Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 12:44:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Marko je imao casu sa dinosaurusima a Aki sa Mikijem....
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 12:48:58
|
|
|
|
Anarunika
|
Piju iz čega stignu. Ponekad iz plastične čaše ponekad iz staklene ,šta im je na dohvat ruke. jedino su mleko dugo pili na flašicu.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 12:52:20
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja mislim da mogu imleko iz case ali im je sladje da legnu i piju iz flasice,to im je pravi uzitak
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 12:55:32
|
|
|
|
amdn
|
Mi imamo dve plasticne jedna sa drskom druga bez, i kod baba ima isto plasticnu, mada trazi staklenu pa mu je dam ponekad, moja sestricina u njegovom uzrastu pila iz staklene i dete se saplelo na ravnom i pljas, srca casa se raspala al se ona nije povredila, pa ja zato i dalje forsiram plasticne
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 13:40:14
|
|
|
|
Anarunika
|
Mi smo mlađeg jedva nagovorili da ostavi flašicu za mleko. To mu je jednostavno bio jutarnji ritual. A sada uzimaju sami šta i kako stignu pa i mleko što kažeš Bibilib piju iz čaše. Samo zateknem u kuhinji čašu u kojoj je ostalo malo mleka i onda moram da bacim pošto je stajalo napolju.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 18:20:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Iz cega stigne Plasticna flasica od vode, solja, casa, dobro vise vode bude po njemu i oko njega, nego sto popije, ali bitno da se uci
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 20:12:30
|
|
|
|
Mariya
|
Lucija iz čaše. Ujutro joj skuvam čaj, stavim slamčicu a pored stavim njenu čašu sa vodom i samo dopunjujem u toku dana. Helena pije iz čaše sa kljunom, a uz moju pomoć iz obične čaše pije vodu, iz šolje pije jogurt.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 21:03:21
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Mi smo mlađeg jedva nagovorili da ostavi flašicu za mleko. To mu je jednostavno bio jutarnji ritual. A sada uzimaju sami šta i kako stignu pa i mleko što kažeš Bibilib piju iz čaše. Samo zateknem u kuhinji čašu u kojoj je ostalo malo mleka i onda moram da bacim pošto je stajalo napolju. E ja nemam problem sa tim ispiju oni sve do zadnje kapi
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 15.7.2015 21:26:40
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Anarunika Mi smo mlađeg jedva nagovorili da ostavi flašicu za mleko. To mu je jednostavno bio jutarnji ritual. A sada uzimaju sami šta i kako stignu pa i mleko što kažeš Bibilib piju iz čaše. Samo zateknem u kuhinji [/b]čašu u kojoj je ostalo malo mleka i onda moram da bacim pošto je stajalo napolju. E to i mene nervira kada ostave u čaši malo mleka i ne ubace u sudoperu,nego ostave bilo gde i onda ja na vreme ne vidim i mleko se ukvari
< Poruku je uredio vikiveki -- 15.7.2015 21:28:16 >
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 17.7.2015 21:36:51
|
|
|
|
aleksandrici
|
Meni se najvise svidja kad pije iz male casice,deluje mi simpaticno.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.12.2015 2:29:06
|
|
|
|
bojana92
|
Prvo je pio iz flasice,pa iz case sa kljunom,i sad pije iz case.:)
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.12.2015 10:30:58
|
|
|
|
Anarunika
|
Živa je sadasa deset meseci počela da pije sokiće,ponekad ne stalno. Uglavnom pije vodu iz flašice . Ali kada vidi nas da pijemo nešto iz šolje obavezno kidiše. Tako da joj dam jogurt i vodu da popije i iz šolje. Hoće devojka da bude velika .
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.12.2015 14:10:43
|
|
|
|
tekilica
|
Sada iz case, flase, solje, svejedno...flasicu smo prerasle lako i brzo. Neki put jede vodu, da, da, uzme serpicu, nasipa vodu i kasicicom je jede. Izmotavancija!
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 9.12.2015 18:37:57
|
|
|
|
bojana92
|
IZVORNA PORUKA: tekilica Sada iz case, flase, solje, svejedno...flasicu smo prerasle lako i brzo. Neki put jede vodu, da, da, uzme serpicu, nasipa vodu i kasicicom je jede. Izmotavancija! I mi smo flasicu brzo prerasli.:) Desavalo se par puta da i danilo uzme tako da jede vodu,ali ugavnom da ga ja ne vidim :)
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 22.12.2015 10:40:14
|
|
|
|
dejana007
|
Nikola je nakon sisanja relativno brzo krenuo na casu, nikad nije mogao da koristi flasice sa razlicitim vrstama cucli i dodataka. sada pije iz case staklene plasticne, soljice, sta uhvati. Bitno je da casa nije prepuna
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 22.12.2015 10:45:20
|
|
|
|
isidora88
|
Mateja pije na casu. Sa godinu dana je izbacio flasicu, neko vreme je koristio one sa pipom, medjutim nisu mu bile interesantne
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 22.12.2015 10:48:46
|
|
|
|
adulence
|
iz case i to bas odavno,ona nikad nije ni flasicu koristila,kad je prestala da siki pocela je da pije na slamcicu...
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 22.12.2015 11:48:22
|
|
|
|
Anarunika
|
Blago vama, Iskon je do četiri godine pio melko na flašicu. Nadam se da Živa neće baš tako .
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 22.12.2015 11:52:37
|
|
|
|
emicaa
|
Konačno iz čaše prije dvije sedmice u igraonici teta joj dade čašu jer nije znala da ne zna i ova gledajući drugu djecu uze i kao velika
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 8.2.2016 10:30:11
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Znate li iz cega deca piju vodu u vrticu? G ima 2 god. Pije i iz flasice i iz case. Kako kad mu dam. Jel za vrtic treba da se nosi flasica? I ako treba koju da uzmem?
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 8.2.2016 10:52:09
|
|
|
|
Anarunika
|
Živa stalno traži da pije vodu iz čaše.Nadam se da će brzo naučiti i da neće biti kao njen brat Iskon beba do četiri godine .Mleko još uvek iz sike
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 8.2.2016 11:16:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjalice, kod nas u vrtiću se pije iz case (metalnog lonceta) i plasticnih casa. A deca imaju u svom ormaricu jos dodatno neku flasicu, uglavnom kupovnu.
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 8.2.2016 11:20:04
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Moracu da pitam tete iz vrtica kako je kod njih. Najbolje bi bilo da pije iz case. imamo neku flasicu ali je bezveze, jako malo vode izlazi pa bih da zamenim. ali on je vec veliki. sta mu uzeti?
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 8.2.2016 11:34:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zašto ne pokusas da se resis flasice? Da budete na casi?
|
|
|
|
RE: Iz čega dete pije sok/vodu? 8.2.2016 13:52:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Zna on da pije na casu,kuci sve pije na casu i vodu i mleko. Nego moram da vidim kako im u vrticu daju. Jer cesto kad dodje kuci trazi vodu, a uvek kazu jednom ili cak nijednom nije piskio. Kako moze za ceo dan da ne piski jedino ako slabo pije vodu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.