Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 14:56:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Anarunika, baš je medena. Moram da priznam da ima jako čudno ime, ja sam ga čula samo kod muškaraca.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 15:01:06
|
|
|
|
NadaR
|
Preslatka je Ziva . Anci, vidjela sam negdje Maretovu fotku,onu sa odrazom . Zvala sam i M da vidi . Sjajno
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 16:16:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Nado, to je slikano još u Kalgariju, super je fotka. Evo i ovde
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 16:22:04
|
|
|
|
Anarunika
|
Ana baš je lepa ova slika, najviše zbog lepog dečaka ali i fotka je odlična! Živa jeste retko ime , staroslovenka boginja Živa iliti Šiva (hindu) jel ,ali ono što ja nisam znala je da u Sloveniji ima tog imena,pa baš pre neki dan na tv-u videh neku ženu iz Slovenije zove se Živa . I čula sam za još par Živa ,sve Slovenke
< Poruku je uredio Anarunika -- 21.12.2015 16:25:14 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 16:37:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Anarunika Ziva je bas slatka i porasla je! Ana Mare je divan, prelep decak Evo su moje duse
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 17:04:36
|
|
|
|
degu
|
Ana prelepa slika Mare je divan dečak Unina i Norina mama preslatke su princeze :*
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 17:05:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: degu Ana prelepa slika Mare je divan dečak Unina i Norina mama preslatke su princeze :* Degu hvala sada se mislim kako nick menjati molim moderatore da se jave
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 17:48:24
|
|
|
|
degu
|
hehehe, mislim da ne možeš al mi ćemo te tako zvati
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.12.2015 21:41:59
|
|
|
|
jess021
|
Anarunika, Ziva je med medeni Ana, i ja sam vec videla ovu fotku i pokazivala je mm, divna je fotka, a za Mareta nemam reci kako je lep! UM, devojcice drage, mnogo su lepe.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 10:39:42
|
|
|
|
borica
|
Evo i ja da pokazem moju srecicu
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 16:03:51
|
|
|
|
branki*
|
Jooj,kakav je plavusan sladak
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 16:06:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Deca su vam bas medena Moramo i mi uskoro da postavimo neku sliku
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 17:10:32
|
|
|
|
borica
|
Hvala Branki , Bibilib cekamo slicicu
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 20:48:18
|
|
|
|
NadaR
|
Borice, divaaaan je !
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 21:03:38
|
|
|
|
isidora88
|
Divni su, prelepa decica, sad sam malo prelistala temu
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 21:07:13
|
|
|
|
vocicana
|
Ana RR, sin ti je prelep, videla sam negde u nekoj temi I vasu zajednicku fotografiju, on je stvarno kao lutkica. Borice, sin ti ima prelepe oci, neke staklaste, pune zivota, veselosti! UM, tvoje mackice svakodnevno gledam na fb, necu nista da govorim, kao lutke su, neka su zivi I zdravi svi!!!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 21:17:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala puno Vocicana
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 3.1.2016 22:43:42
|
|
|
|
borica
|
Hvala Nado, Voci , Isi Listala sam malo slicice, sva deca su predivna
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 24.1.2016 23:11:17
|
|
|
|
Kata90
|
Kako su svi slatki I nas ste davno videli,postavicu sliku ovih dana.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 5.2.2016 13:09:51
|
|
|
|
Kata90
|
Evo i nas,kako sam obecala
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 5.2.2016 13:47:06
|
|
|
|
branki*
|
Kato,pa on je pravi decak,bas je porastao ljubni ga😘
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 5.2.2016 13:48:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veliki dečak
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 5.2.2016 13:57:49
|
|
|
|
Kata90
|
nego sta
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 10.2.2016 15:57:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 11.2.2016 10:41:55
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ivana baš si prava mačka wow, a sin ti je sladak ko med
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?