Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 28.10.2016 23:41:27
|
|
|
|
Animsaj9
|
Voci, Ivana, Milena grlim vas svee, bice to ok, ljubite vase bebane, oci su mi na pola idem da spavam .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 6:09:12
|
|
|
|
Milena18
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Hahaha, Milena sedi na solji sa farbom na glavi, proterana i cita rr Još u kupatilu nema grejanja, dakle sedela sam na 'ladnoj šolji Samo da vam poželim dobro jutro i odoh nazad u krevet. Beba se probudila da jede i odmah zaspala, pa da iskoristim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 6:38:15
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro devojke Mi kod bake, prvo budjenje tek sad
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 8:57:10
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame! animsaj,ja se uspavala sinoc,nesto citala preko tableta,neku kao knjigu i udremala se.dorucak je kod nas,mm ode do posla.sunce je konacno! ljiso,javljaj se cesce! jess,draga,kod tebe se usitnilo animsaj,kako je brat? i odlepila sam vec!dovoljno je da 5 min sklonim pogled od boke i da napravi haos!svaka przenica je izgrizena,nema koja nije,komadici rasparcani po stolu,prolila jogurt,uh
< Poruku je uredio branki RR -- 29.10.2016 9:00:55 >
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 9:04:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jess, kako si? Milence, reci muzu da stavi grejanje i onda nek te proteruje tamo cele zime
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 9:47:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi uzivamo kod bakice, devojcice napolju ljuljaju se. Ja unutra uzivam sa V I ne moram da kuvaaaam jeeeee
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 29.10.2016 9:48:20 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 9:51:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mamike. Nocas je Dora pravila zurku vecu nego David
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 10:25:44
|
|
|
|
Animsaj9
|
ooo jutro i dan mamama! Branki dobro je ,doce sad da ga previjem , kaze nije ga bolelo u toku noci. Anck uzivajte! Odmori od kuvanja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 10:27:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Ja sam od ranog jutra u obavezama.Hvala Bogu da mm je kod kuce. Zabavlja decu dok ja radim. Rucak sam juce skuvala. Sad se dovrsava.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 11:03:03
|
|
|
|
suzi kju
|
Jutro mame. Vikend, muž kod kuće, dok ustali, kafa, mleko za decu, pa doručak za njih, za nas se peče pita. Išla do prodavnice, sutra ću do pijace da kupim krastavčiće da stavim, karfiol sam pre neki dan, baš sam postala domaćica Još malo pa će beke da spavaju a ja da završavam Šta imam po kući. Anđi ne curi nosić vaše, Emi još po malo. Mogli bi danas negde u šetnju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 11:18:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sta je ovo danas nam zakazale sexy teme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 11:34:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Suzi, trebas mi danas, izadji na messenger
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 11:42:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Izašla sam evo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 11:47:56
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja celo jutro oko L. Ne stigoh da vam se javim. Razmisljam , mogli bi danas negde u skitnju. Izgleda da je lep dan .nisam izasla od jutros
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:03:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Maraj, jel si promenila probiotik sto ti je Jess savetovala i pedijatar sa RR. Suzi, delis savete preko Mesengera? Ja zgotivila rucak, ali posto imamo veceras neplanirane goste moram da spremim picu i lava kolac.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:18:05
|
|
|
|
branki*
|
mog muza jos nema.vezbala sa b,umutila za palacinke,pa cu kasnije da ih pecem.koliko ne jedem preko nedelje,za vikend sve nadoknadim
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:24:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod nas je fuj vreme ..jako hladno brrr
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:25:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Branki pricaj mi o tome. Sva se za vikend nadujem. Jos mm donosi neke industrijske slatkise, pa se skroz na skroz dokrajcim. Jutros sam pekla palacinke, da ne bi uvece krkali.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:26:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja sam stavila rucak da se kuva i zabavljam D u ogradici , mm izasao napolje da sredi za majstorima juce sto su haos ostavili . kod nas je bas hladno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:32:28
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan lepe moje drrugarice. Moze kafica dok se rucak za clanove uodvojenim serpama krcka? Lepo se ispricase u gatarama i vracarama. Bez komentara sam. Milenice, kako boja? Koji su to podvizi kada se ima beba, kada se samo setim pocetka, sada je jos gore, jer nemam vremena da sednem Branki, sve se to lepo rasporedi, preko nedelje nista od jela, posle za vikend popunjavanje praznina, pa od ponedeljka ista prica.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:36:27
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,isto,nadujem se kao zaba,tacno se ugojim garant dva kg za vikend voci,ja vise volim praznine,i to bez popunjavanja,molim animsaj,sta vam rade majstori?
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:44:11
|
|
|
|
Animsaj9
|
Branki, neke pomocne prostorije zavrsavamo, juce smo stavljali vrata i prozor. To nam je vise kao neka ostava, tu ima i alata, i buradi za rakiju, ma svasta nešto... kuca je rupa bez dna i onda se pitam gde su nam pare
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:44:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne volim naduvan stomak.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:49:07
|
|
|
|
vocicana
|
Branki meni isto smeta jako visak, cini mi se da mi sve visi kada utripujem gojenje.
|
|
RE: Razgovori mama 10/16 [chat] 29.10.2016 12:53:18
|
|
|
|
branki*
|
isto,isto,isto moram da se disciplinujem animsaj,jeste,ja obozavam kucu,ali stalno nesto mora da se doradjuje,petlja,prepravlja,ulaze,tacno!mada,ja patim za kucom i dvoristem bas.mm ne voli nikako,zato smo i uzeli stan,a ne kucu,ali mi je to zelja neostvarena. zvao me malopre,neki sastanak bio,sad ce kuci i dobila sam slobodno,jeee vodice decu kod svoje mame,a ja sam free,ici cu kod brata i snaje,brat dosao iz beograda sinoc,a i da vidim onu malecku smizlu!i mi robovi imamo dusu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?