Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 10.10.2016 21:18:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ceri mojoj dve majice i helanke, za babirona mlekce, maramice i pahuljice patikice i jaknicu
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.10.2016 21:19:48 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.10.2016 17:54:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
Masinu za sušenje veša
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 12.10.2016 20:17:56
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nabasala sam u dmu na one pantalonice za celulit i zatezanje od Nivee. Pa sam ih uzela sada da malo vezbam u njima
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.10.2016 0:08:35
|
|
|
|
Mariya
|
Trudničke farmerke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.10.2016 14:29:37
|
|
|
|
isidora88
|
Danas nista, juce sam bila u nabavci pa sam pokupovala gomilu gluposti i pelena kao da se vise nikad nece prodavati.
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.10.2016 15:27:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Farmerke i 4 majice, ih sreci nikad kraja A uz kupovinu sam se druzila sa nasom Wiv
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 16.10.2016 15:32:22
|
|
|
|
Maraj
|
Pelene i so za masinu za sudove. A posli da kupimo poklon za deciji rođendan. Moracemo opet u kupovinu. Ne nadjosmo nista
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 17.10.2016 23:34:32
|
|
|
|
Mariya
|
Između ostalog i 10 kutija raznih čajeva kako smo bolesni,sve smo popili što smo imali kod kuće!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.10.2016 7:27:13
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja cu morati da potrazim u dmu neko sredstvo za samociscenje masine
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 18.10.2016 9:09:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Juce. Neki probiotik koji povecava toleranciju na laktozu, pa da vidimo jel radi posao.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2016 14:45:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bodice za bebana, hranu za bebana, kapu za zimu ...za bebana Navlaku za kola i specijalnu krpicu da ga uglancam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2016 15:24:32
|
|
|
|
emicaa
|
hljeb
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2016 17:50:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nesto za kamenac da cistim
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2016 21:30:15
|
|
|
|
milicicak
|
Knjige, knjige, knjige bila sam na Sajmu, kao dete u prodavnici slatkisa Moram jos i Amazom da poset_ pa cu biti mirna
< Poruku je uredio milicicak -- 23.10.2016 21:31:40 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2016 22:29:08
|
|
|
|
suzi kju
|
A ja kupila 16l mleka i dobila dve igračkice moja kravica Kupila i dva pakovanja pelena, vlažne maramice, physiomer, napunili friz, plata otišla, a ništa se konkretno ne vidi, sve potrošni materijal sem kravica
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 23.10.2016 22:37:34
|
|
|
|
Animsaj9
|
sve za guzu suzy mi smo danas kupili dve kape D u H&M-"u
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.10.2016 17:35:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
HimaLajsku so i muzu carape
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 24.10.2016 17:41:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sladolede na snizenju
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2016 21:07:00
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Sebi cizme😊
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 25.10.2016 21:24:05
|
|
|
|
Animsaj9
|
neke sitnice za frizider, stomak da nam raste
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 26.10.2016 16:38:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Kapice sa šalom za zimu za moje medene!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2016 14:54:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jogurt, pavlaku, one zdrave stapice tako ih ja zovem , nemam pojma kako se to zove...4 nesice.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2016 16:04:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svaki dan trosim pare. juce uzela neke igracke deci, a u market za prehranu idem svakodnevno, pa vi vidite. Bankrot
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2016 16:12:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
mi smo u nedelju bili u trznom centru , guzva je bila nenormalna , kase pune , i onda ljudi kazu nema se para , a sta je to?ne deli se ni tamo za dzabe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas kupile ? - II deo 27.10.2016 17:14:55
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mi smo u dmu bili, neke maske kupovali... Pa u Univeru namirnice... Carape za uz novu haljinu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?