Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.3.2016 11:45:01
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy mnogo mi je zao i ja se toga mnogo plasim da uspe pa da dozivim razocarenje, inace nisam mogla pre da pisem od ponedeljka sam pocela bocke danas mi je treca i mnogo me boli stomak kao da cu dobiem a inace pijem i tabletice do nedelje duga sam sema pa ako neko moze da mi kaze da li je to u redu ili ne. veliki pozdrav za sve i nadam se uspehu
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.3.2016 20:31:07
|
|
|
|
Vesna.
|
I ja pijem tablete do nedelje, pa počinjem sa injekcijama, ali danima me boli stomak kao kad treba da dobijem, danas mi je 21a tableta, treba jos četiri da popijem a plasim se da ne dobijem i pored tableta, jel to moguće? Dodje mi da se spakujem za svaki slučaj da budem spremna da krenem za Nis.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.3.2016 20:33:52
|
|
|
|
Vesna.
|
A što se tiče smestaja Jeco ne treba mi stan, bicu kod muzevog zeta u stanu, on i onako u to vreme nece biti u Nisu, pa se pogodilo taman.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.3.2016 22:00:04
|
|
|
|
jeca_sale
|
Devojke, mozda kasnim sa odgovorom, ali nemojte da brinete, tako smo se sve osecale kao da cemo da dobijemo. To je sasvim normalno.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.3.2016 1:21:17
|
|
|
|
Vesna.
|
Hvala Jeco, dokle si ti stigla, kako si?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.3.2016 15:04:13
|
|
|
|
Cvetni
|
da li i vikendom isto se ide od 1 do 2 za bocku ili ne
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.3.2016 16:52:57
|
|
|
|
jeca_sale
|
Vikendom u pola 12 . A meni je danas smanjena terapija, u nedelju ponovo uz, i nadam se sledece nedelje da privodimo kraju sve . Posle samo da cekamo
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.3.2016 16:54:49
|
|
|
|
jeca_sale
|
Cvetni, Eveline, Nataly, izgleda da zajedno primamo bocke, a jos se nismo upoznale
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.3.2016 23:26:12
|
|
|
|
Vesna.
|
Hitno pomoc .... Ja samo što nisam dobila, a treba pilule da pijem do nedelje, sva se tresem, sta ako krene, koga da zovem sutra vikend???
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.3.2016 23:52:35
|
|
|
|
Nataly75
|
Neces da dobijes,ne verujem...to ti se samo cini,psiha radi svoje.Opusti se i bice sve ok.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.3.2016 0:20:32
|
|
|
|
Vesna.
|
Daj Boze, ali ovo je sigurno... Niti sam se spremila za Nis, niti znam koga da zovem sutra vikend
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.3.2016 12:24:36
|
|
|
|
jeca_sale
|
Vesna, nemoj da brines. Ako si redovno uzimala kontracepciju sigurno neces dobiti. I mene je mnogo boleo stomak, kao da cu da dobijem, ali to priroda kaze da je vreme za ciklus, a kontracepcija ne da, tako da nemoj da brines mnogo.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.4.2016 19:48:56
|
|
|
|
zebra1
|
Pozdrav svima, da li ima novosti od onih koje su već u procesu vto? Samo i da obavestim sve vas, za slučaj da ne znate, zakazivanje u gradskoj bolnici ide preko odabranog ginekologa u domu zdravlja.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.4.2016 15:29:41
|
|
|
|
Vesna.
|
Meni juce radjen transfer, sve je dobro proslo hvala Bogu ... :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.4.2016 15:59:02
|
|
|
|
jeca_sale
|
Neka je sa srecom Vesna, i da to bude velika beta
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.4.2016 15:21:53
|
|
|
|
*Maki*
|
IZVORNA PORUKA: Vesna. Hitno pomoc .... Ja samo što nisam dobila, a treba pilule da pijem do nedelje, sva se tresem, sta ako krene, koga da zovem sutra vikend??? Vesna nemoj da brines. ja sam dobila u sred ispijanja tableta,bas sam prokrvarila i rekli su mi da povecam dozu na dve tablete,ako ti se to desi slobodno uzmi dve tabletice odjednom,pa ces pozvati da pitas detaljnije.Ne brini nije to nista,videce oni vec na uz sta dalje nece te zbog toga odbaciti ako se toga bojis!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 27.4.2016 16:13:18
|
|
|
|
Vesna.
|
Moja prva vto neuspešna...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 27.4.2016 17:50:56
|
|
|
|
jeca_sale
|
Vesna neka si zdravo, bice bolje... I ja sam isto kao ti prosla, ali sta da radimo zivot ide dalje. Budi jaka...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 27.4.2016 17:53:15
|
|
|
|
branki*
|
Vesna,zao mi je ne odustaj!
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 28.4.2016 16:32:19
|
|
|
|
17 joka
|
Vesna, jako mi je zao, odboluj pa u nove pobede
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.5.2016 17:26:38
|
|
|
|
Cortina
|
Devojke kako je prosla grupa april 2 Jel zna neko kakva je uspesnost?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.7.2016 16:08:05
|
|
|
|
Nexy83
|
Vidim da je tema malo utihnula, pa da pitam da li je neko skoro prošao drugostepenu komisiju u Nišu? Ja skupila snagu, pa u nove pobede. Pa me zanima da li su gužve i dalje? Čeka li se puno od prvostepene do drugostepene komisije?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 29.7.2016 19:59:35
|
|
|
|
misslea
|
Evo i ja cu na jesen na treci pokusaj o trosku drzave. I prva dva sam radila u GAK Niš. Prvi kod dr Jasmine, drugi kod dr Dejana i treći ću ponovo kod dr Dejana. Sto se liste cekanja tice mislim da nije strasno, a od momenta prolaska drugostepene do postupka se ceka oko 3 meseca.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 30.7.2016 23:22:19
|
|
|
|
Nexy83
|
Ja sam prvu vto radila u Nišu. Drugostepenu sam prošla 7.8.2015. postupak je bio u februaru ove god. Baš sam se načekala. (I bila je biohemijska :-( ) Jesi li prošla sada drugostepenu misslea? Da li se puno čeka od prvostepene do drugostepene? To me brine? Prošle god je bilo tačno mesec dana čekanja od jedne do druge. Hvala unapred na odgovoru.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 1.8.2016 10:07:07
|
|
|
|
misslea
|
Kada sam ja zakazivala bilo je oko dve nedelje, sada ne znam kako ce da bude, jos sam u fazi prikupljanja dokumentacije. Nadam se da sledece nedelje predam na prvostepenoj. Bila sam na jedan razgovor ko dr koji radi vto u Nisu ( privatno ) i mogu reci da sam se malo razocarala... pristup nikakav, ja pitam za nesto od dodatnih analiza jer ipak dve vto nisu uspele. Mislim da cu trecu raditi u Leskovcu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?