Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 9:00:00
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro mame. G spavao 12h, od pola 8 sinoc do pola 8 jutros, samo se jednom nocas budio da piski. Ja zaspala u 22h, bas sam se naspavala. I Ika je spavao celu noc, nije sisao, jutros sam imala utisak da ce mi grudi puci. Maraj, za zubic.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 9:16:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mame! Moj drekavac se probudio u deset do 6, probali smo do nekih pola 7 da ležimo ali se to izjalovilo. Ustali i sad doručkovali on i ja. On spava i jede, strpala sam ga sad d a spava, alimi poremetio planove. Sad malo da mi se slegne jelo, pa da se bacim na vežbanje, još ako kuma danas ide po Anu, na konju sam. U suprtno, na nogama sam.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 9:24:57
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro, mi smo spavale do 8:30h. Milina. Maraj, super za sikenje i za zubic Ivana, ni meni nije bilo hladno kad sam imala 20
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 9:29:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Onda sam ja izrod, meni i sa 20 bilo hladno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 9:34:33
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro i od mene, moja su deca ranoraniocii, ustale smo u šest, evo sad zaspale, jedva, rogovi su mi izrasli dok sam ih uspavala, deru se kao da ih tučem, sačuvaj bože. Taman da jedna zaspi druga drekne probudi je pa onda u duetu, aaaaa, mrzim kada se to desi. One spavaju, legla i gledam tv. Maraj bravo za prvi zubić, ova moja deca su izgleda tvrdoglava što bi rekle babe, nema još zubića a one nervozne, balave, sve guraju u usta ma haos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 10:47:08
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Dole desno. Taj nam se prvi pojavio . Eto sa 5 i po meseci Nama se pojavio za vikend, dole levo! Bravo za prve zubiće!
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 10:52:57
|
|
|
|
janabons
|
Dobro jutro mame! Samo da vam mahnem... mislim na vas! Mi smo dobro, rastemo... Moracu da nadjem vremena da vas malo iscitam ...
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 11:11:30
|
|
|
|
suzi kju
|
Jess jel tvoja L ima neki zubić? Ja, ti, Superm, Ada i Maraj smo se porodile približno u isto vreme a njihova deca imaju zubiće
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 11:25:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mi sad dodjosmo iz parkica. Bili smo sami, nigde nikog.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 11:42:03
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hellooo i ovde zene, mi smo sinoc skoro celu noc prespavali, ja se probudila oko 3h i ustala i stala iznad D i gledam i ne verujem da se nije budio, pa probudim mm i pitam : eee jel se on nije cuo? kaze nije, o da se vratim u krevet i jos malo odspavali, kad eto cuje se moj drekavac...jeo onda i do 8h jutros spavao. Ja cu danas nesto na brzinu da spremim za rucak, danas smo sami mm radi ceo dan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 11:59:49
|
|
|
|
Maraj
|
O superm znaci u isto vreme nam izbija prvi zubic! ne znam da l ima tema , al da l bebama od 5/6 meseci perete zube i desni. Secam se da je moja rodjaka prala desni i kad nisu imali zube. Ne znam da l da kupim one specijalne cetkice za bebe. One su valjda vise masazeri. Videla sam ih i u dm-u
< Poruku je uredio Maraj -- 15.3.2016 12:00:21 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 12:17:09
|
|
|
|
nikiteki
|
Bravo za zubice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 15:42:32
|
|
|
|
Maraj
|
Mame meni L ima blagu temperaturu, izgleda od ovog zubica. U jednom uvu je 37,9 a u drugom 37,7. Ata da radim? T od zubica se ne skidaju?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 15:45:38
|
|
|
|
branki*
|
Ja skidam svaku cim bude oko 38 stepenu,nebitno do cega je.ne mogu da cekam i nagadjam da li ce rasti i sta ce se desiti. Bila mi mama,donela mi visnje,hocu da pravim pitu sa visnjama.hladno mi nesto.a,nema ni sunca.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 15:52:44
|
|
|
|
popkica bebic
|
Dobar dan i od mene! Puca mi glava. Boli me celo. Jutros mi je dolazila patronazna i masirala me i izmlazala, zvezde sam prebrojala. Pomogla mi je mnogo,ali ima jos posla. Gradja grudi mi je takva,sklona sam upali. Maraj,moj V je tako sisao nonstop, i svaku boljku smo lakse prebrodili uz siku. A ako tvom sinu bude rasla T, onda je snizi, trenutno nije strasno,ali je smarajuca. Angelina je sinoc imala tako snazne grceve,a ja pod temperaturom, bas se osecam bolesno od umora...
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 15:55:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame...ja spremila ručak i sada čekam mm i sina pa da svi zajedno ručamo...meni je danas mnogo bolje,izgleda mi čaj od dunjinog lista najviše pomogao,tako da je dijarea kao rukom odnešena
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 16:19:49
|
|
|
|
emicaa
|
maraj i ja dajem lijek kad dodje do 38,odkale znam od cega je tacno. Nas dvije se igrale plastelinom(jos je aktuelan)a njoj blesi drago kao da se nikad u zivotu nisam igrala sa njom sad sam malo prilegla opet mi nesto lose.planirali do zaove kad kaze mali veceras ima pijacu,oni predskolskom prave tako neke sitnice i onda to prodaju i od para sto skupe teta ih vodi na izlet,u kino ili tako nesto.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 16:50:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Maraj, kako se u uvo meri temperatura? Ja ne skidam dok ne predaje 38,5. Popkice, da vas brzo prođu muke. Emice, baš je lepo i kreativno to što rade. Ja nervozna strašno. G mi ceo dan ne da da mrdnem. Nije mi dao ni da jedem. Samo me vuče da sedim sa njim na podu.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 17:36:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 17:39:31
|
|
|
|
jess021
|
Ja sam lipsala, cekam mm da dodje s posla< L spava, jos nisam zavrsila ribanje kuhinje, grrrr. Suzi, ni mi nemamo zubice Sanjalice, meri sa onim toplomerom za uvo. E ima li potvrdjena teorija da li od zubica moze biit povisena temp ili ne? Kako znati d ali je od zubica ili nesto dr? Ima li tema mozda?
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 17:41:49
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjalice vjerovatno mjeri onim toplomjerom za uvo,meni je on zakon a T već odavno neda da joj mjerim preko guze Stvarno im je to super sa prodajom,do su već išli na neku predstavu i roštiljati u šumu.A imali su i nešto kao koncert pa su i tu posjetioci mogli ostavljati parice. To rade i veliki razredi posle,u školi recimo peku kolače zajedno i onda prodaju i skupljaju za ekskurzije.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 17:48:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam nikad merila preko guze. T je dobila temperaturu. Bila je cele nedelje kod kuce i juce je posaljemo i eto. Kaze da su ih izveli napolje, a njoj je bilo hladno.Imaju neki etison na kome sede, a koji je na plocicama. Nemam reci.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 18:02:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veki, bas sam htela da pitam kako ti je danas. Ja se nadam da ce nam svima biti bolje cim krene lepo vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 18:03:57
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja ne znam za taj toplomer. Ja merim klasično, pod mišku. Jess, meni je naš pedijatar rekao da od zuba ne može biti visoka temperatura, samo povišena. Kada je G imao 7 meseci imao je par dana iznad 38 i bio je uzniren. Mi smo mislili od zuba, a on je imao upalu uha. Tada mi je to rekla.
|
|
RE: Razgovori mama 03/16 [chat] 15.3.2016 18:09:05
|
|
|
|
branki*
|
Boka sisa I madam se da CE da dremne.mm vezba SA b,a ja posle da smuckam pitu sa visnjama,taman i za veceru da im dam,ne znam vise sta da izmisljam.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?