Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 7:52:44
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,on 1 pa do jutros nam je trajala žurka,ili se probudi skroz ili cvili u snu kao kuče,slomljena sam. Ne javlja nam se UM jesu li ozdravile.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:16:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro, evo i mene. Mm bio tri dana kući pa me nema. Eco, vidim ja da ćeš ti proći kao i ja. I ja sam čekala da se otvore apoteke
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:21:00
|
|
|
|
eca89
|
Ici cu čim doručkujemo, mada sam ubijeđena da nisam, ali eto radi savjesti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:21:36
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Uspavala sam se, dete mi kasnilo u školu cccc
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:23:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Juhuuuu, cekamo rezultat, Eco :) Pricale ste o nekim kiflicama, molila bih da mi kažete jel recept u c receptima :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:26:47
|
|
|
|
emicaa
|
Trćo sorry moram,koliko si skinula za ova tri dana Eco javljaj rezultat
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:31:12
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Trćo sorry moram,koliko si skinula za ova tri dana Eco javljaj rezultat mani me, sve sam se ogrešila!!!! Niti vežbala nisam!! Jedina uteha mi da tri dana gaće nisam oblačila
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:37:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trco, sta onda pricas da nisi vezbala? To se računaaa, i to posteno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:41:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma gde se računa, ovaj moj me spopadne kad perem sudove, samo me sa'vata
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:43:36
|
|
|
|
bebilule
|
Jutro mame. Ja jos uzivam kod svojih. Malo kod mame, malo kod tate i babe. Kako su moji razvedeni cekaju me dva rucka. Dok sve obidjem imacu 100 kg. U petak idemo nazad i ja se definitivno prijavljujem za aerobik. Kuci zabusavam sa vjezbanjem, nista od toga. Eco, test?!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:45:58
|
|
|
|
vocicana
|
Eco ja se malo na kvarnjaka ubacujem ovde, sta ima novo?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:46:15
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro! Moje dete malo je opet prespavalo celu noc Sinoc je imala malo i temp, ali nocas nije, tako da mislim da je proslo, samo mala prehladica. Eco, cekamooooo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:51:48
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro. Na kraju će Eca da radi test zbog nas ne zbog sebe Ivana, nije u receptima nego je kao tema. Kucaj u pretraživaču Kiflice Unine mame.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 8:59:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutrooo mi smo bolje! Hvala sto mislite na nas❤ Inacee ja jos nisam dobila. A pila lekove primila urbazone garamicine i diklofenake. I jutros uradim test I Hvala Bogu negativan. Ne bih mogla da abortiram.😢
< Poruku je uredio Unina mama -- 29.3.2016 9:00:19 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 9:05:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Gde je Branki? Nas dve rascicavamo kucu. Danas nemam sesti cas, jer konacno dolazi ministar U 12 mi dolazi dadilja da bi otisla u biblioteku. Treba da kopiram nesto za ispit. Mami su juce javili da su joj dobri rezultati za onaj kritican mladez sto su joj skinuli. Jao, pao mi je kamen sa srca.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 9:22:19
|
|
|
|
vocicana
|
dobrim ljudima se desavaju samo dobre stvari.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 9:33:00
|
|
|
|
eca89
|
Evo i mene,kod mene kao i kod Um, negativan, jedna debela crta, a nije mi bilo svejedno! Vec mi kasni 11dana, tako da bi baš debelo trebao da pokaže da je trudnoća! Kad sam bila trudna, nakon 3 dana kašnjenja je baš debelu pokazao! Naime, čitah neki test kako mršavljenje i promjena ishrane može uticati na kašnjenje, a ja sam za mjesec skinula 5kg i vježbam, tako da je to vjervatno šok za organizam! Naime zvala sam dr, da pitam i ona sestra mi kaže, da ako je test negativan, a ja još dojim kao da je to sve normalno! Muž hoće da me ubije kaže da je zbog mršavljena i samo mi pjeva ovo !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 9:54:08
|
|
|
|
nikiteki
|
Moguće da se organizam poremetio malo ako si vezbala i na dijeti bila ali sad vam je lakše kad znate na cemu ste
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 9:57:54
|
|
|
|
emicaa
|
Eco,Um sad ste bar mirne i vi a i mi Ja sam inače za vikend opet htjela sebi kupiti uloške,idiot nikako da se naviknem da ideju da sam trudna Nego da vam se pohvalim,ja ću u subotu uoznati našu dragu Trću
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 10:00:02
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Eco,Um sad ste bar mirne i vi a i mi Ja sam inače za vikend opet htjela sebi kupiti uloške,idiot nikako da se naviknem da ideju da sam trudna Nego da vam se pohvalim,ja ću u subotu uoznati našu dragu Trću Ooooo, ideš kod nje na Bled? Pa, da mirne smo mi, a i vi , već ste nas u trudnice ispratile, znamo !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 10:04:48
|
|
|
|
emicaa
|
Da Eco,svejedno nam je usput pa ćemo svratiti na kafu,baš se radujem Ja sam se nadala crticama da ne ostajem sama u temi kad se ove porode što su pred kraj
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 10:17:18
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Nego da vam se pohvalim,ja ću u subotu uoznati našu dragu Trću jedva čekam!!!! Ja nahranih dete, a i sebe. sad da se bacim na usisavanje i sređivanje. Mali je bio us*an do grla. A smrdi za tri medalje!!!! Posle da pozovem komšijku, pa kad mali dremne da se bacim na ežbanje. KAd ću ručak da skuvam i šta - pojma nemam!!!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 10:31:00
|
|
|
|
eca89
|
Znači aleluja, aleluja dođe glupa ! Ja da nisam kupiatest ne bi došla još, eto ! Nevjerovatno eto!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 10:42:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Eco super sto je stigla! Nadam se da ce i moja. Kasni mi 25 Dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 29.3.2016 10:49:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjice, super za mamu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?