Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 15:56:39
|
|
|
|
branki*
|
ecka,evo i mene!ti pravila strudlu,ja pravila neke kiflice ,dala mi vocicana recept,ne da su mekane i ukusne!kao dusa. mm opet na poslu,ja sa decom kod kuce,malo da iskuliram,spala sam s nogu,mesi,rucak,hrani,cisti,sad cu jednu kaficu.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 16:06:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki, on i nedeljom radi? I ja imam recept za kiflice. Uopste se ne ceka testo da naraste. Meke su kao dusa. Danas nista nisam spremala. Sve je ostalo od juce. Nas tri smo same. Mm ima obaveze. Uopste se ne radujem ponedeljku. Sofi je tri dana isla u vrtic i promukla je.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 30.10.2016 16:07:02 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 16:11:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja bili kod frizerke, ošišala se, Ipak sam jako stepenasto, pa ću za mesec dana paž, taman pre nego počnem da radim. Joj vrtić, ja se mnogo nerviram što njih dve slabo hoće da žvaću Jel ima negde tema o obrocima u vrtiću - jaslama ? Šta daju bebama za doručak, užinu, ručak?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 16:11:51
|
|
|
|
Animsaj9
|
Ja sam uspavala D , idem da zapocnem moje strasilo , moram da povadim sargarepu u basti , ako stigne tata treba da dodje da je ore... ne volim jesen , sve je tako tmurno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 16:12:41
|
|
|
|
branki*
|
Ide,sanjice,svaki dan,vikendom mora da obidje radnike i pogon i obicno bude i neki sastanak ili sta vec,bio jutros,dosao i opet otisao. Ni ja se ne radujem ponedeljku,naprotiv,bas mi se ne mili da idem na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 16:21:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
Suzi kod nas na sajtu vrtica mozes videti sta je na meniju tekuceg meseca
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 20:32:38
|
|
|
|
Maraj
|
Vece mame. Nema vas . Mi bili do mojih. Malo pre dosli kuci. Mene stomak ubija. Izgleda da ce sutra idemo kod dr na kontrolu. Kod orl-a pa kod pedijatra. Valjda smo.izlecili usi ovaj put. suzi , koliko znam ima na svakm vrticu istaknut jelovnik a trrbalo bi i na sajtu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 20:37:40
|
|
|
|
Animsaj9
|
Vece! Maraj bice sve ok sutra , ne brini .Valjda te stomak nece zezati , jos ti to treba sutra. Mi uspavali D , sad cemo pustiti neki film ako nadjemo nesto zanimljivo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 20:41:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hello mamike Moji malci vec uvelko spavaju, muz i ja kuckamo ..svako svoju spravicu. Nesto sam smlacena ...razmisljam da idem da spavam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 21:21:44
|
|
|
|
emicaa
|
ranicu se,David po podne imao temperaturu 38.1,dala sm mu cepic i bilo je dobro.Veceras se opet rasplakao,nije imaotemperaturu ali je vruc.Slabo i pije danas.Sutra zovem doktora da ga odvedem ako imadnu slobodan termin. Dora j zaspala u roku od dvije minute,danas se nahodala
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 30.10.2016 21:55:36
|
|
|
|
Animsaj9
|
Emice, pa sta je sa D, jel smrcsv, kaslje li ili samo temperatura?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 0:09:52
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame! Čitala sam nekoliko stranica unazad pa kad sam videla da je ponoć,rekoh javiću se samo i odoh da spavam. Suzi,i ja sam postala prava domaćica sad otkad sam kući,tj na trudničkom. Kad već mogu, što da kupujem nešto što mogu da napravim? Danas sam pravila turšiju,mešanu salatu,kiselila šampinjone i napravila marmeladu od ananasa i jabuke. Pravim domaći kajmak i sir od domaćeg mleka. Mesim hleb,kad imam vremena pravim i testenine-za supu,taljatele,lazanje. Moje devojčice opet bolesne. L i dalje slini a sad i kašlje. Nije mi za lekara ali više ne znam kako da joj pomognem da prođe. A H je bila zdrava 3 dana i jutros ustala slinava! Maraj,biće sve ok u ponedeljak! Mm danas pekao roštilj, pa smo za ručak imali ćevape na kajmaku, jaooo, razvalili smo se od klope! A sad odoh,laku noć!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 4:52:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel vreme da kazem dobro jutro il jos mallo da sacekam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 6:44:32
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Anck, vidim da nastavljate sa ranoranilačkin stilom života Ni ja nisam mnogo spavala, ali za to sam sama kriva. Legla sam tek u12, a bebićka me probudila u 2. Onda se u 4 budila ponovo, ali se uspavala sama. Pa u 5:30. Sad opet kunja. Maraj, javi šta je bilo kod lekara. Emice, Mariya, kako su dečica?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 6:50:24
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro mame. Ja sam naspavala, muž ustajao kad su se budile, a nisu se mnogo puta ni nudile, hvala im. One spavaju ja slavila pasulj da se kuva za ručak i čituckam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:03:56
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro mace. Branki, obukla sam haljinicu malo ispod kolena, skroz usku, bordo boje, jako bordo usne, zalepila sam i vestacke trepusice, bas je mocna fora, odusevila sam se. Drugarica mi sredila ten sa kilogram nekih mackalica, super sam zadovoljna bila. Frizuricu sam sama napravila, za pola minuta, mogla bi mozda sliku neku da postavim kasnije. Imala cipelice otvorenih prstiju boje zlata, ogrlicu, ali sam uspela da skockam stajling za 25 e, cao zdravo. Maryia, Emice, da nam ozdravite, Emice obavezno javi sta se desava sa Davidom. O dusa malena. D se probudio u 6 po novom, ali sam se valjda sinoc izduvala pa se ne zalim. Danas i ja mesim nesto, sta, videcemo.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:06:20
|
|
|
|
suzi kju
|
Voci čitam i zamišljam, i sigurna sam da si bila baš mačka ipo. Da postaviš slike, nego šta
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:08:51
|
|
|
|
vocicana
|
Tebi cu privatno poslati, stavila sam jednu do pola na Instagramu. Anck, samo da ukljucim lap top, dolazi. Mame jel ima neka iskustvo sa bakarnom siralom, da mi nesto vise kaze, kako je i sta, ja je stavljam u toku nedelje.. Pisite mi u temi.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 31.10.2016 7:16:30 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:12:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ajd jos jedno dobro jutro Vocii hocemo sliku!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:50:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Voci je jedna prava dama a zgodnaaaaaa, bomba!!! Videla sam onu na instagramu, pogled ubija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:53:05
|
|
|
|
vocicana
|
Kazem ti ja, sijaju okice..uhuuuu HVala Suzi, da znas da sam pocrvenela.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 7:54:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Voci ajmo u temu, moja Dr. je meni nju preporucila.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 8:11:31
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mamice.David sad dobar,moram pitati muza kakav je bio kad su ustali. Anoim samo je imao temperaturicu a nocas je prduckao samo tako. Voci divna si bila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 9:42:05
|
|
|
|
sonyasha
|
Dobro jutro mamike! Ko je za kaficu? Kod nas nespavanje i sline.. a vi, kako 'te? Voc, mnooooogo ti je dobra fotka, ženska ipo!!!
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 31.10.2016 9:50:18
|
|
|
|
Animsaj9
|
mislila sam da cu uspavati D ali nema nista od toga , coveku se spava ali se neda/
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Ishrana bebeNajbolja hrana za vaše dete, sem majčinog mleka koje dete treba da unosi dokle god za to ima mogućnosti, su sveže namirn...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?