|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Majska kRRčma
17.5.2016 11:09:37   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Ana blago tebi za lepo veče i noć. Hvaliću se i ja tako, samo dok mi deca malo porastu i dok im izbiju zubi user posted image

Hahaha user posted image

Isi, staviću recept u C kuhinju, samo da stignem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 426
17.5.2016 11:16:44   
emicaa
Veselice i moja dama obožava salatu,nije bitno dal stavim malo sirćeta ili neki sos sve jede.
Ana i ja ću se hvalit da sam imala lijepo veče samo da ovo izguram iz sebe user posted image
Sad me zvala doktorica,moram ići na infuziju zbog željeza.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 427
17.5.2016 11:39:50   
Ana RR
Emice user posted image još malo!

Što bre, toliko ti je nisko gvožđe?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 428
17.5.2016 12:01:31   
veselicaa
Joj bre Emice jel toliko nisko?I ja ove nedelje radim analize i znam da mi je nisko,manta mi se u glavi i bleda sam dosta.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 429
17.5.2016 12:08:23   
emicaa
Pa izgleda,bilo je ono i prošli put ponisko ali dr tad reče da tri sedmice pokušam sa nekim novim vitaminskim tabletama i sad je još gore.Ali ja ne osjetim promjene u sebi,osim glavobolja i što mi se zavrti ponekad.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 430
17.5.2016 12:39:36   
isidora88
Uf emice bas si nagrabusila. Mada znam da si pisala da cesto imas nesvestice. Nadam se da ce ti brzo biti bolje, sto se mora nije tesko, pogotovo ako je zbog bebice.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 431
17.5.2016 12:51:24   
Ana RR
Evo recept za tortu klik

Ono što sam zaboravila da napišem je da sam umutila jednu malu slatku pavlaku, dve kašike umućene pavlake sam dodala u fil od jagoda a sa ostatkom sam "ukrašavala".

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 432
17.5.2016 16:16:29   
17 joka
Ana , super sto si imala lepo veceuser posted image a torta joooj bas bi mi prija fenomenalno izgleda

Emice, ti bas muku mucis sa gvozdjem, ali sve sto moras zbog user posted image izdrzi. ja svasta koristim i uvek je ispod granice dosta

mi ovih dana cuvamo jednu princezicu od 6 god. iz porodice i bas nam je zurka user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 433
17.5.2016 16:48:53   
emicaa
Ma bolje da mi je dala neke tablete nego infuziju,nama je ovde zdravstveno odredilo jednog doktora i zovem ga danas da vidim kad mogu otići i kaže ne mogu nikako jer ne primaju nove pacijente više(nisam bila još kod njega)tako da sad nemam pojma šta da radim i ko će mi je dati.Sad mora mm ganjati sa osiguranjem da vidimo šta ću.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 434
17.5.2016 17:59:01   
amelia
Ana ova torta mi izgleda njammm napravicu je prvom prilikom. Moze ki meni kafica na brzakauser posted image moram se spremiti idemo napolje u setnju i da vidimo prenosivi krevetac da kupimo bebcu.user posted image

Ayan <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 435
17.5.2016 18:25:06   
vocicana
Lepa torta nema sta, ja sam sada ogladnela, bas preteraste sa hranom.user posted image
Ljuskamo se, isli smo u setnju nas troje danas, kako su mi lepi moji momci.user posted image

Emice moras dasredis gvozdje,. ja i sada imam muku ne cstizem da odem da proverim.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 436
17.5.2016 18:35:13   
veselicaa
Voci kako je mali dasa,jel slusa?Bas mi je proletela tvoja trudnoca kao da smo se juce dopisivale u crticama tj ja sam te podrzavala a tebi svaka cast uvek bodris cekalice i imas reci podrske.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 437
17.5.2016 18:37:43   
isidora88
Hvala ana, pravicu kad mm dodje user posted image
Ja bih trebala da pasem travu, stvarno sam kao slon
Danas nismo isli u setnju ali sitra bih mogla malo sa bebcem i Matejom

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 438
17.5.2016 20:17:50   
mila83
Dobro vece u kafanu ! iscitah sve o pecenju,salatama i gvozdju user posted image

Ana,torta je divna,mozda bih mogla uskoro za nasu godisnjicu braka da je probam( a cini mi se da imamo godisnjicu braka na isti dan ! )

Veselice,kako si?Nikako da naletim ovde na tebe. Koliko jos do termina,ne vidim da imas stiker?Kako su devojcice?

Zao mi je sto imate problema sa gvozdjem,ja sam samo u prvoj trudnoci pila dodatak,u ostale dve nisam.

Sluzi li ko ovde nesto,ili ja da postavim nesto?Salata i sokic za nase trudnice user posted image ili ipak nesto konkretno user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 439
17.5.2016 20:32:53   
wivern
Uuuu Emice, ti pod hitno da pojacas pecenje user posted image
Kakva je ovo kafana, ovde sve trudnice i porodilje user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 440
17.5.2016 20:37:13   
Sanjalicaaa
Drage, pozdravljaju vas Andrea i Ivana! Izašla je da intenzivne. Poslala mi je slike. Andrea je predivna! Okačiću posle sa kompa.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 441
17.5.2016 21:39:31   
emicaa
Wiv ja ću ovde i kao dojilja biti,onaj primjer mame.Bebi u ustima sisa a mama u kafani sa pivom user posted image
A nešto nas napuštaju stare članice user posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 442
17.5.2016 22:04:24   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: mila83

Ana,torta je divna,mozda bih mogla uskoro za nasu godisnjicu braka da je probam( a cini mi se da imamo godisnjicu braka na isti dan ! )

Aha, 2. jun user posted image

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 443
18.5.2016 5:50:16   
IvanaSK RR
Pa, dobro, ima li ovde sta za pojesti i popiti?! Nedostajale ste! Ljubim vas sve puno
Ima jos jedna godisnjica 02.06. :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 444
18.5.2016 6:16:19   
vocicana
Veselice moja user posted image slusa, slusamo se i osluskujemo. Ugojio je guzu, sada brinem da mu nije mnog tos to je dodao za 8 dana, juce smo se merili. Dobar mi je sin, ja se polako vracam u normalu, mada mislim da mi je krvna slika sa gvozdjem otisla u pm, a ne jedem, ne stizem ni da se posteno istusiram. Jeste, kada se sada okrenem, vidim koliko vreme leti, prosle godine u ovo vreme sam toliko pucala sto nikako da zatrudnim, nista novo, ali evo ga moj zivot, -mezi nesto u njihalici, nisam imala volje da jtros mnogo pricam.
A ti mila, koliko jos do porodjaja? Gde je ticker?
Dobro jutro krcmooooo!!! Kafa hitno! dupla doza, slogerusa,jer cu se komirati!

< Poruku je uredio vocicana -- 18.5.2016 6:17:17 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 445
18.5.2016 7:24:28   
Mala Elena
Ni ja nisam popila kafu! Pojela sam parce hleba sa kremom da mi malo doda energije jer smo odavno budne...a svekijevci spavaju...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 446
18.5.2016 7:26:13   
vocicana
Ja sam mrtav covek. On sada spava, kmezio se nesto do malo pre,ali dobro, bebeca posla, tezak je zivot jedne bebeuser posted image .

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 447
18.5.2016 7:30:51   
suzi kju
Ivana user posted image user posted image
Kako si draga, kako nam je drugarica Andrea? Puno poljubaca za obe!!!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 448
18.5.2016 7:37:23   
emicaa
Jutrić,izvolite

user posted image
Kostenlos Bilder hochladen

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 449
18.5.2016 7:50:28   
eca89
Emice dušice, hvala ti divna si user posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here