|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat]
26.4.2016 9:08:57   
emicaa
Emica ima divan početak 29.sedmice,dušu kad ne povratih user posted image sad mi je baš loše a trebam pospremiti po stanu prije posla.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 876
26.4.2016 9:09:44   
Ella2407
Jutroo djevojkeee
Treba mi malaa pomoc
Ako nekoj ne bude mrsko da pogleda na netu chiccov ,,next to me,, mali krevetic..
Pa da mi kazete sta mislite jel mi to okej rjesenje za pocetak

Moram tako nesto extra malo jer mi je spavacaa premalaaa,od zida do kreveta 70 cm i to je too..
A ovdje stranica spusta i tako too
150 KM.. Pa sad ne znaam
Reko ima vas iskusnijih da me posavjetujete..
Pusaaa

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 877
26.4.2016 9:13:16   
MishMash
Biće ovako user posted image

user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

Direktna veza do poruke: 878
26.4.2016 9:18:35   
MishMash
Emice, ako nije baš nešto mnogo hitno, mani se spremanja i lezi.

Ella, baš je sladak krevetić! Ne znam samo koliko se isplati, čini mi se da bi samo par meseci mogla da ga koristiš.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 879
26.4.2016 9:18:55   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image sto je doobra tortaaaa

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 880
26.4.2016 9:36:49   
IvanaSK RR
Uzela sam uput, idem sutra na vma na ultrazvuk.
Dala i urin i krv, odavno me nisu boli :)
Ella, ako to je mali prostor, uzmi ono što moraš, tako je kako je.
Mishu, mene ubi testo, kiflice, ustipci, pekara, krofne... Od kad mi je bolje i od kad sam ustala iz kreveta, stalno nesto mesim.
Jedino dobro u svemu tome je što mi bude muka na slatkise, a jedu mi seeeee.
Emice, draga, drzi se!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 881
26.4.2016 9:42:02   
Milena18
Dobro jutro, svima!

Borice, čestitam na novoj bebi u porodici! Čekamo vesti od tebe danas.

Bubice, i ja za otprilike dve nedelje ulazim u treće tromesečje i isto mi je jako brzo prošlo vreme, kao da je juče bilo kad sam ugledala dve crtice na testu. Ni mm ni ja izgleda nismo svesni da će bebac već za tri-tri i po meseca biti tu. Juče pričamo nešto o kolicima i ja ga pitam kada ćemo ih tražiti, a on kaže "Pa to možemo i kad se porodiš" user posted image Kad nisam pala od smeha!

Ivana, pa 8 kg nije ništa, baš sam juče gledala onu tabelu u kojoj piše u kojoj nedelji je poželjno koliko kg nabaciti. Daleko si ti od debele user posted image

Direktna veza do poruke: 882
26.4.2016 9:57:57   
Ella2407
Pa bas je mali prostor
A i krevet mi nije bas bracni nego pola bracnog ,haha i nas ne bih smjela da spavAm sa bebom .. :/

Volim što se volimo!!!

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 883
26.4.2016 9:59:59   
Nimfa
Dobro jutro user posted image

Ivana meni je zakazan uz za 05.05 i jedva cekam,resila sam da se do tad nista ne brinem user posted image
Juce sam bila kod komsike, ona je vodila sina u grcku na takmicenje i svratili u market jambo, kaze da su cene nenormalno niske , recimo auto sediste je tamo 15e. Cula sam da taj market poatoji i u bugarskoj pa cu videti ssa mm da odemo tamo da kupimo sve sto nam treba .
Za kg cu precutati jer mi tenk nije ravan , ne izbijam iz kuhinje, frizider mi je najbolji prijatelj user posted image

(odgovor članu Milena18)
Direktna veza do poruke: 884
26.4.2016 10:08:21   
IvanaSK RR
Nimfa,Jumbo bi izgleda trebao uskoro kod nas da se otvori :) Moj muz je pre godinu ipo bio na Kipru sest meseci i mi smo isli kod njega,bili i do Jumba,jesu cene nize,ali nije ni bas toliko dzabe.
Milena,ja sam u prosloj trudnoci najvise kg dobila u osmom i devetom mesecu,to me sad i plasi :)
Ella,nemoj bebu sa vama,koliki god je,al nek ima svoj kutak,za kasnije cete videti.

(odgovor članu Nimfa)
Direktna veza do poruke: 885
26.4.2016 10:21:58   
MishMash
Ella, nisam se ni ja usuđivala da spavam sa bebom, tako da te razumem potpuno. Krevetić je sladak i praktičan, sigurno će vas dobro služiti. Ako vam finansije nisu problem, uzmite, pa ćete kasnije naći drugo rešenje. Mislim da ima i prenosivih krevetaca širine 60cm, možda biste mogli da uklopite neki.

Nimfa, odlično za UZ.

Ivana, odlično za uput i kontrolu, baš mi je drago što ne moraš dugo da čekaš do pregleda! Ma ne sekiraj se za kilograme, je l' smo rekli da je važno biti srećan & sit? user posted image Izgubićeš posle porođaja tih 8 garant, a ovo što sad dobiješ je delom zbog zadržavanja vode. Ja sam iz bolnice izašla 2 kg teža nego kad sam ostala trudna, a ugojila sam se bila 10kg.

Anck, dodži na tortu user posted image

Milena, tako i moj dragi, kaže ima vremena za sve user posted image

Direktna veza do poruke: 886
26.4.2016 10:27:04   
Ella2407
Pridruzujem se debelim i ne tako srecnim haha
Bas se ne osjecM lijepo sa ovim kilama a koliko li cu se jos udebljat hahahs

Pa IvAna nisam ni ja kontala s nama,al mi sinoc prijateljica rece kao sta cu bezveze kupovat kad ce opet sa mnom u krevet.. Bas bih to izbjegnem
Mislim i da mm istjeram u dnevnu da spava opet je krevet premali da bi ja sa bebom tu bila..
Pa da oka ne sklopim kontajuci hocul se prevalit na nju i tako to..

Beeem ti maal prostorr
Da mi je novi staaannn user posted image
Toliko nemam prostora da radi djecije aBda odjece za koju moram kupit neku komodicu moram i kupit susilicu vesa jer onda vise nemam gdje sa onim vragom za ves user posted image
Il da mi je bar spavacu normalnuu.. Ovo sto ja imam nije spavaca nego sobicak.. Pregradjen balkonic
Toliko mi to sve ide na zivce al sta cuu...

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 887
26.4.2016 10:41:18   
emicaa
Ella ne diraj muža,ja sam nešto alergočna kad neko preseli muža u drugu prostoriju sa može spavati sa bebom.Kreverac koliki je toliki je ali svako ima svoje mjesto.
Sredila sam stan,još ručak i bježim na posao..

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 888
26.4.2016 10:55:03   
IvanaSK RR
Znam da ne treba da se sekirqm,Ali mi I nije svejedno :) bicu gica prasica hahayaha
Ella,muza ,naravno ne diraj.Zna se ko gde spava I sa Kim :)

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 889
26.4.2016 11:37:14   
MishMash
A ja happy hippo user posted image Šalu na stranu, lakše mi je kad me ima manje. Startovala sam sa par kg viška, pa me i to dodatno nervira.

Ella, slažem se sa devojkama, svako treba da spava u svom krevetu. Nama se nekad ušunja ćerkica dok spavamo i onda nema više spavanja za nas. To je otkrivanje, okretanje, šutiranje, pa još i priča u snu, ma kao desetoro da nas je u krevetu. Ne znam kako bih izdržala da uvek spava sa nama.

Direktna veza do poruke: 890
26.4.2016 12:38:34   
IvanaSK RR
Mishu,pisi tamo u meniju dnevnom sta jedes,mozda se utesim ako vec toliko jedes haha Salim se,naravno.
Sedim na krevetu I savila noge,doticu stomak,ona se sutira ,sutira,rekoh "ma,izvini,molim te". Nesvesno sam joj odgovorila :)
Jedva cekam da se porodim I da malo ja nju maltretiram :)

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 891
26.4.2016 13:13:21   
Ella2407
Pa znaam
Ja sam bila to deriste koje je spavalo sa roditeljima do 12-13 godine
Uzas i za dijete i za roditelje tako da bih bas voljels da to izbjegnem..
A ja cu krevetic kupit
Pa dokle mogne-mogne,pa cemo
Kasnije rjesavat za daljee..
Ili cemo se mi selit iz sobicka ili cemo izbacit terpezarijski sto pa krevetic u dnevnu hahaha user posted image

Volim što se volimo!!!

Direktna veza do poruke: 892
26.4.2016 13:27:59   
IvanaSK RR
Ella,upravo to,ti kupi krevetac pa nek bude u njemu dok bude mogli,posle ces videti sta ces,polako.

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 893
26.4.2016 14:56:48   
MishMash
Ivana, sve mi traži samo ne da pišem šta jedem user posted image

Ella, mi smo u baš malom stanu. Ćerka ima svoju sobu, a mm i ja smo u dnevno-spavaćoj sobi. Tu će nam biti i krevetac, pa će biti baš veselo user posted image

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 894
26.4.2016 15:03:12   
BubaBubica
Joj sa time ćemo i mi imati problem, u spavaćoj uopšte nema mesta za krevetac, ni najmanji. Moraćemo pod hitno nešto da menjamo samo ne znam šta. user posted image

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 895
26.4.2016 15:03:24   
emicaa
T sad često spava sa nama,tj uglavnom pred zoru predje kod nas pa i nije steašno ali opet bilo bi mi draže da spava cijelu noć u svojoj sobi ali.

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 896
26.4.2016 15:03:26   
IvanaSK RR
Kukaviceeee hihihihi

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 897
26.4.2016 15:07:36   
Anck Su Nmaun
Uhhh mi smo citavu sobu pretumbali samo da uglavimo krevetic pored naseg, ali tako da mm moze da gleda TV user posted image uspeli smo user posted image

Direktna veza do poruke: 898
26.4.2016 15:16:01   
MishMash
Ivana, evo obećavam da ću od sutra da pišem, danas ne smem, nikakooo user posted image

Emice, super je tvoja Dora user posted image . Moja M je spavala do 3,5 godine sa nama. Jedva smo se dogovorili da svako ima svoj krevet, ni Frozen posteljina nam nije pomogla user posted image

Bubice, ja ću morati da izbacim policu za tv, zauzima mi ceo zid a mesta u sobi nemaaa user posted image Smislila sam da TV zakačimo na zid, a ispod da stavimo komodu u kojoj će biti bebine stvari. Krevetac će biti pored našeg kreveta.

Direktna veza do poruke: 899
26.4.2016 15:20:16   
IvanaSK RR
Ja ne mogu da izvedem da stavim krevetac pored kreveta,nema mesta.
Jaoj,sto je smor ovo kliktanje alnaj kad sam krenula pa da pokusam da osvojim igrackicu za kadu,to nemam :)

(odgovor članu MishMash)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here