Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 11:09:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Lepojko moja
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 11:40:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Anck, Emice, Ella divni su vam stomačići p.s. kad sam Emicu videla uživo poželela sam da sam i ja imala mučnine u trudnoćama ona bre nogice i rukice tanje od mene
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 12:25:08
|
|
|
|
emicaa
|
Jao hvala vam Trćo ja sam ko lik iz crtića,ruke i noge kao vreteno a istatak kao bure
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 14:38:55
|
|
|
|
BubaBubica
|
I ja imam takvu postavu ko iz crtaća Noge i ruke ko čačkalice mogla bi i ja neku sličicu da postavim. Emice rasteteee
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 4.5.2016 18:10:28
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice rastemo kao iz vode do kraja ću se pretvoriti u loptu
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 5.5.2016 6:21:33
|
|
|
|
vocicana
|
Neces neces, kao lutka si, bas si lepa trudnica. Loptica...
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.5.2016 9:02:13
|
|
|
|
emicaa
|
Voci hvala srce
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 6.5.2016 9:14:06
|
|
|
|
vocicana
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.5.2016 22:22:39
|
|
|
|
17 joka
|
Emioce, mrsavice, raste trba divni su vam stomacici
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 7.5.2016 23:26:19
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo i nas dve, 26+3 A ovo sam ja u prošloj trudnoći, negde mesec dana pre porođaja Samo stomak strči
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 8.5.2016 6:49:58
|
|
|
|
vocicana
|
Ba sste mi zgodnice, lapotice! Divan stomacic Buboooooo
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.5.2016 17:47:44
|
|
|
|
Ella2407
|
Divni stomaciciiii A Bubo u prosloj trudnoci kao da si samo balon stavila ispod majce,naprosto nevjerovatno Svaka castt :-D Pusicaaa
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.5.2016 18:20:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi, Bubi, kako je neobičan, opet pomislim da treba da ga hvatam da ne padne
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 10.5.2016 20:27:46
|
|
|
|
17 joka
|
Bubice mrsavice, a trba i pre i sad ma fantasticno neverujem
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 12.5.2016 19:02:53
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala devojke Ja se slikala danas opet, skroz sam mislila da nisam odavno, kad nije prošlo ni nedelju dana Baš imam kašu od mozga. Ma nema veze, evo 27+1, samo gooza porasla
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 10:32:32
|
|
|
|
isidora88
|
Bubo divan stomacic
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 10:38:50
|
|
|
|
vocicana
|
za prelepi stomacic!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 18:44:10
|
|
|
|
17 joka
|
Bubi lepotaaa
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 13.5.2016 18:47:51
|
|
|
|
branki*
|
Emice,bas lepo izgledas!prija ti trudnoca! Bubi,mrsavice,kako uspevas da se ne ugojis,srecnice,kao da ti je neko samo prikacio loptu ispod majice!
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 14.5.2016 14:51:49
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala vam devojke Branki to isto me pitaju i u domu zdravlja kad odem na kontrolu poenta je što se gojim ali ne znam kako ništa se ne vidi, od početka trudnoće do sad sam se ugojila 12 kg. A gde su, i ja se pitam
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 15.5.2016 8:53:09
|
|
|
|
nikiteki
|
Bubi ti si bas mrsavica, samo stomace.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:26:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Evo moje stomačine, ne znam šta mu je u poslednje vreme, baš je počeo da raste Sutra 30 nedelja.
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:37:53
|
|
|
|
Milena18
|
Bubice, baš je velik i lep! I ja sam ušla u 31. nedelju pre par dana i imam utisak da mi je najviše porastao stomak u poslednje 2 nedelje. Samo neka rastu
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:40:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bubo, wau i pu pu Pa mislim da si gotova da se porodis. Stomak ti se bas spustio!
|
|
|
|
RE: Slike trudnickih stomaka-VI deo 31.5.2016 8:48:18
|
|
|
|
emicaa
|
Bubice divan stomačić
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?