Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 22:32:59
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kad su padale kiše prošlo proleće ako prostrem veš na sušilici na terasi odmah smrdeo na buđ, mm nije hteo da veruje da je od vlage napolju i kiše, tek kad sam počela da sušim u mašini shvatio da je vlaga u pitanju.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 22:37:44
|
|
|
|
anci kv
|
Mene mama zbrzala da mi kupi mašinu,jer kad god dođe kod mene,samo kači veš i hvala joj do neba Radujem se što neću morati svaki put kad odem negde da razmišljam dal sam unela sušilicu ili dal su ono moje gaće kod komšije u dvorištu
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 22:38:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: anci kv Mene mama zbrzala da mi kupi mašinu,jer kad god dođe kod mene,samo kači veš i hvala joj do neba Radujem se što neću morati svaki put kad odem negde da razmišljam dal sam unela sušilicu ili dal su ono moje gaće kod komšije u dvorištu
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 22:41:46
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: anci kv Radujem se što neću morati svaki put kad odem negde da razmišljam dal sam unela sušilicu ili dal su ono moje gaće kod komšije u dvorištu Ozbiljna sam
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 22:54:12
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sad ovu nas ukljucujem samo na 90 minuta, ne koristim vise programe i od kad tako radim, zadovoljna sam, osusi konacno do kraja.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 23:04:44
|
|
|
|
anci kv
|
ova ima neke senzore pa sama prekine program kad veš osuši i pre isteka vremena
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 20.2.2015 23:21:39
|
|
|
|
jovicaa
|
i nasa je senzorska, ali koji god da sam program ukljucivala uvek je ves bio kao malo vlazan kad ga izvadim, sad stavim na program koji se zove 90 minuta i cao. susi ga sat i po ali barem ga lepo osusi
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 21.2.2015 21:19:55
|
|
|
|
anci kv
|
isprobana. Posteljina suva za 45min,odmah nameštena. Al što mirišeeeeee
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.2.2015 7:59:36
|
|
|
|
adulence
|
Anci ako nije tajna koja je masina u pitanju,moj veciti strah sa masinom za susenje je da ves ne mirise,zasto pojma nemam...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 22.2.2015 13:07:32
|
|
|
|
ivaMark
|
Mi imamo kombinovanu, pranje i susenje i mogu da vam kazem da radi posao Obozavam onaj program: operi i osusi za pola sata
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 9.3.2015 6:09:46
|
|
|
|
acalukic
|
a zimu je spas
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 9.3.2015 7:46:13
|
|
|
|
Plavusa34
|
Zimi najkorisnije ne treba da cekas nekoliko dana da se ves osusi
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 9.3.2015 7:50:08
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Mi imamo kombinovanu, pranje i susenje i mogu da vam kazem da radi posao Obozavam onaj program: operi i osusi za pola sata Ja sam rekla da tu kupujem cim mi ova crkne...a ova nece crci nikada izgleda Nemam ovako gde da susim ves, ako izbacim na terasu to je kao da sma vukl po podu ves jer komsije bacaju smece kroz prozor, tresu kese od usisivaca, bacaju dlake sa cetki...
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.9.2015 12:18:00
|
|
|
|
milena86
|
sta mislite o Candy masinama za pranje i susenje vesa? npr GVW 485 T
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 23.9.2015 12:26:11
|
|
|
|
Mariya
|
Kao i sve ostale. nekome odgovara, i bude odlična i traje godinama a nekima se pokvari za manje od godinu dana. Više je tu do sreće nego do marke to kakva će biti. Ja ne znam kakve su ali čekam da moja sadašnja mašina definitivno crkne i uzimam kombinovanu Candy. A cene su im dosta povoljne, naspram drugih marki.
< Poruku je uredio Mariya -- 23.9.2015 12:27:29 >
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 27.9.2015 0:10:50
|
|
|
|
zevalica
|
treba mi pomoc!treba da kupim masinu za susenje vesa,ali se dvoumim izmedju kupovine ove dve susilice.u pitanju su: BEKO model dc7110 i GORENJE model d724bl.zanimaju me vasa iskustva sa ovom markom i modelom?hvala unapred za odgovore
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 27.9.2015 13:33:11
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ja još uvek imam u planu tu sušilicu, sad smo malo u frci i neke druge stvari su nam prioritet, ali imam druge stvari marke GORENJE, ustvari sva bela tehnika nam je GORENJE i sigurna sam da sl komad koji budemo uzimali neće biti od njih, jer nisam zadovoljna, iz prostog razloga što sam za dve stvari zvala servis u prvih godinu dana korišćenja. Nešto mi se čini da je od njih još ostalo samo ime... Moj stav, a na vama je izbor.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 27.9.2015 13:37:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam zadovoljna aparatima gorenja. Imamo sest godina i do sada se nijednom nisu pokvarili. Kupicemo sledece njihovubmasinu za susenje i pranje vesa 2u1.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 27.9.2015 13:47:52
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Sanjice, baš mi je drago da to čujem. Daje mi nadu za frižider, da se neće uskoro pokvariti, još on i zamrzivač preostaju... Otkud znam od čega to zavisi, ali definitivno da postoje neke klase sve te robe, pa ko koju zakači. Sva moja bela tehnika je kupljena u istoj radnji, u malom vremenskom periodu. Možda je došla takva serija stvari. Uglavnom, neću rizikovati.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 27.9.2015 15:09:46
|
|
|
|
zevalica
|
i ja imam ves masinu marke gorenje i imam je vec 13 godina.i da ne cuje zlo do sad nije imala nikakav kvar.dok su se mnogi zalili od mojih prijateljica i rodjaka da sa istim modelom masine imaju problem.e to sad verovatno zavisi do serije proizvoda.volela bi da se javi neko ko ima masinu za susenje BEKO model dc7110 i GORENJE model d724bl.da mi napise da li su zadovoljni programima koje masina poseduje,da li se dobro osusi ves i slicno...
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 27.9.2015 23:38:29
|
|
|
|
choopa choops
|
Mi imamo Gorenje nekih 8 godina, a za to vrijeme se kvarila jedno pet puta. Sreća u nesreći je da opravke nisu skupe. Tu do 20-30 eura.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.9.2015 8:52:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja bela tehnika je Gorenje, nista se nije kvarilo za ovih 7 godina. I masina za susenje vesa mi je Gorenje, eno je radi od jutros 300 na sat
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 7.12.2015 13:19:06
|
|
|
|
Anarunika
|
Da malo oživim temu.Sada spomenusmo sušilicu u drugoj temi. I mi imamo Gorenje onaj neki osnovni model,kupili kad se Aki rodio,pre nekih šest godina. Radila je po dva puta dnevno,selili je u selo pa je vraćali...i naravno da se na kraju pokvarila. Dali je na popravak jer nove su za nas trenutno preskupe i rekoše 7000,00 će da košta. Mi kao super to ćemo da izdržimo,hajde neka poprave ,kada zovu za dva,tri dana i kažu da je to nešto popravljeno (grejač),ali da ipak ne radi ni programator i da mora da se naruči deo i da se čeka da dođe i da je to još 7000,00...i mi šta ćemo kada već moramo da damo sedam hiljada jer su ovo već zamenili ,kažemo da oprave i to. I sada se nerviram jer mi 1000,00 ne planiranih dinara znači a kamoli 7000,00 ali opet je jeftinije od nove sušilice. A i stvarno je veeeeeliko olakšanje kada znaš da ne moraš da otvaraš one žice za sušenje po sobama sa troje dece u 50 kvadrata. Tako da živele sušilice!!!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 8.12.2015 20:58:42
|
|
|
|
zevalica
|
evo da i ja malo prokomentarisem o susilici.moja masina za susenje vesa je marke beko 7kg.energedska klasa je C.ima samo vremeske programe i to 8 programa.potrošnja energije je 4.48 za maksimalni rad od 150 minuta.masina za pranje vesa je od 5kg i ima centrifugu od 500 obrtaja sto je poprilicno malo.moje iskustvo je sledece:u masinu za pranje uvek stavim da je puna i to bude uvek mix robe(vecinom je to pamuk ali bude i po koja stvar od sintetike)sav taj ves kad je opran prebacim u susilicu i programator stavim na 120 minuta.ves mi uvek bude potpuno suv,bude mekan,mirisi na omeksivac i sto je najvaznije ispeglan.moje je samo da slozim i odlozim u ormar.zimske jakne sam susila na 90 minuta sa nizom temperaturom.budu potpuno suve,mekane,mirisi na omeksivac i kao da sam ih ispeglala.sto se tice potrosnje struje i racuna za struju nije puno veci racun za razliku od pre.racun mi je uvecan za 300-400 dinara.iako imam jeftinu struju nocu,masinu nisam palila tad nego po danu kad je skupa struja jer se bojim da je ostavim nocu da radi dok ja spavam.masinu sam kupila pre 2 meseca i koristim je 3-4 puta nedeljno. za ovo kratko vreme koliko imam masinu za susenje vesa ja sam prezadovoljna. nije bila skupa,jednostavna za koriscenje a i odlicno odradjuje posao
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.3.2016 14:56:22
|
|
|
|
vikiveki
|
Kakva su vaša iskustva što se tiče mašine za sušenje veša? Da li ima stvari koje posle sušenja u mašini ne morate da peglate?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Najlepse vam je:pisuljicaSofija (
26%)
Adriana (
12%)
Aurora (
6%)
Masa (
22%)
Srna (
11%)
Tara (
23%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!