Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 11.1.2017 16:25:44
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
nadam se da ce da mi odloze.plasim se da me ne iskljuce iz procesa.valjda nece.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.1.2017 13:53:33
|
|
|
|
nata11
|
Javi kako je ispalo.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.1.2017 15:43:56
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
zvala danas nis 19 mi je tableta na018505904,telefon im ne rade kaze broj je u blokadi zbog kvara na mrezi.ima li neka jos neki broj na koji moze da se zove,meni su dali samo taj.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.1.2017 18:38:28
|
|
|
|
nata11
|
018235977 0184203262
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.1.2017 13:25:25
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
zvala sam nis,rekli su mi da nastavim sa kontraceptivima i dalje bez prekida,pa ce oni da me zovu kad i sta treba.boginje ce da prodju do samog procesa,a hormonske injekcije smeju da se primaju,nesmeju da se piju antibiotici.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.1.2017 14:32:19
|
|
|
|
branki*
|
super,ivana
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.1.2017 14:39:35
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
nadam se da ce brzo da me pozovu.i da ce sve biti uredu.ima li neka zenica iz nisa, i da zna nekog ko izdaje stan,ako nemaju mesta moracu privatno da stanujem.unapred hvala.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 18:55:44
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Nazovi krajem februara kako su ti rekli,i zakazaće ti.ja sam zvala pocetkom septembra i rekli su mi krajem meseca da pozovem jer prednost imaju žene od jula i avgusta.ne brini nista zakazaće ti kad budes zvala.neznam da li trenutno imaju velike gužve.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 20:19:01
|
|
|
|
nata11
|
Zakazace ti sigurno, gledaju da ne istken uput sa prvostepene. Zovi slobodno jednom nedeljno ionako se menjaju sestre
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 20:37:14
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvala puno,sad mi je malo lakse. . Na komisiji rade vaginalni uz? Znate li da li zahtevaju insemenaciju pre vto? Dr mi rece da postoji mogucnost. Samo mi jos to fali
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 20:42:54
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Mene su pitali da li smo radili,ali mislim da ne zahtevaju,samnom je u sobi zena koja nije radila inseminaciji a sad je u postupku za vto.na komisiji rade vaginalni ultrazvuk i spermogram.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 21:30:36
|
|
|
|
Maramara80
|
Ivana ti si sad na bockama ako sam dobro skontala!? Daju li da se nose kuci kao ranije ili moras da se bockas u Nisu?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 21:35:49
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Da,trenutno se bockam i u Nišu sam u bolnici.ne daju da se bocke nose kući,mora ovde da se primaju.ima žene koje su ovde našle stan a ima koje bliže on putuje,a može i ovde u bolnicu da ležiš.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 21:46:31
|
|
|
|
Maramara80
|
Koliko dana bockanje traje? Drzim ti palceve da sve bude kako treba i hvala na informacijama stvarno mnogo znace.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.2.2017 21:53:25
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Zavisi,nije svima ista terapija,meni je sutra 12 bocka,pa u ponedeljak ultrazvuk,pa ću videti šta će da mi kažu.neke primaju 10,neko 15 dana.ovde kad sam došla bila je ženica koja je primala bocke 20 dana,sve zavisi od hormona,po tome ti određuju terapiju.I hvala,i ja tebi želim da sve prođe kako treba,i naravno na kraju da bude uspešno.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.2.2017 17:44:18
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Da li neko zna,da li hoće da bole jajnici posle transfera?danas mi je drugi dan od transvera.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.2.2017 21:14:24
|
|
|
|
branki*
|
pa,mogu da bole,ali ne nesto posebno..kao pred menstruaciju otprilike. navijamo,ivana
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.2.2017 6:23:26
|
|
|
|
branki*
|
i da,odmaraj ,lezi i ne naprezi se!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.2.2017 7:06:22
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Hvala.I javljam se obavezno,nadam se sa lepim vestima.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.2.2017 21:40:02
|
|
|
|
Hipatija
|
Pozdrav. Nama je ovo prva VTO. Proces se planira za april. Jel neka od vas treba aprila da radi VTO? Ja čekam da mi krene ciklus pa da krenem sa pilulama. Koliko ste vi pile pilule, na onom izveštaju mi piše da se javim 19-og dana, šta se onda dešava?
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.2.2017 21:50:33
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Ja sam vto zavrsila,pre tri dana mi je odrađen transfer.kada sam zvala na 19 tableticu,rekli su mi da kad zavrsim kutiju odmah krenem sa drugom pa će oni da me zovu da mi kazu kada da prekinem,iz te druge kutije sam ispila još 6 tabletice i oni su me zvali.a neko popijr i dve kutije,neko i više.zavisi.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.2.2017 22:01:26
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
I kada ti kažu da prekineš sa tableticama posle dva tri dana dobiješ i drugi dan ciklusa kreću bocke.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.2.2017 22:07:10
|
|
|
|
Hipatija
|
Hvala Ivana, navijam za tebe. Kod kog dr si bila, ja sam kod Tubićke? Ne znam još ni koju ću šemu, kad sam bila na zadnje konsultacije bila je Jasmina, ali mi ništa nije rekla, a posle sam zaboravila da pitam moju dr.
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?