posted image . Više sam oguglala. Uglavnom, od kada je M krenuo u vrtić, već davnog novembra, slini. Nekada se varakamo, pa uz čišćenje budemo mirni jedno vrijeme. Onda ode na grlo, kašlje i tako...pa ja na bolovanje, pridignem ga i opet isto čim krene. Sve računam to je to, još ovaj put i pregrmili smo i izgradili imunitet. Doduše, od zadnjeg puta vidim promjenu na bolje (kuc, kuc), ali nema šta mu ne dajem.
Ono što mi se dobro pokazalo je maslinovo, med i limun dva puta dnevno (Sanjice probaj, odlično je za šlajm) i napareno kupatilo sa velikom šerpom čaja koju takođe istresem u kadu.
Marya, čitala sam za bebana, koliko skontah dobro reaguje na terapiju?

Poljubac za sve mame, nadam se da ću malo češće kuckati.

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 304
18.4.2017 14:24:46   
Sanjica26 RR
Kako pravis to bebilule?
Mi dobismo dve boce. Izgleda ce dr da joj ukljucim neku terapiju posle ovoga.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 18.4.2017 14:25:30 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 305
18.4.2017 14:57:16   
eca89
Sanjice, a je li to kod nje virusno? Da nije alergična na nešto?

Direktna veza do poruke: 306
18.4.2017 14:59:27   
Sanjica26 RR
Eco nenam pojma vise sta je. Videcemo posle boca.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 307
18.4.2017 16:36:59   
amelia
Sanjice jel im dajes nesto za imunitet? user posted image bas se muce mukice..
Cula sam da je ulje nigela sativa- crni kim najbolji za to. Po jednu kasicicu dnevno ali problem je dal ce da ga piju jer je jak...

Ja svaki dan pijem kasiku maslinovog ulja ujutru i kasiku crnog kima pomaze mi i za kozu u za kosu , pms olaksava i a bogami i kad dobijem popijem jos jednu kasiku i stomak prodze kao da sam popila tabletu.
Naravno ne kazem ti da im dajes jer oni su mali ali navela sam ovo zbog zenske boljke citala sam dosta puta kako se patis pret ciklus pa mozes ti barem da probas...

Meni izasle afte - ranice u usti jos samo mi je to trebalo mm otisao do apoteke da mi uzme nesto ja sve mislila da nije zub..
A mi spava ja jela nisam nista ne mogu smda zvacem. A kasasto ne mogu jesti user posted image

Eco :*

Ayan <3

Direktna veza do poruke: 308
18.4.2017 21:22:52   
Anck Su Nmaun
Veceee
Ja se tusnula i legla pored bebana u krevet. Frajer zaspe i probudi se i trazi da ga prebacim kod nas ...ja ga opet posle vratim al neeee. Oseti i opet se dere dok ga ne vratim...namazanko. Mm svakako nije tu, otisao na poslovni put pa moze da pajki na tajovoj strani user posted image

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 309
18.4.2017 21:35:29   
Sanjica26 RR
Amelia, mladja je bolesna. Starija nije. Ona se retko razboljeva. I kad se.razboli brzo prebrodi
Sad inhaliram Sofi, pa cu na spavanje. Umorna sam. U 4 ujutru se budim zbog inhalacije.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 310
19.4.2017 0:00:16   
Mariya
Veče mame!
Lule,nema te 100 godina! Jeste,reaguje mališa na terapiju i ima napretka!
Moja Lu je od oktobra do februara bila bolesna,sad je uspela da sastavi mesec ipo da je zdrava otkad ide u vrtić. A tvoj sin je još mali pa je osetljiviji.
Milena to nisam pokušala! Problem je što ne mogu da mu izvučem te sline, skroz su mu gore negde u glavi.

Direktna veza do poruke: 311
19.4.2017 1:27:22   
Milena18
Mariya, to je nama predložio pedijatar kad je M bio zapušen nosić. Ni ja nisam probala jer je njoj brzo prošlo, ali to bi valjda bebi trebalo da otvori sinuse ako su puni.
Moje čudo se probudilo, pa svratih da vidim šta ima ovde. Kiša pljušti, ubija.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 312
19.4.2017 7:27:11   
IvanaSK RR
Dobro jutro. Stigla nam jesen, pih. Vreme je samo za krevet user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 313
19.4.2017 8:15:47   
vocicana
Kkao je neko napisao na FB, moli se april da ne glumi novembar. user posted image
Dobro jutro mame.
Lule faliiiiiis!!!!user posted image Ljubi M, ljubim ja vas oboje.
Amelia, uopste ti to nije lose. Pao ti je imunitet, zato imas afte u ustima, jao boze kako smo nezni svi.
Moje dete pije IMuno, dala sam mu, presekla samsada posle bolesti, sa jelom je islo jako jako tesko, ali sada, kuc, kuc, super je. Juce je kijao kao blesav, evo i danas, ali samo se na tome zadrzava.
Pripreme za krstnje u toku, imam jos par stvarcica za obaviti, pa posle uzivancija.
Jedva cekam subotu, bas se radujem.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 314
19.4.2017 8:17:59   
Anck Su Nmaun
Jutroooo
Hocemo na sankanje user posted image
Ja budna od pola 6 nisam mogla da spavam user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 315
19.4.2017 8:21:50   
Sanjica26 RR
Dobro jutro. Moja Sofi se bas raskasljala. Znam da nam je dr rekla da hoce zbog ovog vremena da joj bude gore.
Cekam da se probude, pa da im pravim dorucak. Posle na posao i to je to

Direktna veza do poruke: 316
19.4.2017 8:51:18   
bebilule
Sanjice, ide isti omjer maslinovog, meda i limuna. Ja Milošu stavim po kafenu kašikicu svega i dajem dva puta dnevno. Umutiš dok se ne sjedini i neka popije. Ti njoj možeš i više. Baš je kašljao, šlajma je bilo na izvoz, nešto je upalilo i razvodnilo ga za par dana. Davala sam i čaj komorača, i on je dobar za šlajm. Skuham ja i dosta čaja od bosiljka, kamilice i majčine dušice pa u napareno kupatilo. Marya, to možeš i ti bebaću. Ukinula sam sve sirupe za imunitet, sad pije jaja prepelice ujutru. Nešto će ga već ojačati, samo treba biti uporan.
Nama je dr rekao i da ima alergijske predispozicije. Pazim šta mu dajem da jede. Omekšivač je izbačen iz upotrebe skroz. Ni moja garderoba više ne miriše user posted image

< Poruku je uredio bebilule -- 19.4.2017 8:53:55 >

Direktna veza do poruke: 317
19.4.2017 8:53:12   
vocicana
Hvala za rcpt Lule. To je prava stvar, hvala ti da znam i ja sta da radim ako dodjemo dotle.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 318
19.4.2017 8:54:56   
bebilule
Joj apsolvirala sam. Recept, ubaciš sve, kuhaj, cijeni, muti....i nešto će upaliti user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 319
19.4.2017 10:18:22   
suzi kju
Bebi user posted image ja od svega sto si navela ne koristim prepelicja jaja user posted image
Voci nije to lose raditi ni u preventivi.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 320
19.4.2017 17:35:37   
Milena18
Ćao, mame!
Ja uspavala M, pa legla pored nje da čitam knjigu. Dajem joj od sinoć Dentokind i čini mi se da joj je lakše.
Suzi, kako je tvojim mačkicama u vrtiću?

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 321
19.4.2017 18:48:40   
Ana RR
Naši prijatelji daju klincu prepeličja jaja... zar vam nije frka zbog salmonele? Ja se ne bih usudila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 322
19.4.2017 19:43:03   
Anck Su Nmaun
Ja sam mojima davala jedno vreme, uvece sa mlekom smuckana, treba znati od koga uzimati jaja, mada opet, jeste kocka.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 323
19.4.2017 20:03:59   
bebilule
Nije mi frka Ana, znam od koga uzimam, a narucujem samo za sedam dana kako bi bila svjeza. Ja dajem ujutru, uz cijedjenu narandzu.

Direktna veza do poruke: 324
20.4.2017 0:17:36   
Mariya
Veče mame!
Još 2 dana i gotova nedelja. Taman sam se uhodala sa buđenjem i odlascima i ova 4 dana praznika su me izbacila iz rutine i sad nikako da se opasuljim. Sutra posle terapije u Ns idem za Topolu u savetovalište na uz kukova. Zakazala sam sledeće nedelje termin kod ginekologa, prvi pregled nakon porođaja, a u petak opet savetovalište za L, merenje. Jedva čekam da vidim koliko je sad dobio!
Devojčice su opet kod babe! Kuća je toliko tiha, baš mi nedostaju kad nisu tu.
Koliko ja znam prepeličija jaja ne mogu da se zaraze salmonelom!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here