Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 2.4.2016 14:12:12
|
|
|
|
BubaBubica
|
Neću više ništa pisati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 2.4.2016 14:19:03
|
|
|
|
vocicana
|
Sve vas Mi sm,o dobro, ja ne osluskujem, vise, sto kazete kada KRENE ZNACU DA JE TO TO. Citala sam i citala, a sedecu kuci dok ne bude bas gusto.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 2.4.2016 14:22:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bubice, sta je? Voci, krenuce uskoro, to je sigurno.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 2.4.2016 14:37:50
|
|
|
|
vocicana
|
Istekla sesija 100% Stvarno, ja se isto iznerviram kada ispisem disertaciju, a ono izbaci....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 2.4.2016 20:00:53
|
|
|
|
Nimfa
|
Gde ste ? Nema vas ceo dan, mada je i bilo lepo vreme i mi smo ceo dan napolju , uzivkali smo danas . Sad samo tusiranje i krevet
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 2.4.2016 21:21:26
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vece, mene su danas sestra i sestricine razvalile od setanja, po celm gradu, sada sam od majke dosla,pravila sam kroasane kod meame, na nos sampala. Idem na tisuranje i idem pravo u krevet. Dan je bio vetrovit, ali uzivala sam kao i juce.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 8:07:39
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro jutro, jeste rano, jeste nedeljja, ali da znate da sam kaficu skuvala, vec je pijem i cekam da se javite. Kako ste, koid mene nista novo, naaravno, samo da se cekiram, prijavim. danas je Lesicinom Damjanu rodjendan, pa sam pomislila, mozda i moje dete resi danas da se javi. Po njegovim dimenzijama i uz termin je za 3 dana, po ciklusu za 5 a po meni za 11. Volim sto imamo siroki dijapazon Nadam se da ste dobro, ja bi rado iskoristila opet ovo lepo vreme, svakako i hocu.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 8:14:30
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro jutro..... Voci pitanje je samo trenutka da bebac krene, a znam da je nestrpljenje veliko.....djaba svi govore opusti se, sad ce to.....ko moze biti opusten kada se tako priblizi termin nakon toliko iscekivanja e svaka mu cast.....ja sam bila isto ko i ti, oci i usi mi otpale od osluskivanja znakova Puno te grlim i navijam da bude lako i brzo Je li definitivno ides na prirodn ili je i CR jos uvijek opcija, zbog tvojih ledja?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 8:32:37
|
|
|
|
vocicana
|
Cekamo prirodni, a kako on jos napreduje, Boga mi...nista mi se ne svidja kakva sam ja, a koliki li ce on biti. Jao bas mi je drago da se javljas!!! Ne znam pipika, obicno kada odustanem ovako, kazem necu vise da se opterecujem, tada obicno bude to. Jel spava bebac? Ako se uklopis, daj neku slicicu, iz porodilista ili od kuce, jao kako bi volela da ga vidim.....
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 10:28:16
|
|
|
|
Sandricak
|
Jutro i od mene... ja uzivam na suncu uz kaficu marko nece napolje mm spava radio nocas... tako da uzivam. Valjda ce biti tako ceo dan :-).. masem vam svima...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 10:31:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao devojke, ja sinoc otkucam post i pukne .... nisma imala zivaca opet da kuckam..rekoh kompu laku noc Voci svaki put kad ulazim na forum trazim tvoju temu tj. da si se porodila Mi tj. majstor poceo da kreci deciju sobicu, bas se radujem. Narucila sam foto tapet ... i jedva cekam da vidim kako ce biti kad sve zavrsimo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 10:31:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro, jutro stomacici! Kod nas duva vetar, pih. Mene sin nervira, nece da uči, aaaaa
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 11:41:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, sto ja volim sredjivanje :) Mi smo juce izbacili ormaric iz spavaće sobe, jer ce nam tu ici krevetac. I oprala sam plasticne fioke, za početak ce tu biti bebine stvari.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 12:20:43
|
|
|
|
pngpme
|
Dobro jutro svima! Ja sam ovih 2 dana imala napade pijeska u bubrezima i mokr.bešici... :( U toku noći me uhvati. Kad god uđem pitam se je li se Voći porodila... :) Sve oči su uprte... Srećno još jednom kad god bude!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 12:41:26
|
|
|
|
emicaa
|
Drage moje samo da vas pozdravim,jedva dišem koliko me uhvatila prehlada.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 13:01:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Joj, Pngpme, bas mi je zao. Jel si sad bolje? Pa, Emice, bre, odes na odmor i prehlada?!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 14:00:03
|
|
|
|
vocicana
|
Nema ni naznake da je kraj, strasno! Ali sam danas inspirisana da skuvam sladak kupus, vec je na ringli, napravicu kolac zvani Cudoo od cokolade, pa posle ako bebac resi, moze. Duse moje, kako misle na mene. EMice ozdravi brzo, Ivana ovde je vremme savrseno, obozavam prolece, a svega ima, iz kuhinje ne bi izlazila.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 14:07:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih napolje, al sin jednu stranu uci od jutros od 10:30h, tako da ne verujem da ce biti setnje. A ja sam za danas zavrsila sa kuhinjom :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 15:31:19
|
|
|
|
vocicana
|
Volim kada krenem, a ono sve te hoce, dok sam imala toliko dana, da sve sto pokusam propadne, bas sam umela da se iznerviram dobro. Cekam da mi se prohladi biskvit, pa da napravim krem sa slatkom pavlakom, da prelijem i veceras ko prezivi pricace. Mm se izjasnio za skromnu rucak varijantu, hvala mu na tome i stavrno je zlatan, jer ne fantazira sa mesistem svaki cas, volim sto uvek lepo napravimo dogovor. Devojke nadam se da lepo koristite dan, bas je do jaja vreme, ja cu malo odmoriti, pa cu posle u setnju opet. Sutra i onako ne ocekujem neki spektakularni nalaz na pregledu, majko moja, casna rec nece me ginekolog videti bar pola godine posle porodjaja.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 16:19:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Voci, ja sam spremila krofne, przenice, i supu . I bolje da nisam sela, jer kad sednem posle ne mogu sa ustanem. Anck, gde siiii, kako sinusi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 21:08:26
|
|
|
|
pngpme
|
Evo bol se vraća kako ide veče, namučiću se ja sa ovim nekoliko dana sigurno... Kako si ti Ivana? :) je li sin završio taj domaći ili se još svađate? :)
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 21:14:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zao mi je. Sta pijes? Domaci jš završio. Ovo je ucenje, ucio jednu ipo stranu do pre deset minuta. Ali, nista dok nije dobio batine od mm.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 3.4.2016 23:01:19
|
|
|
|
pngpme
|
Ja nikako nisam voljela osnovnu školu, niti sam se nešto snalazila, nije djeci lako, ozbiljno. Srednja i fakultet su mi lakše pali - smiješno, ali tako je. Nešto nisam mogla da se pohvatam sa gradivom i svim, dobijala sam dobre ocjene samo zato što su me moji puškom tjerali inače propast. U osnovnoj školi sam kratko radila i nekako baš imam razumijevanja... Pijem J.Pančić čaj za trudnice protiv bakterija u mokraći, čaj od kukuruzne svile, galone vode... Ne znam šta da radim. Imala sam ja ranije problem sa bubrezima i tu je uglavnom savjet - pij tečnost i trpi ali tad sam dobijala jake antibiotike, a sad ne znam šta ću... Moram da odem do doktorice da pogleda nalaze poslednje (ako su stigli), ali ovo traje od februara i da je htjela da pogleda nalaze tada, ne bi se ovo dogodilo... Nema veze.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 4.4.2016 6:48:11
|
|
|
|
vocicana
|
DOoobroooo jutroooo... Danas opet kontrola, mada nista se ne desava. Kako ste spavaleeee? NM sta je sa tobom bilo da u 4 i nestopises? Nisi spavala ili nekom detetu nije bilo dobro? Kafica mirise u celoj kuci
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 04/16 [chat] 4.4.2016 7:55:37
|
|
|
|
marijana22
|
Dobro jutro Ne stizem da.pisem, jos smo kod mojih. Kako uzmem telefon deca traze da im nesto pustim, pa onda krijuci nesto procitam. Vidim da smo sve na broju. Danas idemo kuci, kuckamo se kasnije
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?