Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.8.2015 15:01:20
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Jole ima skoro tri mjeseca kako više ne pije,jednu veče rekla nema više i držala se toga.Dvije večeri je tražila,malo plakala treću ništa.Ona se i dalje budi ali sad je muče zubi,ili vrućina ili hoće spava samnom...ili ili ili nadje uvjek neki razlog Uh superiška, nikako da presečem...Jako mi se spava pa idem linijom manjeg otpora i potrčim za flajkom Degu da znaš da su princeze ove naše šmizle
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.8.2015 15:22:31
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: mika79 Degu stalno mislim na tebe kako izdržavaš da radiš i da noću ustaješ po sto puta, Mene to čeka za 10-tak dana. M u poslednjih 20-tak dana ne sisa u toku noći, ali se budi 4-5 puta, ja mu dam dudu i on odmah zaspi, nekad mu dam malo vodice i on zaspi. Do sada nije plakao da baš hoće da sisa pa predpostavljam da mu i ne treba. Oko 5-6 sisa pa nastavi da spava do 8-9. U ona meni odavno ustaje u 6-7h tako da mi je isto jel radim ili ne radim kad ustajem u isto vreme, a veruj mi da sam bila umornija kad sam bila samo kući s njom, na poslu odmorim a što se ustajanja tiče, pa odavno spava sa mnom, pa ne ustajem. T nikad nije htela cuclu, ja sam njena cucla. Bravo što se odvikavate od noćnog sisanja i što on to prihvata za sad bez ikakvog stresa, nek tako i nastavi Jole jesu princeze, a evo imamo i male prinčeve nek su živi i zdravi, nekad će početi da spavaju.
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.8.2015 18:19:00
|
|
|
|
ishler
|
Stariju cerku Sam odvikla od nocnog sisanja sa 7 meseci, sa mladjom koja ima 11 jos vodim bitku ona je dete koje od rodjenja malo spava sa mesec dana je spavala po pet minuta i budila se odmorna Uvace zaspi u 8 i to ne dozvoljava da se pomeri ni minut,spava do 12 i onda krece budjenje na 1 do 2 sata. I kada se probudi sisa minut i tp je to.Posto ne mogu vise izdrzati odlucila sam da je putim da place.Spava u mraku i kada se probudi malo kmeci i zaspi,spava do 5 i tada je konacno budjenje. Sada razmisljam sta cu za to budjenje je ona mece da sisa pa da nastavi da spava nego je potpuno budna. Rzmisljam da jij mozda uvedem tada jednu flasicu pa da nastavi.jer nije mi tesko ni u pola 7 da ustanem ali gde cu u pet sati?Ima li neko savet?
< Poruku je uredio ishler -- 13.8.2015 18:20:14 >
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 15.8.2015 15:13:10
|
|
|
|
Didy
|
Budjenje u 5h se već računa u jutarnje i to više nije noćni obrok. Pretpostavljam i da bude gladna ako ništa ne jede od 20h. Slobodno joj daj flašicu nek se najede i nek nastavi da spava. A za ova noćna cimanja - svaka čast na odluci, samo treba biti dosledan i svestan činjenice da ne činiš uslugu ni se bi ni svome detetu što mu svako malo tokom noći sipaš mleko u želudac. Ja nisam skakala na ta kenjkanja, već ako se baš zaplaču.
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 15.8.2015 17:00:06
|
|
|
|
emicaa
|
Didy meni je baš trebalo dugo da prelomim ali kad sam vidjela da ga pije iz navike(popije najviše 50ml) a ne što joj stvarno treba onda sam rekla dosta.
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 16.8.2015 13:46:34
|
|
|
|
Mariya
|
Ishler, ja bih ti predložila da pomeriš to spavanje i da je uspavljuješ kasnije, mislim da bi tako kasnije i ustala. A sigurno je gladna posle toliko spavanja, ako želiš, daj joj flašicu, ali onda ćeš je navići na nju, pa ćeš posle ili čekati da ona sama izbaci taj obrok, ili ćeš je ti odvikavati (barem ja tako mislim) Ja sa Lu nisam imala ovakvih problema, ona je prestala da se budi noću sa 2,5 meseca i spavala je od 22-09. A H je naravno druga priča, budila se do 7-8 m. redovno, kasnije povremeno, nekad oko 4, nekad oko 6 a to su buđenja za sisanje. Koliko je buđenja bilo kad nije sisala nego ju je nešto mučilo to ne mogu ni da izbrojim Kad je napunila 10 m, počela je malo bolje spavati i tada sam videla da joj ne treba to noćno sisanje i tu sam presekla. Nije više mala beba, zna da prespava noć - nema više sisanja noću!!! Sisa pred spavanje i nema više pre pola7 - 7. Znači ako se probudi oko 2-3-4, podignem je, nosam, mazim, dam joj vode i vratim u krevetac i gotovo, nema sise. Nekad se odmah uspava, nekad plače, nekad bude budna sat - sat ipo vremena pa se prevrće po krevecu ali ne dam joj da sisa!
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 7:40:14
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i mene. Odvažih noćas da joj ne dam sisu, kad se probudi. Imale smo 3 buđenja, s'tim da ovo zadnje u 05:50h sam joj dala da sisa, kontam da je gladna, ali mislim da bi i ono prošlo lijepo. Nje plakala ni histerisala, samo je uzmem i ona nastavi spavati i vratim je nazad. Držite mi fige, da oo upali i da se ne budi vivše!
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 11:08:11
|
|
|
|
branki*
|
Eco,drzim palceve i javljaj kako vam ide! Kod nas nista novo po ovom pitanju.i dalje se budi nocu 5,6 puta i sisa i tako uspavljuje.
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 11:10:06
|
|
|
|
eca89
|
Baš sam srećna, jer vidim da nije gladna, sad ćemo vidjeti, mogla sam možda i ovo u 6h da joj ne dajem, ali bilo mi je žao u 20h je večerala.
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 11:45:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, drzim palčeve da sve prodje super. Polako joj ukidaj i to jedno sisanje, velika je to devojčica :)
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 12:25:11
|
|
|
|
eca89
|
Jeste velika je, ali meni žao ! Super je ona i ne traži!
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 12:34:33
|
|
|
|
emicaa
|
Eco samo naprijed i ne odustaj,uspjećete
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 11.4.2016 12:34:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Znam, razumem te, secam se koliko sam se ja isplakala kad nismo vise sisali.
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 12.4.2016 7:06:49
|
|
|
|
eca89
|
Da se upišem, noć br.2. Nije prošla baš kao prethodna, iali smo 2 buđenja, s'tim kad se prvi put probudila u 00:00 nije se dala spustiti do pola 2h, ali sam a kraju neka uspjela, drugo buđenje u 05:00h tad sam joj dala sisu i spavale smo do sad. Vidjećemo šta će biti večeras.
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 12.4.2016 8:58:10
|
|
|
|
branki*
|
Auuh,eco,sat i po vremena si morala da je nosas? ja cu odlepiti kad je budem odvikavala ili ce sisati godinama
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 12.4.2016 9:05:06
|
|
|
|
eca89
|
Da, spava ona na meni, kad je krenem spušati odmah se budi, ali sam na kraju uspjela, nisam posustala, iako sa bila na izmaku snaga , čak sam je na kraju spustila i ona plače, vrti se, ja joj krene pjevat pjesmicu i ona se umiri i zaspa, konačno!
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 12.4.2016 15:14:00
|
|
|
|
choopa choops
|
eco bravo, samo naprijed! Mi smo isto prestali prije mjesec dana a plašia sam se kako će ići. Sve je prošlo OK, što i tebi želim
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 12.4.2016 15:33:51
|
|
|
|
eca89
|
Choopo tebe sam cekala, da se javis! Je li ona sad spava nocu ili se budi jos? Ostavila sam joj jedan pred spavanje i taj jedan jutarnji, sad ne znam da li ce je to zbuniti, nadam se da ce nocas biti bolje!
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 0:01:22
|
|
|
|
choopa choops
|
Spava pretežno. (Mislim zadnja tri dana se budi jer je prehlađena, pa joj se začepi nos). U principu, zakoprca se tu i tamo, ali to je sve u snu i dovoljno je ššš. Sad kad je prehlađena, moram da je podignem i ljuljam, ali kad nije, onda spava. Pa i ja sam I u početku morala da dam taj jutarnji, ali sam se trudila da joj i njega ukinem baš zbog toga jer sam se isto plašila da je ne zbuni.
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 0:33:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR Auuh,eco,sat i po vremena si morala da je nosas? ja cu odlepiti kad je budem odvikavala ili ce sisati godinama Mi S nosamo i do 4 -5 ujutru i ne zaspi, bez sise.
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 6:45:02
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene da se upisem, 3 noc. 3 budjenja, ali samo je uzmem i spustim za 10min.i ona spava. Sad joj nisam dala ni ujutro vidim da je raspolozena !
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 6:56:55
|
|
|
|
MishMash
|
Dunja, ja sam isto imala problema sa izbacivanjem tog noćnog podoja. Nisam više mogla da izdržim, imala je već 16 meseci i budila se na 20 minuta da povuče par puta. Posle par noći nosanja i neprekidnog plakanja, rešila sam da probam da joj dam flašicu. Prvo nije htela nikako, ali je prihvatila kada sam joj dala mleko bez laktoze. Mislim da se budila nakon toga možda još jednu ili dve noći i onda je prestala. Eco, bravo!
< Poruku je uredio MishMash -- 13.4.2016 6:57:59 >
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 7:06:49
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: branki RR Auuh,eco,sat i po vremena si morala da je nosas? ja cu odlepiti kad je budem odvikavala ili ce sisati godinama Mi S nosamo i do 4 -5 ujutru i ne zaspi, bez sise. Uh, Dunja znači mi smo još super! Nadam se da ćemo uspjeti!
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 7:22:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: eca89 Evo i mene da se upisem, 3 noc. 3 budjenja, ali samo je uzmem i spustim za 10min.i ona spava. Sad joj nisam dala ni ujutro vidim da je raspolozena ! Super
|
|
|
|
RE: Odvikavanje od nocnog hranjenja 13.4.2016 15:19:05
|
|
|
|
choopa choops
|
Pa mislim da što su stariji da je sve teže da ih se odvikne od noćnog sisanja. Ja kažem da sam sa L imala sreću jer je htjela dudu, pa smo uz pomoć nje pokušali, a ovo dvoje nisu pa je išlo malo teže.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?