Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 8.9.2016 20:29:45
|
|
|
|
branki*
|
Uh,jede mi se nesto...hot dog neki ili pljeskavica ili neki super sendvic!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 10.9.2016 0:18:49
|
|
|
|
Mariya
|
I dalje kfc sendvič...
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.9.2016 0:27:39
|
|
|
|
Mariya
|
Već nedelju dana mi se jedu rotkvice,njam... U ponedeljak sam pojela taj toliko željeni kfc sendvič i.... TOTALNA KATASTROFA!! sendvič je bio pun kečapa, sa 4-5 tračica zelene salate,a meso ne pikantno kao obično već ljuto da sam mogla vatru da bljujem potpuno razočarenje
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.9.2016 0:48:04
|
|
|
|
degu
|
Kad sam videla aktivnu temu znala sam da ti pises meni se jede dobra, zacinjena pita sa krompirom
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.9.2016 8:24:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Gricka mi se keksvuz kaficu...
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.9.2016 18:02:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kineska hrana. Čekam da je mm donese
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.9.2016 21:49:08
|
|
|
|
branki*
|
Cevapi vruci ,mmmm!
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.9.2016 23:20:58
|
|
|
|
Mariya
|
Degu Otkad su mi prestale mučnine (ova zadnja 3 dana ) uužžaassnnoo mi se jede slatko!! Samo žderem čokoladice,gumene bombone, keksiće,kolače... Sad bih smazala nekoliko princes krofni, uuu, moraću da ih pravim ovih dana
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.10.2016 0:21:03
|
|
|
|
degu
|
Joj i meni jos od kad ih je Wiv spominjala, mmm princeze
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.10.2016 1:13:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Big mek.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.10.2016 2:35:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cokoladaaaa
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.10.2016 8:17:42
|
|
|
|
Khaleesi
|
Torta neka kremasta mmm
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.10.2016 23:25:40
|
|
|
|
Mariya
|
Pomfrit!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.10.2016 23:31:58
|
|
|
|
bubulence
|
Index iz Maje (novosadjanke ce znati) i cips. Ali jedno 600gr cipsa... I onda na kraju kinder bueno...
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.10.2016 7:30:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sladoled sa plazmom
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.10.2016 9:13:05
|
|
|
|
wivern
|
Lagani doruckic, slaninica, prsutica, kajmakcic, siric, ajvarcic, vruc hlebcic, kulencic...
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.10.2016 9:21:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wiv sve potpisujem.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.10.2016 12:29:45
|
|
|
|
veselicaa
|
Bilo sta slatko U trudnoci mi se ogadilo sve slatko,najvise cokolada plasila sam se da ce tako i ostati.Srecom vec u porodilistu sam pocela da jedem cokoladice a muzu sam rekla da mi donese nekoliko kad dolazi po mene i N Sada vec sve jedem,pravila sam kolace neke,deca dobila mnogo cokolada na babinama,pojela sam im nekoliko,nemajka
< Poruku je uredio veselica -- 2.10.2016 12:31:56 >
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.10.2016 13:12:42
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Lagani doruckic, slaninica, prsutica, kajmakcic, siric, ajvarcic, vruc hlebcic, kulencic... Kako im samo tepa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.10.2016 20:35:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O slaninice moja milaaaa
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 4.10.2016 14:41:54
|
|
|
|
Divnica
|
Torta uvek torta obozavam ih, npr zito torta...jaooo sa punooo orahaa njamm
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 4.10.2016 14:50:30
|
|
|
|
pipi_coco
|
Pošto pokušavam da se rješim ovog viška kilograma i smanjila sam obroke, izbacila slatkiše, sokove, junk food i sl. Sada mi se sve to jedeeee Rado bih sad slistila socan hamburger sa pomfritom i zaljevala kolom, a sve to popraceno nekim velikim komadom cokoladne torte Ja više necu ulaziti u ovu temu, ovo nije tema za motivaciju
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 4.10.2016 15:50:43
|
|
|
|
emicaa
|
I ja bih mogla cokoladnu tortu
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 4.10.2016 15:54:57
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sladoled plazmaaaa
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 4.10.2016 17:20:28
|
|
|
|
isidora88
|
Jede mi se puno raznih torti, da mi je sad neke svadbe pa da se prezderem kao prase
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Bele pihtijeRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Od 1 do 5majanenadOcenite od 1 do 5 koliko vam se svidja ime Petra?1 (
26%)
2 (
11%)
3 (
17%)
4 (
13%)
5 (
32%)
Ukupan broj glasova: 259Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!