Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 1.9.2016 12:03:46
|
|
|
|
superm
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 9.9.2016 15:14:28
|
|
|
|
marketing RR
|
Nagrade poslate, javite nam kada stignu
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 10.9.2016 22:49:10
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaooo pa hvalaaaa opeet! <3 Danas zove covek a ja u cudu. Ne znam da li sa tel mogu dodati sliku,tj dve,dugujem i za prosli mesec. Klinci rasturili comp pa sam s telefona. Ljubim vas sve
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 12.9.2016 8:14:49
|
|
|
|
vikiveki
|
I nama je stigao paket ...evo i slike http://imgur.com/a/yZXEv Hvala RR i sponzoru...deca su se oduševila sa prelivom za špagete Carbonara...do sada nisu hteli da jedu špagete sa nekim drugim sosom osim sa Bolonjeza prelivom
< Poruku je uredio vikiveki -- 12.9.2016 8:17:55 >
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 13.9.2016 10:19:42
|
|
|
|
m2m2
|
Stigao je poklon. Hvala puno Ringeraji i sponzoru
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.10.2016 16:59:53
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naše vredne dobitnice za septembar mesec , i još jednom napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja Khaleesi sa 9 unetih recepta Dodatne nagrade: 1. Iva6 za recept Tortelini sa piletinom (34 bodova) 2. nikiteki za recept Rolon virslice (18 bodova) 3. Divnica najviše puta glasala (12 glasova dala) Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 9.10.2016. Čestitke još jednom
< Poruku je uredio marketing RR -- 3.10.2016 17:13:04 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.10.2016 17:11:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jee bas smo bili vredni hvala puno RR i C kuhinjici
< Poruku je uredio marketing RR -- 3.10.2016 17:12:53 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.10.2016 17:42:46
|
|
|
|
nikiteki
|
Jao divno, hvala puno cestitke drugim dobitnicima.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.10.2016 19:53:58
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.10.2016 15:36:47
|
|
|
|
Divnica
|
Hvalaa
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.10.2016 10:26:27
|
|
|
|
Divnica
|
Hvala za nagradu. Stigla jutros
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.10.2016 19:05:23
|
|
|
|
nikiteki
|
Hvala lepo stigao poklon
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 14.10.2016 19:09:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cestitam devojkeee
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2016 12:58:41
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nama je sada stigao poklon, juce nas je zvao postar ali nismo bili kuci Hvala jos jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2016 16:44:05
|
|
|
|
isidora88
|
Cestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 15.10.2016 17:12:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.11.2016 0:32:45
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naše vredne dobitnice za oktobar mesec , i još jednom napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja Animsaj9 sa 5 unetih recepta Dodatne nagrade: 1. Sandricak za recept Ukusno, zdravo, šareno(56 bodova) 2. isidora88 najviše puta glasala (18 glasova dala) 3. emicaa RR drugoplasirana prema broju glasova koje je dala (9 glasova dala) * s obzirom da nije bio korisnika koji su objavili recept, a da nisu do sada osvojili nagradu, uzeli smo u obzir kriterijum glasanja za dve dodatne nagrade. Drage dobitnice, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 9.11.2016. Čestitke još jednom
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.11.2016 5:54:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 7:32:17
|
|
|
|
isidora88
|
Hvala Moram i ja neke recepte objaviti samo ne stizem, ali prvom priliku cu ispisati par komada
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 7:43:10
|
|
|
|
Sandricak
|
Hvala
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 7:49:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitke
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 7:54:42
|
|
|
|
Mariya
|
Čestitam vrednim kuvaricama
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 8:17:00
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ooo hvala , hvala, divna nagrada
|
|
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 11:37:26
|
|
|
|
emicaa
|
ja pa i ja divno Ja cu proslijedit nagradicu svojoj dragoj Ivani
|
|
RE: Recept meseca, spisak dobitnika!!! 3.11.2016 11:46:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR ja pa i ja divno Ja cu proslijedit nagradicu svojoj dragoj Ivani Ooo, hvalaaaaa 😘😘
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
i z a b e r i t episuljicamasha (
45%)
tara (
55%)
Ukupan broj glasova: 123Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!