Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 17:16:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, meni u petak nisu bili gotovi rezultati Torcha. Da, Popkice, da mi nije spao u petak vece, mislilu su da me poradjaju, sve spremili. Ali, dobro je da nisu, jer bih i ja beba jos malo dobije na tezini. Kazu da sad ima oko 2100 gr. Eto, i meni se to sa pritiskom desilo krajem osmog, početkom devetog meseca.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 17:39:50
|
|
|
|
Ella2407
|
Emice dodji mi u goste pa da probas cevape na Bascarsijii
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 17:55:22
|
|
|
|
Sandricak
|
Ivana, ja cu ici sutra pa cu videti za nalaze... Moj bebac je krupniji nego sto bi trebalo sad ima 28.aprila je ima 1.040kg... a trebao je kao 800-900gr. Ma oni i njihove mere...
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 17:59:20
|
|
|
|
pngpme
|
Ivana, samo jedan pozdrav, baš lijepo podnosiš novonastalu situaciju, svaka čast. Hladna glava, to je i najvažnije kad je pritisak u pitanju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 18:19:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jaoj, oni mene stvarno nerviraju sa tim merama. Ako mi beba bude veca nego što budu rekli, roknucu ih sve Pngpme, trudim se da se salim i glupiram, mada uhvati malo nervoza i suze na koji momenat, iskreno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 19:52:21
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ella2407 Emice dodji mi u goste pa da probas cevape na Bascarsijii u Sarajevu sam bila jednom u životu u ambasadi i uspjela sam se izgubit a volila bih doći i prošetati baščaršijom i hraniti golubove
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 20:21:47
|
|
|
|
Nimfa
|
Dobro vece i ja da vam mahnem . Ovih dana nisam imala snage da mrdnem, sad primam inekcije pa mi je malo bolje, inace je i moja E dobila bronhitis pa bolujemo zajedno . Ivana bas mi je drago da je ipak sve ok, vazno da je pritisak pao i nadam se da ces brzo kuci
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 10.5.2016 21:56:56
|
|
|
|
Ella2407
|
Pa eto Emice,aBda sa bebanom dodjes i prosetamoo :-D Ivanaa,sve ce to bit na kraju kako treba,vidjet ces .. I daa,ja ne znam je li neka od vas imala tih problema ali odnosi su mi nepodnosljivi.. Pecee meee.. Samo tokom odnosa,ostalo nista.. Mislim i nemamo bas cesto ,al upravo zbog toga.. Ali svaki pit kad pokusam-ista stvar.. Bas mi ide na zivce i zao mi mm-a ..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 5:23:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nimfa, zao mi je sto ste taki nadrljali. Ljubim vas da sto pre ozdravite. Ella, meni se to desilo jednom u trudnoći, pre nekih mesec dana. Da li si pricala sa doktorom? Mozda da probate sa kondomom? Mozda je tu negde bezobraznica kandida? Ne mozete da jedete cevape i šetate čarsijom bez mene!!!! Cccc, ja u bolnicu, one me odmah otpisale :) Nesto me zeza pritisak opet, spominju mi sinoc porodjaj ovih dana ako ne bude bolje... Valjda cu danas znati sta ce biti..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 7:41:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro jutro cure Evo jedan mah i od mene, ispratila ih sve starija cerkica ode na ekskurziju u BG a mm na neki poslovni sastanak usto u Bg , a mladja u vrtic. A ja cu jos malo opet u krevet Prezivela sam juce rodjendanka u jednom komadu mada sam u par naleta imala bas bolne kontrakcije, kao i sinoc, valjda od umora.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 8:13:42
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro stomačići. Ivana jesi li ti ušla u deveti,a mislimo i na tebe i baš zato te ne zovemo jer znamo da ćevapi nisu zdravi Jedva čekam da T po podne prikunja da i ja sa njom.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 9:46:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, cevapi, luk, slaninica-to leči sve :) Usla sam u deveti, ali bebica je mala, odgovara manjoj nedelji.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 9:55:33
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro svima! Ja sam danas (po mojoj računici) ušla u sedmi mesec! Još malo manje od mesec dana pa ću na odmor i da polako spremam stvari za bebu. Jedva čekam! Ella, meni se to dešavalo zbog kandide. Jesi li radila skoro briseve? Ivana, drži se i javljaj šta se dešava. Naravno da bi bilo dobro da bebica još malo poraste, ali ako je bezbednije i za nju i za tebe da CR bude ranije, šta da radiš... Nimfa, ozdravite što pre ti i devojčica
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 9:56:14
|
|
|
|
pipi_coco
|
Samo da vam mahnem stomacici dragi Ivana kako si danas? Bit ce sve ok ne brini, ne vjeruj baš njihovom vaganju bebe na UZ, znaju oni ofulit i po pola kg. Anck sitno brojiš, još malo i eto bebana u rukama Sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 10:56:12
|
|
|
|
Ella2407
|
Nismo te IvAna zaboravile,svee cemo na cevape.. A radila sam na pocetku trudnoce papu i bila je neka upalica ili sta ja znam,i pojacan sekret od pocetka i dao mi je dr vaginete ali mi nisu nista pomogle.. I spominjala sam i poslije da pece al nije puno reagovao jer kao ne mozemo odma lijecit nego kasnije.. A ovo nije samo sad,nego me isto pece jos od pocetka trudnoce.. A ne vjerujem da bi kondom pomogao jer opet bi me iritiralo,bar mislim,jer mi je osjecaj bas kao da su unutra zidovi mslo upaljeni.. Idem sutra dr ,opet cu mu reci ps cemo vidjet .. :/
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 11:52:35
|
|
|
|
MishMash
|
Dobar dan Mene danima zeza net, poludela sam i od tehničke podrške i od svega uopšte. Ivana, baš smo se bile zabrinule, drago mi je da je sve ok! Bilo bi lepo da su te pustili kući, ali pošto je pritisak opet krenuo da skače bolje je što si pod nadzorom. Koliko je sigurno da će te poroditi od nedelje? Milena, čestitam na ulasku u 7. mesec. Ja ne mogu da dočekam Nimfa, nadam se da ćete brzo ozdraviti Sandricak, javi kako je bilo na UZ. Sve sam pročitala i pola zaboravila, sve vas pozdravljam!
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 16:02:59
|
|
|
|
Sandricak
|
Evo i mene... torch i ogtt super, ehokardiografija odlicna. Nema asimetricnosti komora ko zna sta je ona dr gledala, ovaj dr poludeo kadcsam mu rekla sta mi je zena sve napricala.. dao mi i cd sa pregledom da pusti ako joj nije jasno kako se radi pregled... najzad sam se smirila....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 16:06:23
|
|
|
|
emicaa
|
Sandričak odlično,sad se opusti i uživaj Ja sam malo kunjala sa Doricom,još nisam došla sebi. Sutra idem na pregled
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 16:58:36
|
|
|
|
Ella2407
|
Sandricak Drago mi je da je sve ok Sad si mirna.. Ima li nas jos koje idemo sutra na uz U koliko ti ides Emice?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 17:07:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sandricak, super! Mishu, pricala sam danas sa dr, hoce da me ostavi u bolnici do porodjaja, jer mi pritisak varira i pored jake terapije. A ona bi da porodjaj bude sledeće nedelje. Verovatno. Tako da cemo videti sta ce biti. Rasplakah se što nisam birala odelce za iznošenje i jos neke stvarcice. Hormoni... Ella, uzmi Canesten i stavljaj.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 17:14:04
|
|
|
|
emicaa
|
Ella ja u 4,ti Ivana šta da radiš sad,nego potjeraj muža u prodavnicu,nek svako odjelce fotka i šalje slike
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 19:23:45
|
|
|
|
Ella2407
|
Pitat cu dr sutra Al imam osjecAj da mi opet nece pomoc A ti muza posalji i sto emica kZe nek salje slikee.. I ja sam u 4 ,4 i 15.. Jedva cekaam :))) Mislim da sutra ulazim u 7. Mjesec :)))))))
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 19:45:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
I ovo malo što uspem da sednem za komp izbaci me sesija Pisala sam da ne stižem do kompa pošto starija ćerka se sad zanima igricama zbog boginja, pa dok ja dođem do kompa nisam nizašta. Još me i zub i oči bole, sva sam nikakva. Čestitam na ulascima u mesece, i ja sam od sutra u sedmom, takođe ulazim u treće tromesečje! Ako stignem kuckam vam još, ako ne, kuckamo se sutra drage trudnice
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 19:58:33
|
|
|
|
emicaa
|
Ella ne daj mužu da te dira i eto ga Pravila sam gulaš i nije da se hvalim ali je odličan,ko voli nek izvoli
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 05/16 [chat] 11.5.2016 20:13:22
|
|
|
|
Ella2407
|
Pa i ne daam,hahah Ja bih moglaaaa Stalno mi se nesto jedee
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.