Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 3:17:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, vec dva sata?!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 3:20:48
|
|
|
|
branki*
|
Ivana,budna si!? Ma,da...zaspala jos u 10 kad sam boku uspavljivala i to sa socivima.onda sam se probudila,isla u vc,skinula sociva i od tad ne mogu da zaspim.sto ti ne spavas?
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 7:30:21
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
'Bro jutro Vidim ja bancilo se sinoc na plaziii! Moji svi jos spavaju sem bebca, on se probudio pa smo u dnevnoj sobi da ne probudimo ostale. A napolju kisaaaa..ubilo se za spavanjeee
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 7:41:11
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Nisam se naspavala.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 8:48:35
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jutro mame... Ja sam juce popodne spavala sa decom, pa onda sam se vrtela do dva... nisam mogla da zaspim....
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 8:55:40
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan. I ja sinoć bila budna oko 3, zaspala sa M i probudila me glad. Vreme je bljaks, koje crno leto. Sad će i zima a ja se ne zagrejoh kao čovek.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 10:20:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, ja nisam spavala zbog sisanja Izgleda da je nocas bila zurka oko tri :)
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 10:41:06
|
|
|
|
branki*
|
Daaa mora da je opet bio neki mesec u jupiteru,venera u marsu i ostalo
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 11:44:33
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, vrlo verovatno.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 12:21:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Nisam ni ja spavala, videla sam da pisete, ali snage nisam imala. Celu noc sam imala T. Danas nemam, ali me kosti i misici bole. Nervira me mm. Tako.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 12:43:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, sto te nervira tm? Budi dobro
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 14:28:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj mene je isto iznervirao mm juce... Ponekad me bas iznervira dodje mi da ga ostavim... Nekad je kao pecinski covek
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 15:41:54
|
|
|
|
wivern
|
Meni se cesto desi da ustanem u pola noci, jer zaspim neplanirano sa M. Pa onda u 3 ujutru kacim ves, cistim
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 18:29:44
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK Sanjalice, sto te nervira tm? Budi dobro Nemam pojma. Ili je pms poceo ranije, ili ovo vreme utice na mene ili sam trudna
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 18:39:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hahaha, navijam za trudnocu! Kako se osecas danas?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 20:05:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Pa ne bi trebalo da je , ali cuda se desavaju Uzasno sam. Nemam T, ali glava, i misici me bole. Sad pocinje i grlo da bolucka. A nervozna sam strasno.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 21:30:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde limunadicu, caj u ogromnim kolicinama i bice bolje
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 7.8.2016 21:57:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Joj zene jedva sam uspavala bebu... drala se dva sata, nervozna opet zubi...:-(
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 3:45:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Devojke, hocemo da skoknemo do plaze na nocno?
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 4:09:07
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam za
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 5:58:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, evo sad cu po tebe Mamice, dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 6:59:57
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, kaficaaaaa
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 7:20:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni treba neka litarska, ne znam za sebe.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 7:26:11
|
|
|
|
wivern
|
I ja se prijavljujem za litarsku Sva sam slomljena.
|
|
RE: Avgustovska RR plaza 8.8.2016 8:08:21
|
|
|
|
nikiteki
|
Sad mi je bas potrebna jedna dupla kafa. Prijavljujem se i ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
ljubljenje... (napisati u komentar vase misljenje)pisuljicaZanima me da li se i vi vremenom manje ljubite sa partnerom? Ne mislim na cmok, nego na lep, "socan" poljubac... Na pocetku je toga bilo na svakom koraku, a sad otprilike samo u krevetu... :( to je sasvim normalno... (
70%)
mene moj partner i dalje cesto ljubi (
30%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!