Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 4.10.2016 20:10:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Bubi ne odustaj,bar dve,tri zene primaj nedeljno i eto bice neke parice za extra soping ili nesto za decu.Ja se odavno razmisljam da kupim tu profesionalnu lampu i gelove i odem na kurs,dosta toga znam jer sam vec isla na neke casove sa drugaricom,ali sve odugovlacim.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 4.10.2016 20:26:51
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Tvitica Mati...ako vec zelis samo da ojacas nokte na svojoj duzini,a nemas iskustva...ja bih ti predlozila da onda ne radis gel jer ima dosta obrade... Radije uzmi gel lak tj. trajni lak.... Od firme zavisi koje preparate koristis u postupku. Ja radim sa Magneticom i zadovoljna sam. Prije pocetka rada uklonis lak ako ga imas, poguras zanoktice, ravnom turpijom skratis i oblikujes duzinu noktiju, a bufer turpijom(sundjerasta sa 4 strane) matiras povrsinu nokta.... Imas sredstvo na bazi alkohola kojim predjes svaki nokat da ga ocistis od prasine i masnoce i trudis se sa ih vise ne taknes prstom. Zatim se nanosi bond,to je vrsta ljepljivog sloja koja vezuje lak za nokat. On se susi na vazduhu. Na njega ide baza koja je providna, i susi se u lampi(uvjek radis 4 nokta pa palac zbog slivanja). Potom nanosis bar 2 tanka sloja boje i poslije svakog susis u lampi, i na kraju nanosis top koji je takodje providan i susis ga. Kad zavrsis ako taknes nokat shvatices da je i dalje ljepljiv,a za to postoji posebno sredstvo za ciscenje tog sloja kao finish. I to je to. Trajni se skida tako sto natopis vatu cistim acetonom,stavics na nokat i umotas u foliju...i tako drazis 10-15 min. Valjda sam pomogla Mati evo Tvitica je bas fino objasnila
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 4.10.2016 20:32:58
|
|
|
|
vocicana
|
Vrlo lepo objasnjeno, ja se tako radujem da svoje noktice radim. A kako sve to skinuti posle te kucne varijante, opet je potrebna ona elektricna turpija ilki postoji neki drugi nacin da se ukloni gel lak kada dodje vreme da se promeni?
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 4.10.2016 20:47:21
|
|
|
|
emicaa
|
voci ja nisam nijednom uspjela skinuti sve sa folijom,acetonom i vato nego turpijam pazljivo da ne ostetim nokat
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 0:20:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Vrlo lepo objasnjeno, ja se tako radujem da svoje noktice radim. A kako sve to skinuti posle te kucne varijante, opet je potrebna ona elektricna turpija ilki postoji neki drugi nacin da se ukloni gel lak kada dodje vreme da se promeni? Ovako deluke jednostavno. Ali nije to bas tako. Npr jako je bitno dobro postaviti sablon . A nije jednostavno. Zatim turpijanje. Ima tu caka i caka. Bitnih stvari i sl... Da je tako lako, samo stavljati sloj na sloj i oblikovati ne.bi niko isao na obuke i svi bi sami radili kod kuce... Veselice ne odustajem... Radicu po malo ksda mi vreme dozvoli ali za sada ne mogu
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 0:23:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Bubi radi dok su u vrticu i dok ti je muz kod kuce pa moze da cuva devojcice Jedna drugarica tako radi, u svom stanu, kad deca nisu u vrticu onda ih muz cuva, tako i zakazuje termine i super joj ide Mi smo u dvosobnom stanu. Probala sam tako. Prvo prasine bude da je dva dana brisem. Jer od turpijanja se napravi haos. Drugo deca 100x dodju nesto da pitaju, da pogledaju itd... A ja prva ne bih volela da odem kod nekog na nokte i da mi se dete mota okolo... A u vrtic idu ali je bar jedna uvek bolesna. Tak oda je trenutno nemoguca misija. Ali nadam se da ce se promeniti
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 7:17:55
|
|
|
|
vocicana
|
U pravu ste. Ja i nisam sa zivcima mnogo sjajna kada su te stvari u pitanju, vise volim da platim i da mi neko uradi, ista situacijakao sa ukrasavanjem torti, ne umem i ne zanimam se previse. Ali kada ovako procitas, izgleda skroz jednostavno.
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 7:27:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, nije bas tako jednostavno, ali ko ima zivaca moze da proba. Ni ja nisam uspevala da skinem sve sa folijom i acetonom, pa sam posle turpijala.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 8:31:22
|
|
|
|
emicaa
|
Ja planiram sledece sedmice otici kozmeticarki da mi malo sredi noktice,rado bih otisla i na neku obuku ali nemam vremena za to
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 9:23:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Da, da, nije bas tako jednostavno, ali ko ima zivaca moze da proba. Ni ja nisam uspevala da skinem sve sa folijom i acetonom, pa sam posle turpijala. Pa ne ide samo aceton pri skidanju gel laka. Ide poseban odstranjovac koji se stavi na vatu pa se umota prst. Onda folija od gore i drzi se oko 15 min
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 9:31:45
|
|
|
|
isidora88
|
Ja vise ne radim ojacavanje i slicno, ne svidja mi se kad izraste, a da idem 1 nedeljno nemam vremena a ni para. Vise volim prirodne nokte. Jedino ne znam sta sa zanokticama, to me bas nervira a ja zivcana pa samo haos napravim
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 9:35:40
|
|
|
|
bubulence
|
Isi samo je bitno da ti ruke nisu suve... Mazi nekom masnijom kremom i uzmi vitamine. Ako mozes idi bar jesnom na parafinsko pakovanje ruku
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 15:22:07
|
|
|
|
Animsaj9
|
Isi a da probas ono ulje za zanoktice sto je pakovano kao lak?
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 15:32:24
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ja sam uzimala nesto za ojacavanje noktiju Eveline mislim da je pisalo bas je bilo ok za nokte.... Ne znam za zanoktice ... Sada ima svasta u Dmu na popustu od Averde kozmetike...
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 15:37:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
to je ta prirodna kozmetika? Ja imam njihov ajlajner i ok je
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 15:39:01
|
|
|
|
isidora88
|
Animsaj kakvo je to ulje? Gde kma da se kupi? Bubi mazem stalno ruke ali imam grozno osetljivu kozu koja je stalno suva
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 15:47:45
|
|
|
|
Khaleesi
|
Da kao prirodna skroz. Ja uzmem poneku masku za lice, imam neki losion i kreme i svidja mi se... Lepo je
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 16:05:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Isidora, mislim da ima i u dm-u i u liliju. Bilo bi dobro kad bi mogla da namazes ruke, i dosta kreme oko zanoktica, neke masnije, stavis one medicinske rukavice i sto duze drzis. Bubulence, stavljala sam i odstranjivac, nije mi se skroz gel skinuo.
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 16:29:05
|
|
|
|
emicaa
|
jao sutra u 5 imam termin za noktice,radujem se kao malo dijete novoj igracki
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 18:52:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
isi daa ima ga u Dm ili Lilly ili gde drze opremu za manikir budr oko 300 din emice ja sam bila u nedelju, ja obožavam sredjene nokte, sam imam francuski i to nekako volim da vidim na noktima
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 20:22:04
|
|
|
|
emicaa
|
Mislim da cu i ja sutra francuski,ne pamtim kad sam ga imala zadnji put
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 20:55:14
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni se najvise svidja jednoboojan lakic neke pastelne roze ili bez boje... i lavande....
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 21:18:45
|
|
|
|
Animsaj9
|
ja sam imala jako dobru manikirku ali je jako lenjq da radi treba joj nedelju dana da se smisli kad ce, a mene to nervira, dugo sam trazila nekog ko lepo radi i nadjem devojku ali je jako spora treba joj 2h za francuski
|
|
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 5.10.2016 23:11:04
|
|
|
|
isidora88
|
Ja obozavam crveno/bordo lak i onaj bledunjavo rozi, prirodna varijanta i francuski. Jako mi se svidja gel kad se tek uradi ali cin mrvicu izraste meni to deluje neuredno i ofucano, bas mi se ne svidja
|
|
RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega... 6.10.2016 0:46:38
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Jako mi se svidja gel kad se tek uradi ali cin mrvicu izraste meni to deluje neuredno i ofucano, bas mi se ne svidja Isto. Moji se nokti bas, bas jako listaju. Godinama vec, a za vecinu stvari sam i sama kriva, jer ja kad vidim to povuem i onda haos Prije tacn 6 dana sam kupila EVeline 8u1 i ja vec vidim poboljšanje!!! Maze se svaki treci, cetvrti dan, ja namazem i obican preko. Vidjecemo kako ce biti dalje, ali za sada mi djeluje da je bas dobar. KLIK A ima i ulje za zanoktice, pa isi probaj. Inace, hocu da pohvalim lakove za nokte Essie! Odlični I naravno Avonovi su isto OK!
< Poruku je uredio choopa choops -- 6.10.2016 0:47:22 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Do ravnog stomaka za sedam danaImate masne naslage na stomaku a prilika je ko stvorena za odlazak na bazen, more ili jezero, s' obzirom da leto sve viš...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....