Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.11.2015 18:10:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
samo ga gurnem malo teze ide , al stoji ne mrda
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.11.2015 18:24:19
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
auuuu, da li je naš uopšte ovakav, ali nikako se ne sećam...
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 26.11.2015 14:34:09
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: marinchica Ej drage, hvala vam Ovako-bela ploca je bila mahagoni boje izlakirana to je drvo tamjana, mirise fenomenalno. Stara soba je cela bila sa tim "uokvirena' a dole ispod su bile isto obloge od drveta. Drugi deo sobe nije slikan tu smo napravili jedan beli deo isto od drveta, ali do poda (kontra cosak) gde ce ici komoda za presvlacenje. Kad jos to skockamo postavicu slike sva cetiri ugla. Posto je taj beli deo tu na slici toliko lepo uradjen bio (rucno), onda smo resili da ga prefarbamo u belo i da ga ostavimo jer ce tu tacno ici krevetac, pa ce naravno neko tu sa prstima od kasice, sokica i ko zna cega da brlja i brlja, ili crta. Bar se lako obrise. da smo stavili tu tapete...verovatno bi bile izvrljane i umazane. gajtan je ostao iznad bordure tu-to je za nocno svetlo blago neko...jos ga nismo kupili. I meni vuce na batu....ali cutim. pricam muzu da je bas univerzalno Marinčice ne bih da te razočaram, ali biće umazano svuda osim tu gde imaš "zaštitu" Nama su tapete iscepane, a zidovi ušarani i umazani čokoladom. I sve je tako divno. Poneko kad mi dođe se zgrane, ali ja samo kažem "to su umetnička dela" Super ste ukombinovali, ali ovo definitivno miriše na dečkića
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 18:43:01
|
|
|
|
alex88
|
Kupila sam stikere za pocetak,polako da krenem sa uredjivanjem kutka za ili Slikacu kad nalepim
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 22:34:18
|
|
|
|
dddaca
|
Mi smo nedavno unistili i dekoracije i vrtesku kad je mlada dama pocela sama da ustaje. Sad su ostale samo fleke na zidu
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 22:42:59
|
|
|
|
madre
|
alex, izabrala si univerzalne je l sredjujete kutak u vasoj sobi ili ce beba imati odmah svoju sobu?
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 22:43:41
|
|
|
|
alex88
|
Makar je trajalo par meseci,sredicete opet,deca su to,neznaju
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 22:48:18
|
|
|
|
alex88
|
U nasoj sobi,bice sve univerzalno,mislim da cemo posle novog.i bozicnih praznika kupiti krevetac,jedva cekam da vidim kako ce izgledati nas najlepsi deo sobe
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 22:52:21
|
|
|
|
dddaca
|
Naravno, sredice se. Nema nista lepse nego da gledas kako rastu i raduju se. Koliko je samo srecna bila kad je uspela da se sama uspravi, a tek da zgrabi vrtesku, a potom i jednu po jednu dekoraciju
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 23:00:51
|
|
|
|
madre
|
u prvi mah sam pomislila blago tebi, totalno sam smetnula sa uma da ce u to vreme i nas kutak biti uveliko kompletiran
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.12.2015 23:02:51
|
|
|
|
alex88
|
e blago tebi,dok ja sredjuem vi cete spavkati u svom kutku
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.1.2016 13:06:49
|
|
|
|
vocicana
|
Draga Alex I ovde sam te zakacila malo, divne si stickere izabrala, odusevila sam se. Tako nesto planiram I ja za naseg deckica. Vidim da si onog dana smogla snage I ipak otisla u kupovinu, ponosom se tobom, samo da znas.
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.1.2016 13:28:35
|
|
|
|
alex88
|
Jesam,ali sam se ovih dana raspadala,nemam kondicije! Ostalo je jos po nesto da se kupi ali bitno da je ono glavno kupljeno
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 13:40:09
|
|
|
|
BubaBubica
|
E našla sam temu. Kao što sam obećala, ovo sam oslikavala kod mojih devojaka u sobi, fale još cvetići i neki detalji ali mi je bilo toliko muka da nisam imala živaca da završim. Starija je ljubitelj plave boje i Thomas vozića tako da se ne čudite što je jedan zid gotovo muški osim leptira Usput mogu da stavim slike kako smo uredili sobu, mada još imam planova da doradim, da završim kuhinjicu i da ispišem abecedu i azbuku iznad stola. Jeste nered ali pospremljeno uvek kratko traje A ovo sam slikala prošlog vikenda kod drugarice njenom starijem sinu
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 13:56:17
|
|
|
|
alex88
|
Bubice divno,pravi si umetnik,svaka cast
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 13:57:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divno
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 13:58:55
|
|
|
|
nata11
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 15:13:17
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala drugarke
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 15:42:16
|
|
|
|
Nimfa
|
Prelepooo, a cime radis, kojim bojama ?
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 16:01:25
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala Nimfice Slikam bojom za beton, disperzija. Kupim belu boju i pigmente pa mućkam
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 16:17:21
|
|
|
|
Nimfa
|
Ja vec pola god crtam sundjer boba i nikako da zavrsim , nemam vremena , valjd vu uspeti sad dok sam na trudnickom. Ja koristim tempere i nisu lose ali mi treba deset pakovanja.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 16:32:37
|
|
|
|
BubaBubica
|
Pa to ti se nikako ne isplati a i mislim da se mogu skinuti sa zida. Ovako kilo bele boje Silakril je 250 din, pigmente imaš razne, ja koristim onaj Dipi koncentrat pigmenata koji tuba košta oko 300 din, ali uzmem samo osnovne boje, plavu, žutu, crvenu i crnu pa mućkam koja mi treba, jedino ljubičastu ću morati da nabavim jer ne uspevam da napravim lepu ljubičastu boju. Ovo kad kupim oslikam ohoho zidova, jer je i boja gusta pa se razređuje sa vodom po potrebi, a pigmenti su baš jaki pa dugo traju.
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 16:36:39
|
|
|
|
Nimfa
|
Jao bas ti hvala ja nisam znala cime pa sam zato ovo koristila , bas cu ovih dana otici da kupim
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 4.2.2016 16:39:27
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nema na čemu, uvek možeš da me pitaš šta god te interesuje možda ne znam baš sve ali slikam od svoje 14. godine tako da iskustva imam
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.2.2016 10:54:43
|
|
|
|
marijana22
|
Wow Bubice svaka cast . Sjajno. Devocjice su sigurno odusevljene. Moram da primetim da su kreveti bas zanimljivi
|
|
|
Anketa
Najlepse vam je:pisuljicaSofija (
26%)
Adriana (
12%)
Aurora (
6%)
Masa (
22%)
Srna (
11%)
Tara (
23%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!