Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 2.3.2016 12:07:21
|
|
|
|
vocicana
|
Ja ti samo cekam da se javis sa ogromnisitckom betom, pa da te torpedujem u temu, odmah express!!! Ostale cekalice, navijam za vas!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 2.3.2016 16:27:37
|
|
|
|
vocicana
|
Pa gde li je Ivana ? Nije se ni ovde javila. Bas sada Obraduj nas!!!
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 2.3.2016 18:33:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mogla bi ona da nas obraduje, pa Ana ovih dana... Posle Zakica... :)
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 2.3.2016 20:24:09
|
|
|
|
Zakicaa
|
Nadamo se nadamo...😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 6:58:22
|
|
|
|
vocicana
|
Dobro vam jutro cekalice. Nema Ivane, nadam se da je ona dobro. Bas sam mislila da ce se javiti, Ostale cekamo lepe vesti od vas.
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 8:16:14
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 11:14:40
|
|
|
|
Tvitica
|
Cao svima....ja citam...samo slabo pisem....tu sam....navijam da bude mnogo duplih crtica.... Pocecu da mjerim BT..kupila sam digitalni toplomjer... jel se mjeri u oralno? Jer na uputstvu pise da je najbolje rektalno...
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 12:31:43
|
|
|
|
ivannna
|
evo mene,nemam lepe vesti,beta 0,16 juce sam duze radila pa nisam stigla da vam pisem bas sam se bila smorila,al od toga nemam nista,idemo dalje!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 12:38:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivana Tvitice, mislim da ne moras rektalno.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 13:46:17
|
|
|
|
nikiteki
|
Bice samo ne odustaj ivana
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 3.3.2016 19:41:02
|
|
|
|
vocicana
|
Tvitice rektalno, vaginalno i oralno merenje temperature je sluzokozno i ima pravo na odstupanje od 0,5-1 stepena celzijusa, ako meris ispod pazuha ili preponski, tretira se kao kozno merenje i ono je kada si bolesna prehladjena. ja sam pratila BT, merila sam je u gotovo isto vreme svako jutro ispod jezika, za dva minuta sa zivinim toplomerom sam imala vreednosti, tako i tebi savetujem. Pre nego ustanes iuz kreveta. Imas temu bazalna temperatura IX tamo imas puno korisnih saveta.
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 4.3.2016 0:00:07
|
|
|
|
Zakicaa
|
Bice Ivana sigurno uskoro,pokusaj sebe da bodris i ubedis da ce na kraju sve ispasti ok😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 4.3.2016 8:58:58
|
|
|
|
vocicana
|
Crtice pa kako ste, radite li nesto pametno? Samo da vam mahnemo dasa i ja.
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 4.3.2016 16:23:35
|
|
|
|
Zakicaa
|
Pozdrav za tebe Vocicana i dasu ..kao i za sve druge trudilice...muckamo po malo,ali mislim da to mora mnogo cesce da bi ugledali
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 4.3.2016 16:24:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zakiceee, ajde bre, poboljšaj to malo!
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 4.3.2016 16:27:18
|
|
|
|
Zakicaa
|
Xaxaxa😀😀😀😀trudimo se,ali sve to svede na muckanje dva puta nedeljno..posao,putovanja,umor😕
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 4.3.2016 16:31:00
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni to nije lose, al makar u plodnim danima nek bude tri puta nedeljno
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 5.3.2016 18:42:43
|
|
|
|
Zakicaa
|
Kako ste drage moje cekalice?Evo ja sa dragim u kaficu,subotom tako lepo uvek provedemo dan,odemo na klopu...posle blejimo po gradu i znam da bih trebala da budem zadovoljna i srecna zbog toga,a opet me tako neka tuga uhvatila trenutno sto nemamo bebu i sto nisam trudna😕,drma me izgleda pms...mogla bih za tren zaplakati...sta mi vi radite?Ima li nekih novosti kod vas?😗
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 5.3.2016 19:23:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zakice, ja se iskreno nadam da te ne hvata pms, nego nesto drugo. Zelim ti svu sreću i dve crtice ovog meseca.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 5.3.2016 19:26:09
|
|
|
|
Zakicaa
|
Hvala ti draga Ivana,ali mislim da nije ono drugo u pitanju....nema veze...rastuzim se ponekad pa me onda prodje i bude sve ok😁Kako vi gurate?😄
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 6.3.2016 7:22:58
|
|
|
|
nikiteki
|
Dobro jutro cekalice
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 6.3.2016 12:13:18
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan Mi nekako guramo, usli u trece tromesečje. Zakice, normalno je da te uhvati tuga, bilo bi čudno da te ne uhvati.
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 6.3.2016 14:14:31
|
|
|
|
Zakicaa
|
Dobar dan svim cekalicama,Ivana pa vi ste onda daleko dogurali,to je super Samo vi rastite jos malo pa do posle ljuljate do besvesti😀
|
|
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 6.3.2016 14:16:20
|
|
|
|
17 joka
|
ajmo cekalice da pocnu da pljuste
|
|
RE: Čekamo II crtice 03/16 [chat] 6.3.2016 14:17:40
|
|
|
|
Zakicaa
|
Tako je Joko,ajmoooooo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?