|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimnica
17.6.2015 20:27:04   
veselicaa
Jes nemam crnu ribizlu u basti tako da ne znam sta sve moze od nje da se pravi.
Ja sam za sad napravila samo slatko i sok od jagoda,sto se tice zimnice.Sad za neki dan i sok od visanja pa posle sve redom kako stize voce i povrce.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 701
   RE: Zimnica
17.6.2015 20:35:13   
jess021
Mm je posadio pre dve godine 150 sadnica. Prosle godine je bilo nekih 6 kg, ali ove ce biti sigurno oko 30kg, ne znam sta da uradim sa njom. Pravicu slatko, ali ne bi bas od svih.

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 702
   RE: Zimnica
17.6.2015 20:37:46   
veselicaa
Vidi da napravis sok ili pekmez,mi u basti imamo ribizle ali one crvene i sveki od njih pravi sok ali posto ih imamo malo,onda pomesa sa jagodama ili malinama,kupinama.Vi bas imate dosta.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 703
   RE: Zimnica
19.6.2015 9:35:44   
jess021
Mogu da se pohvalim da sam napravila slatko od ribizli i odlicno je, bravo za mmuser posted image
Ako nekome bude trebao recepAt, neka javiuser posted image

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 704
   RE: Zimnica
19.6.2015 12:05:44   
Ana RR
Super Jess user posted image

Nama ove godine višnja uopšte nije rodila user posted image a jako je lepa i ukusna, uvek napravim malo džema. Baš mi je žao. Kajsije nema ni jedne jedine, trešanja nije bilo ni za jednu kesu. Baš tuga.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 705
   RE: Zimnica
6.9.2015 13:52:18   
lesica
Jeste li pocele?

Ja ove godine malo zatajila no inace, ali dobro stogod i uradih.

Juce u danas, skuvan pekmez od sljiva, napravljena ljutenicai upravo gotov cepkani ajvar.

Mama mi je skuvala paradajz. Ranije sam skuvala i pekmez od kajsija i mesanu marmeladu.

Planiram jos klasik ajvar neljut za klince i da potrpam kornisone i to je to.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 706
   RE: Zimnica
6.9.2015 14:14:45   
Mala Elena
Koliko si placala kg sljive i gde je jeftinije-market ili pijaca? Ja bih ove godine prvi put kuvala dzem od sljive . Papriku jos nisam ispekla, cekam platu pa da je kupim...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 707
   RE: Zimnica
6.9.2015 14:19:58   
lesica
ME, ja imam svoje sljive i vecinu voca i povrca na rancu, tako da ne znam cene.
Jedino paprike uzimam kod coveka iz Leskovca na pijaci, one su bile 50.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 708
   RE: Zimnica
6.9.2015 14:20:09   
Sanjica26 RR
Napravila do sada dzem od breskvi i kecap. Sutra kupujem paprike, pa cu da probam da spremim ajvar u rerni. I stavicu malo kornisona.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 709
   RE: Zimnica
6.9.2015 14:35:33   
milicicak

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Jedino paprike uzimam kod coveka iz Leskovca na pijaci, one su bile 50.

Mm danas placao 100!!! Mama pre neki dan 70 a kupila je 80kg!!!
Ja ne pravim zimnicu, to sve moja mama obavi ja samo spremim parice user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 710
   RE: Zimnica
9.9.2015 12:36:50   
bebilule
Ej, ima li mi ko reći kako ću zalediti jabuke za pitu. Ono što zovemo špinovane.... Zna moja baba, ali nije kući da je nazovem a ja se naorozila na posaouser posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 711
   RE: Zimnica
13.9.2015 12:10:44   
Milagros
Imali neko dobar provjeren recept za đuveč za zimnicu?Recimo za nekih 7-8 tegli.

_____________________________

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 712
   RE: Zimnica
13.9.2015 18:46:52   
janabons
Barena paprika u teglama, peckana paprika, feferone i cepkani ajvar..to je od mene za ovu godinu....mama ce ostatakuser posted image

_____________________________

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 713
   RE: Zimnica
13.9.2015 21:14:07   
mimahana
Ove godine sam skuvala 60 litara paradajza.25 tegli pekmeza od sljiva,stavila sam 15 kg barene paprike,ispekla 35 kg crvene paprike,ostala mi jos mesana salata i da ukiselim kupus.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 714
   RE: Zimnica
3.9.2016 9:06:10   
branki*
Je l poceo ko sta?ja planiram dzem od sljiva po prvi put i kisele krastavce kasnije.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 715
   RE: Zimnica
3.9.2016 9:17:41   
emicaa
Ja ću povrće čim skontam gdje ću nabavit vinobran user posted image i posle ukiselit kupus i dosta

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 716
   RE: Zimnica
3.9.2016 9:37:37   
lesica
Ja spremila neke pekmeze, marmelade... Slatko od smokvi i divljih kupina, sirupe od zove, visnje.
Malo neke ajvare i pindjure.

Planiram jos ajvara, rezane paprike, krastavcice, paprike sa kupusom, sarenu salatu, i neku ljutenicu.

Kad cu sta cu i kako cu, pojma nemam, ali to bi bio plan.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 717
   RE: Zimnica
3.9.2016 11:15:50   
branki*
Ma,ja bih svasta ostavljala,ali nemam zamrzivac veliki.ovako,krastavce kisele bas vole,a cini mi se da nema puno posla oko njih.mozda stavim i neku papriku u teglu,moja mama danas uzela,pa ce da ih obari i u tegle.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 718
   RE: Zimnica
3.9.2016 15:39:13   
milicicak
Dzem od kajsije se odavno jede user posted image ima i nesto dzema od smokava al nam se nesto ne dopada user posted image
150 kg paprike ispeceno, valjda ce do prekosutra biti gotov ajvar.
Posle tursija i krastavcici

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 719
   RE: Zimnica
3.9.2016 16:02:30   
emicaa
A ja nigdje da nadjem vinobran,nema ga ni u njemačkoj ni ovde user posted image

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 720
   RE: Zimnica
3.9.2016 18:03:30   
lesica
Emice, trazi kaliumdisulfit - to ti vinobran ( E 224 )

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 721
   RE: Zimnica
3.9.2016 18:15:19   
emicaa
Hvala Les,kad odem u Bazel otiću u našu prodavnicu pa potražit tamo.

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 722
   RE: Zimnica
4.9.2016 22:03:39   
branki*
Stavila krastavce,ispalo mi 15 tegli!videcu sta bih jos moglauser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 723
   RE: Zimnica
6.9.2016 17:50:30   
gagana83
Svaka vam cast zene.
Ja po prvi put napravila dzem od breskvi, cele 3 tegle za probu, sad kad citam sta vi sve pravite, sve me sramota.
Ono sto je bitno je da se i mm i Uni svidja dzem user posted image

_____________________________

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 724
   RE: Zimnica
11.9.2016 22:10:17   
lesica
Elem, danas napravila neke varijante ljutenice x2, jedna je otrov u mini teglama, druga je jestiva user posted image
Stavila debele feferone sa sargarepom i belim lukom, stavila filete paprike., i paprike sa kupusom.
Skuvala dzem od smokvi.



_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here