Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.9.2016 21:23:31
|
|
|
|
lesica
|
Sanjice, smutis ga za koji minut, a peku se po 15ak minuta. I lepiiii, mozes i vise cokolade da stavis, visnje...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 7.9.2016 21:27:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Makarone sa sirom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.9.2016 5:45:07
|
|
|
|
branki*
|
Supa i boranija.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.9.2016 7:17:27
|
|
|
|
MishMash
|
Grasak, kobasice, salata i planiram da pravim koh.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.9.2016 9:05:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Od juče imam krem čorbu od povrća i pohovanog mesa, danas (ako stignem) ću samo dodati prilog od tikvica (grilovane tikvice sa sirom).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 8.9.2016 9:27:56
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam mislila filete lososa ali ne znam šta uz to
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.9.2016 0:16:51
|
|
|
|
Mariya
|
Pileća supa i pileće belo meso u sosu 4 sira.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.9.2016 6:22:47
|
|
|
|
branki*
|
Juce pohovala tikvice za veceru,citav dnevni se jos oseca na njih i pored aspiratora i terase Za danas ne znam sta cu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.9.2016 15:51:31
|
|
|
|
branki*
|
Kuvam corbu od blitve i filete oslica i salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.9.2016 16:11:47
|
|
|
|
minnica
|
Juneće šnicle u sosu od šampinjona i pire krompir, a za dezert kolač s jabukama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 10.9.2016 18:56:58
|
|
|
|
isidora88
|
Muzic pravio rostilj, pomfrit i salatu Sutra moram ja kuvati, samo ne znam sta, verovatno supa i mozda pohovane snicle i grasak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 11.9.2016 12:39:17
|
|
|
|
nata11
|
Skuvala pilecu krem corbicu. A veceras najverovatnije idemo na ribu ako i ne odemo nesto ce se naci. Umorna sam da bih ceo dan kuvala
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.9.2016 15:33:01
|
|
|
|
Mariya
|
Pileća supa, pohovane palačinke sa mesom, krompir pire, salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 15.9.2016 19:12:06
|
|
|
|
nata11
|
Pola dana pravim neke turske perece i jos nisu gotove a ja gladnaaa Komplikovan u recept u .... kvasac stoji 20 min, testo stoji 2 sata pa onda loptice od testa 1 sat, pa perece 1 sat pa pre precenja 3. min
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.9.2016 7:42:14
|
|
|
|
branki*
|
Nato,kakve ispadose na kraju ? Ja planiram musaku od tikvica i mozda umesim krofne.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.9.2016 7:56:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I kod nas musaka i corbica. Umesicu brze kiflice sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.9.2016 14:07:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas smo se izgleda sve dogovorile da pravimo musaku sa tikvicama..moja evo miriseee.. jedva cekam da je smazem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.9.2016 15:01:58
|
|
|
|
vocicana
|
E znaci umrla sam od smeha sa Natom, kakve ispadose perece na kraju? Kod mene cuftice od piletine i krompir pire, salata. Ja bi nesto slatko da jedem.... A ne znam sta da napravim.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.9.2016 15:24:48
|
|
|
|
milicicak
|
Knedle sa sljivama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 17.9.2016 18:53:05
|
|
|
|
Mariya
|
Pileca supa i lazanje.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.9.2016 11:26:00
|
|
|
|
branki*
|
Kuvam supu,ostalo musake od juce,a i spremicu makarone sa mlev.mesom,jedu mi se.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 18.9.2016 13:03:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Grilovane tikvice, pečene paprike sa sirom. Kolač sa višnjama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 21.9.2016 23:29:17
|
|
|
|
Mariya
|
Pileća supa, pita sa sirom. I sad još mimoza salatu za sutra.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.9.2016 13:59:07
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ragu corbu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 8. deo 22.9.2016 15:53:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Pasulj iz tiganja sa povrćem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pita sa mesomRingerajin kuvar: lelaigor
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicuvukosavaKoje ime je najlepše od ovih?Aleksandra (
12%)
Ana (
15%)
Nevena (
16%)
Nina (
33%)
Teodora (
19%)
Sandra (
4%)
Ukupan broj glasova: 273Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!