|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo)
29.4.2016 5:47:18   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Bezveze. Kao sluškinja i dadilja.

Mrzim ovaj osecaj!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1576
2.5.2016 8:44:21   
wivern
Nikako, mrzim praznike i prazan stan.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1577
2.5.2016 17:17:27   
BubaBubica
Popiiiiz user posted image devojkama je toliko dosadno da samo prave gluposti, a ja nervozna, pokušavam nešto da završim i samo spremam za njima, ja ne razumem kako može da im bude dosadno, toliko ne znaju da se igraju zajedno, samo se prepucavaju i svađaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1578
2.5.2016 17:23:10   
BubaBubica
To i nije toliko strašno da meni ne ide sve traljavo, mobilni mi je pri kraju, gasi se sto puta na dan i u sred razgovora, ne mogu da obavljam ono što mi treba preko njega, pravila sam buket dva dana, završim ga ali fale još mali cvetići, naravno nemam više bele žice, napravila sam brdo nakita i on samo stoji, nema kupaca, nemam više volje nizašta, a treba mi novca moram da uzmem telefon... Hoću da probam prodaju na Etsy, ali imam MasterCard preko kojeg nije moguće da primaš novac preko paypala, moram da otvorim novi devizni račun a banka mi je u susednom selu do kojeg nikako da odputujem.... user posted image user posted image Dođe mi da sve batalim ali onda nema svrhe, neću imati gde da se kreativno ispraznim user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 1579
2.5.2016 17:40:36   
emicaa
Bubice pa reklamiraj se malo ovde,napravi stranicu na fb,um je jedno vrijeme pravila mašnice za kosu i napravila stranicu na fb i baš joj je super išlo.Pokušaj i ti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 1580
2.5.2016 17:48:50   
BubaBubica
Ja sam budala koja se stidi da se reklamira, a možda bi trebalo. Ja radim nagradne igre da bi na taj način došla do što više ljudi. Ali izgleda da nema vajde jer se lepe samo oni koji bi nešto da dobiju i to je to. Ne znam ni kako da se reklamiram, gde.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1581
2.5.2016 17:50:31   
IvanaSK RR
Bubi,bez reklame ne mozes nista.

Direktna veza do poruke: 1582
2.5.2016 18:04:13   
branki*
Bubi,otvori stranicu na fejsu,nemas sta da izgubis,mozes samo da dobijes,a to za stid,molim te,samo misli na sebe,a ne na druge!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1583
2.5.2016 18:36:02   
BubaBubica
Imam stranicu, ali je možda i to problem što imam sve na njoj. Možda da otvorim za svaku oblast posebno. Baš sad čitam o reklamiranju, kaže da posao bez reklamiranja je isto kao da dečko namiguje devojci u mraku. On zna šta radi ali drugi to ne vide. Zvuči blesavo ali u suštini to je to.
Ja znam da napravim nešto, ali ne umem da prodam, Ne umem da izreklamiram, da privučem kupce. I možda je problem što radim puno stvari i ne znam da se odlučim za jedno, ne znam šta bi bilo najprodavanije. Možda zaista treba da napravim za svaku oblast jednu stranicu ša da vidim šta će najbolje ići. I što je najgore uvek počinjem nešto novo i u tome ostanem tako u krug se vrtim. Ne znam odakle da počnem, već sam u očaju zbog svega.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1584
2.5.2016 18:55:54   
IvanaSK RR
Bubi,jesi mi poslala tu stranicu?

Direktna veza do poruke: 1585
2.5.2016 18:58:00   
emicaa
Bubi pošalji nam stranicu da te nadjemo,možemo te sve po malo reklamirati a mene zanima i šta praviš.Koliko ženica ima ovde ko zna koliko bi ih nešto i naručilo,ja bih prva da sam bliže user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 1586
2.5.2016 19:43:22   
BubaBubica
Da IvanaSK, pre neki dan sam ti poslala zahtev za lajkanje stranice. Na fb zove se naivin kreativni kutak. Stvarno bi mi značilo da mi drugi kažu šta im se najviše sviđa, jer nemam pojma šta da nastavim da pravim a da uspem prodati. Ovako mi već od svakog počinje nešto faliti i veliki bi mi bio trošak ako opet počnem nabavljati od svega, nema šanse. Moram da se opredelim za nešto i onda ako ne da pravim novu stranicu, bar da je iznova izradim, učitam nove fotke i to samo onoga šta ću praviti.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1587
2.5.2016 19:50:50   
IvanaSK RR
Da,pretpostavila sam da je to,podelila sam.

Direktna veza do poruke: 1588
2.5.2016 20:17:23   
emicaa
Bubice napisaću ti u temi ručni radovi šta mislim user posted image

Direktna veza do poruke: 1589
2.5.2016 23:48:21   
Dada81
Jedva se prijavih,a mislim da sam svo vreme i kucala dobru lozinku ... Oči mi ispadaju čitajući i kucajući preko tel. :(
Muka mi je ,trebam ići spavati ,ujutru biti u bolnici oko 8. Uhh

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1590
3.5.2016 9:35:04   
nikiteki
Umorno, juce sam do kasno radila, a jutros rano ustala. Bubice otvori stranicu na fb i ja sam pa tako reklamiram moje torte

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1591
3.5.2016 9:46:06   
NadaR
Prolupala sam od ove kise user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 1592
3.5.2016 10:25:33   
BubaBubica
Bezveze, boli me glava a posla preko glave user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1593
3.5.2016 20:06:34   
17 joka
user posted image user posted image user posted image

gazda hoce da izda deo kuce pored nas citavoj porodici Cigana Roma koji su toliko bucni za kratko vreme gazdi svasta trazili i svasta jos me oinako razbesnelo

da me razumete nisam nacionalista nesmeta meni to sto su cigani ali lose iskustvo, a tek sto su nam ovde obijali stan pa mi se skupilo

a i gazda je skroz prolupao poslednje dve godine pije lekove za zivce i alkohol pa ce i ovo u paketu biti ludnica

sa,p meznam kako i gdeda uskoro trazimo stan

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 1594
3.5.2016 20:20:48   
vocicana
Blazneo, iako sam ustala u 5 jutros, dete je namireno i zlatno, ja sam uspela da ofarbam kosu, da spremim jako ukusan rucak, sa muzem sam na istoj talasnoj duzini, lep mi je dan. Ne obracam paznju na vreme, cak ne stignem ni kroz prozor da pogledam, ali sam srecna sto ovde sa svima vamma uvek mogu da podelim i dobro i lose.
Sve vas user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1595
4.5.2016 16:10:28   
choopa choops
Baš bezveze user posted image . Pročitala jutros u novinama kako je u PG nestao autističan dječak, star 11 godina, u toku noći dok je majka spavala. Još ga nisu našli izgleda. Cijeli dan me drži ta neka nervoza. Bože Gospode daj da ga nađu...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1596
4.5.2016 20:22:54   
NadaR
I ja sam vidjela taj clanak . Mislim da je Jabudic podijelila. user posted image

Ima li kakvih novih info?

Nadam se najboljem .

Meni muka , svasta sam jela user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 1597
4.5.2016 22:08:18   
choopa choops
Nema. Još ga traže. Angažovali su se i pojedini građani, a valjda će i pse tragače. Kažu da voli automobile, ali i vodu, pa se njegov otac boji da ne siđe do rijeke user posted image Užas, hladno je vani, a on je valjda i bos... user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1598
5.5.2016 14:35:39   
choopa choops
Još ga nema Gospode Bože! user posted image Bila sam budna do 4h jutros, vidim da je dosta Podgoričana tražilo iako je policija oko 1-2h obustavila potragu iz bezbjedonosnih razloga. Jutros su koliko vidim svi opet na nogama, i još ga nema. Sad sam pročitala da su i ronioci krenuli u pretragu Morače. Ne daj Bože! Gledala sam danas majku kako daje intervju za TV, Bog neka joj podari snagu da pregrmi ove trenutke. user posted image

Direktna veza do poruke: 1599
5.5.2016 15:00:30   
Bibilib
Onako.... bezveze samo lezim vise mi dosadilo..

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

SEX

Kakav volite?

misionarski (38%)

kereći (21%)

stojeći (3%)

sa strane (14%)

drugo (23%)

Ukupan broj glasova: 210

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here