vocicana
|
Zelim da pohvalim ovu kompaniju, koja je napravila cudo za mog malisana, ovo iskustvo cu podeliti sa vama i njima. Posle rodjenja sina, naravno , kao i svaka majka rodjenjem prvog deteta, uvela sam sve moguce mere deratizacije, dezinfekcije, dezinsekcije i ostalo. prvi odlazak u bolnicu u rodnom gradu, bio je rezervisan za snimanje kukova sa njegovih tri meseca, gde smo zbog otvorenih prozora( citaj, pametne spremacice) zaradili takvu kijavicu, koja je na momente mesana kasljem mi zalicila na preteci bronhitis, sve je otvoreno, znate oni se jako trude da ne razbole zdrave bebice, ali prva greska je sto se takvi pregledi rade na odeljku koji je ambulanta za pregled bolesne dece! Prva noc je posle toga bila strasna, kijanje, zacepljen nosic, sve sam preduzela, ali cak ni ispiranje nije ponmoglo. Odmah rano ujutru, u apoteci sam kupila Fitobalm, bebcu izmazala grudi i malu kolicinu stavila ispod samog nosica. Mali je prodisao, tako da sam se uverila u dejstvo preparata. Sledeca noc i jutro doneli su nam bitno olaksanje, kijanja nije bilo, a ruzan zvuk u plucima je nestao. Kasnije sam u najezdi komaraca, pocela da koristim Mapez Spray, ovo je cudo!!!! Samo pridju, cak i ne slete na njegovu svilenu neznu kozu! Hvala Pharmalife!