Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.5.2016 7:06:29
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 5.5.2016 7:20:36
|
|
|
|
vocicana
|
E jbg bas!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 6.5.2016 7:23:06
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 7:39:14
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 8:01:20
|
|
|
|
vocicana
|
OPa...hm, bas je cudno, ali obecavajuce...
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 8:26:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Ne znam sta da mislim vestica jos nije stigla
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 9:09:30
|
|
|
|
amelia
|
Nikiteki pa nije li rano za ako je o bila kad je obelezio graf.. Navijam jako da uopste ne dodze
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:08:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni je zadnji put bila 30 marta
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:36:12
|
|
|
|
amelia
|
Ma vidim da ti je produzen ciklus ali ja sam mislila rano nakon o jer bi trebalo da traje faza 12-14 dana . Meni je isto zadnja bila 25 marta. Kasni mi dve nedelje ne znam da li da cekam.ili radim test. Tacna je bila ko saat od kad sam se porodila.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:40:17
|
|
|
|
nikiteki
|
Radi test slobodno ako ti toliko kasni, ja više i ne znam kad treba da dobijem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:47:42
|
|
|
|
amelia
|
Pa racunam ovih dana ako ne dodze da radim.mada sanse su male za cuvamo se ali.opet nikad se ne zna.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 11:51:56
|
|
|
|
nikiteki
|
Nikad se ne zna, ja sam se prosli put cuvala i ostala trudna
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 15:45:23
|
|
|
|
vocicana
|
Ja mislim da obe uradite test, nema druge. Tvoj je niki bas cudan, ali eto raste temp, ko zna hajde da me obradujes. Amelia za tebe isto vazi, a s obzirom da si se bacila na medeni kuglof i kiflice....Boga mi,da uradis test ujutru
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 15:54:36
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam radila test u sredu bio je negativan. Ali ja jos ne dobijam ne znam sta se desava. Amelia obavezno uradi test ujutru
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 16:05:42
|
|
|
|
vocicana
|
Jesi li razmisljala da malo pijes kontracepciju? Bar tri mseca, da to malo dovedes u red, ili Cycloprogenovu?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 16:31:34
|
|
|
|
nikiteki
|
Nisam o tome Razmišljala, pila sam ovu cycloprogenovu pre trudnoće prve ali nista.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 17:01:36
|
|
|
|
vocicana
|
Posavetuj se sa endokrinologom i ginekologom, nesto te zeza oko ovulacije, bas su cudni grafovi. Znas li kako bi me obradovala sa jos jednom
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 7.5.2016 17:05:01
|
|
|
|
nikiteki
|
Ovo sam malo zastala sa merenjem vidi se kad sam bila u bolnici sa cerkom. Ako ne stigne da odradim još jedan test mozda sam poranila sa prvim.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 7:33:48
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 7:53:18
|
|
|
|
vocicana
|
Nista mi nije jasno
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 7:58:28
|
|
|
|
nikiteki
|
Ni meni vocicana.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 18:58:16
|
|
|
|
Mariya
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 8.5.2016 18:59:49
|
|
|
|
Mariya
|
Evo postavila sam graf ovog ciklusa i prethodnog ciklusa,da ih uporedim. Ovaj put sam T merila tj.ubeležila samo ukoliko sam se probudila između 4 i 6, da ne bi bilo prevelikih razlika,međutim vidim da i ovako graf ima dosta oscilacija u prvom ciklusu sam 10000%sigurna da je O bila 38.dc,ali ke graf nije ubeležio tad zato što baš taj dan nisam merila T u 5 nego kasnije, pa je tad verovatno već bila viša nego što ni bila u 5... A ovog meseca mislim da je O bila 37.dc. U svakom slučaju,čekam 16.5.da ne dobijem
< Poruku je uredio Mariya -- 8.5.2016 19:09:57 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 9.5.2016 7:20:17
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 10.5.2016 7:20:05
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
muska imenanovosadjankakoje je najlepse musko ime?Bogdan (
24%)
Andrej (
54%)
damjan (
22%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!