|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 05/16 [chat]
10.5.2016 23:51:52   
yelly
joko,
jel normalno da me jajnici tupo bole, tj vise da osecam pritisak vec jedno nedelju dana? dobila sam 14.aprila...bili smo vredno ali da se ne nadam ako je vec na taj nacin moze da se ispoljava navikavanje tela da je bez tabletica.ako...

< Poruku je uredio yelly -- 10.5.2016 23:53:30 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 76
11.5.2016 8:03:07   
nikiteki
Dobro jutro cekalice!

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 77
11.5.2016 8:13:14   
vocicana
Yelly, to moze znaciti i ovulaciju, svi simptomi trudnoce se prakticno uklapaju sa simptomima trudnoce, tako su slicni, ono sto je kod mene biulo cudno i izdvojeno je bilo spavanje, tako mi se spavalo uvece rano, opsecala sam se slomljenom, milsila sam da cu se razboleti.
Uzmi lh tracice, prati izgled sekreta, meri temperaturu ujutru i belezi.b Imas fertility friend aplikaciju na netu, pa mozes objavljivati u temi bazalne temperature. Mozes tamo procitati nasa iskustva, ja sam tako zabebila.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 78
11.5.2016 8:24:20   
nikiteki
Ja imam bolove u dnu stomaka, znaci sticice uskoro user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 79
11.5.2016 8:26:21   
yelly
Hvala Vocicana... Prateci sekret ovulacija bi trebalo da je bila pre 10ak dana.. Ali shvatam da sam nova... Trebala sam to istraziti malo pre.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 80
11.5.2016 8:28:29   
yelly

Hvala Vocicana... Prateci sekret ovulacija bi trebalo da je bila pre 10ak dana.. Ali shvatam da sam nova... Trebala sam to istraziti malo pre.
Sad mi je poslednjih 7dana i nezgodno raditi na icemu, cudno ni je da toliko traje taj tup bol i nelagoda, plasim se da nije nesto i drugo

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 81
11.5.2016 8:29:27   
nikiteki
Yelly, samo prati temperaturu, sekret i znaces tacno kad ti je ovulacija.

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 82
11.5.2016 9:39:29   
ivannna
joko ako si mene pitala za prirodno,dr Jelena mi je rekla da pokusavamo sami da ne vidi razlog sto ne bismo mogli jer smo prvo dete dobili iz prve inseminacije

znam za dva slucaja kad su zene godinu,dve posle vto zatrudnele prirodno,tako da nema pravila!

ja ne osecam nista,ni da cu da dobijem,ni da sam trudna a danas je 41.dan,sve mislim da su antibiotici,virus i putovanje uradili svoje,a i k.pilule od marta,ne radi mi se test jer sam 10000 puta videla negativan rezultat,ovako se svakog dana nadam...user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 83
11.5.2016 10:04:12   
nikiteki
Bolje tako ivanna nego kad ugledas negativan test ovako se bar nadas.ja ne mogu da izdržim da ne uradim test kad mi kasni, jer uvek imam simptome trudnoće user posted image

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 84
11.5.2016 10:21:24   
amelia
Nikiteki uradila sam test ujutru i negativan je user posted image kasni mi vec 16 dana a stomak me bolucka kao kad sam ostala trudna. do neke 6 nedelje me boleo ovako. Ne znam sta da mislim...

Ayan <3

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 85
11.5.2016 10:27:52   
nikiteki
Amelia mozda je kasnije bila ovulacija, i meni kasni a test negativan. Stomak me bolucka probada na dnu stomaka.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 86
11.5.2016 10:28:05   
ivannna
proslih meseci kad sam radila vto i fet sam imala sve extra simptome,sve one prave,i šipak nista,zato vise ne obracam paznju na njih...
a svaki odlazak u wc mi je smešan,udjem i onako na brzaka se skinem i proverim,mislim da svaki put sebi skratim zivot za par sekundi user posted image

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 87
11.5.2016 13:42:27   
nikiteki
Ja sam jutros poludela i otisla kod doktora. Doktor kaze na ultrazvuku se vidi neka tačkica koja seta moze kaze biti i mehuric ne može sa sigurnošću da kaze da je trudnoća pa mi dala da radim betu. Odradila betu cekam sad rezultat

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 88
11.5.2016 14:07:40   
yelly
Nikiteki, drzim fige!!!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 89
11.5.2016 14:11:45   
ivannna
nikiteki drzim fige i ja!
javljaj nam odmah cim saznas!!!!

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 90
11.5.2016 14:44:56   
nikiteki
Javljam, mada ne verujem da bilo sta ima kad je test bio negativan

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 91
11.5.2016 15:56:58   
nikiteki
user posted image evo stigao mi je rezultat

< Poruku je uredio nikiteki -- 11.5.2016 16:01:02 >

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 92
11.5.2016 16:08:47   
17 joka
Niki,ako je rezultat 0,41 onda je beta negativna user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 93
11.5.2016 16:12:35   
nikiteki
Jeste 0.41 negativan je

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 94
11.5.2016 16:13:41   
17 joka

IZVORNA PORUKA: ivannna

joko ako si mene pitala za prirodno,dr Jelena mi je rekla da pokusavamo sami da ne vidi razlog sto ne bismo mogli jer smo prvo dete dobili iz prve inseminacije

znam za dva slucaja kad su zene godinu,dve posle vto zatrudnele prirodno,tako da nema pravila!

ja ne osecam nista,ni da cu da dobijem,ni da sam trudna a danas je 41.dan,sve mislim da su antibiotici,virus i putovanje uradili svoje,a i k.pilule od marta,ne radi mi se test jer sam 10000 puta videla negativan rezultat,ovako se svakog dana nadam...user posted image

Tebe draga moja, dace Bog da bude ono sto mislim meni za srecu uradi betu ili testic

ja se slazem sa Jelenom user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivannna)
Direktna veza do poruke: 95
11.5.2016 16:55:11   
Zakicaa
Zao mi je Niki zaista,veoma...znam kako ti je,i meni bude uvek zao kada je rezultat negativan..ali polako,bice sigurno uskoro

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 96
11.5.2016 17:19:18   
17 joka

IZVORNA PORUKA: yelly

joko,
jel normalno da me jajnici tupo bole, tj vise da osecam pritisak vec jedno nedelju dana? dobila sam 14.aprila...bili smo vredno ali da se ne nadam ako je vec na taj nacin moze da se ispoljava navikavanje tela da je bez tabletica.ako...

slazem se sa Voci,ali ono sto bih ti ja preporucila je da odradis hormone i da dva tri meseca pratis stanje folikulometrijom cisto da vidis kako se sve odvija

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 97
11.5.2016 23:19:26   
yelly
zao mi je nikiteki... bice uskoro,sigurno

ja ne znam za folikulimetriju...trebala bi da razmislim o tome.. al sve gledam nekako bar da vidim kako ce prvi mesec ici bez pilula...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 98
11.5.2016 23:27:07   
17 joka
pa vidi mesec dva kako ide ali svakako posle odradi hormone2 ili 3 dan ciklusa

vidi sa dr. sve

(odgovor članu yelly)
Direktna veza do poruke: 99
12.5.2016 8:40:22   
nikiteki
Dobro jutro cekalice

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here