Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 8:29:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Što je dobro kad tako padnu od umora Ja to još nisam doživela sa Anom. Ona rokne u krevet samo kadje jaaaako bolesna Jutro mamike, nema me jer je prvo Ana bila bolesna, posle spremaj i evo ostavili smo je opet danas kući. Počela je da krlja. Bolje da prezdravi do ponedeljka, pa onda da ide normalno u školu. I još nešto pametno htedo' da ispišem ali mama me zvala na skype i sad pojma nemam
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 8:38:42
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. od 8 ujutru gleda Cars po milioniti put zna svaki delic crtanog, a ja svaku recenicu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 8:44:52
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,nas dvije smo do 8 spavale,T se orobududila prije i počela me čačkati po licu i probudi me. Bubi nije svaku godinu tako,nekad treći dan zove jedna id babinih sestara na ručak ali i dva dana je previše. Mišu isti nam je slučaj sa Mašom,počeću sanjati da mi se T pretvorila u nju,mnogo su slične
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 9:38:30
|
|
|
|
Maraj
|
Jutro i od nas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 10:08:17
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, Emice i kod nas je slava 3dana samo sto nama sve 3dana dolaze gosti. Napokon je se gotovo,danas cu poceti pakovati stvari i idemo ujutro, da stignemo u neko normalno vrijeme. Ljubac za sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 15:48:17
|
|
|
|
branki*
|
Evo i mene!eco,neka vam je srecan put nazad! Meni boka sinoc od kasljanja povratila,sve sam menjala i posteljinu i pidzame sbi i njoj. Imali casove,sad kuliramo,da mi je da zaspi,da radim malo sa bozom..
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 20:35:00
|
|
|
|
branki*
|
Mame,breee,ima li vas! Ja uspavljujem decu,boka i dalje kaslje,valjda ce ici vise na bolje,muka mi je od nespavanja i budjenja i sisanja..
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 20:40:47
|
|
|
|
Maraj
|
Branki evo mene okupali L jos malo pa ce da klopa pa u krevet. branki a caj od belog sleza? Da l bi joj pomogao...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 20:45:32
|
|
|
|
branki*
|
Ne znam,nemam ga,da kupim sutra,ako uopste bude htela da to pije,jer nece nista na flasicu.kasicicom koliko uspem da joj uvalim.ma,bzv...ovo dok su mali,pa sa tim prehladama i virusima da poludis!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 22.1.2016 20:54:08
|
|
|
|
adulence
|
Dobro vece,meni Relja spava,a Iva se uspavljuje...joooj sutra idem da se sisam i farbam jeeee....
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 7:50:55
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame!jos jedna grozna noc..nastavi li se ovaj kjasalj,moram da je vodim negde,pojma nemam ni gde,ni kako..
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:07:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki meni jedino na pamet pads beli slez. Ili neki sirup za kasalj. Inhalator necu da ti ga pominjem, jer nemas. Sinoc sam legla u pola dva. Ucila Sam, pa sam ogladnela. Onda ajde da operem kosu. Teodoro slavimo rodjendan danas u igraonici. Poludecu od ove male. Svaki dan vadi haljinu da obuce. Ako mene ne uspe da prevari onda dadilju ubedi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:13:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro mame! Ja da mahnem, pa da se opet razletim. Da napravim kiflice i onaj đavo od ćevapa pa da sredim kuću. Juče sam stala u 9 uveče. Ana je bila ceo dan dadilja Luki. Ona ga i hranila - imajo je kašice i na potiljku, oboje sam ih sinoć posle svega i kupala Branki draga, na špric joj daj sirup. Ovde dobijamo uz neke sirupe one špriceve bez onog špica (ono na šta se stavlja igla), ali Ani sam pre davala običnm špricem. Tako. Da srknem kafu još malko i odo!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:15:17
|
|
|
|
cockic
|
jutro mame ni moji nisu hteli taj caj.sad sirup hoce,ali on sme tek od trece godine.koliko se secam mislim da tad samo inhalacije smo smeli.cim krenu ja inhalram.a sad obrnuto kako krenu ja sirup.sad sve zavisi ako je suv beli slez ako je zreo bokvica. a sto se tice dr.ja sad ne znam kako ide da li ste trebali neki uput da uzmete da bi je pregledali dr u bg.a ako ne moze jedino privatno ne gde.neverujem da je vise od 2000din,
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:35:43
|
|
|
|
cockic
|
ja se sisala prosli petak besplatno u jednom salonu koji ima akademiju gde uce da sisaju.ako poznajete nekog od ucenika dobije se tretman besplatno.ja bila prosli petak osisala se i ofarbala svi mi kazu da mi je super,a i meni se svidja. ko ne voli da rizikuje mogao bi da place posle .ja sam trazila napred da mi ostane duze pozadi krace jeste tako,ali manja kosina nego sto sam htela.ali je ok i ovako i boja je super.a sto je bitno ne mora da se feniram.tako da me je jedino to plasilo ako reko moram fen bice zeznuto.jer ja i nemam pojma da se feniram kao da imam dve leve ruke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:36:28
|
|
|
|
branki*
|
Hvala drage moje😘 Ne znam sme li uopste ikakav sirup,obzirom da ona ima godinu dana.nema pojma ima li ikakav privatni pedijatar ovde blizu.isto mi se hvata i da je vodim drzavno,toliko nam uzmu za taksi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:45:47
|
|
|
|
cockic
|
ja koliko znam jedino inhalacije,neko rece da ga nemate i onaj fitobalm.mislim da sirup nismo pili tako mali.ali vise nisam sigurno bilo pre tri godine ne znam ima li neko svezije iskustvo sa nekim sirupom za kasalj da je davao detetu od godinu dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 8:58:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki ne znam kakav vam je kasalj, pa ne mogu da te posavetujem. Mozda najbolje da je odvedes kod Dr. Odoh zenske da pravim jos neko pecivo za zurku.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 9:33:14
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro mamike! Branki, kako ste danas? I ja mislim da je najbolje da je odvedes da je preslusaju. L zaspala, mm spava nesto ga boli glava. Juce nam je bio fizijatar, jer sam primetila da L slabije koristi levu stranu i kad je umorna levo oko joj je malo vise zatvoreno. dala nam je neke vebzice, kaze da nije nista strasno. Sanjice, lepo se provedite. Ima li sta novo za tatu? Cockic, daj sliku da vidimo friz. To je svojvremeno bilo i u NS, cuveni frizer Vojkan je drzao skolu za frizere gde su cene bile mizerne.
< Poruku je uredio jess021 -- 23.1.2016 9:34:17 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 9:37:59
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro mame ...iva mi gleda snezanu i 7 patuljaka,ja se sa Reljom igram...posle odoh na farbanje i sisanje....da jess vojkan je cuveni frizer...
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 12:11:30
|
|
|
|
vonavoj
|
Branki,smes bronkamil da joj dajes. I neka pije caja sto visw.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 12:33:05
|
|
|
|
wivern
|
Branki znam da fitobalm sigurno sme. Mazes na grudi i na korenu nosa, nama sad nsiu davali nikakve sirupe samo to i inhalacije na kraju.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 13:27:50
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ja ću ti samo reći brzo ozdravite. Ja molim Boga da mi T ne uhvati ovaj djavo što je mene uhvatio a ona stalno oko mene da me ljubi i mazi.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 13:50:21
|
|
|
|
branki*
|
Hvala,zenskaci moji😘 Bila u apoteci i rece mi devojka bas ovo sto i von,da uz!mem broncamil.to sam i uzela i dala prvu dozu. Opet me pretupase u liliju,dosla da vidim one aurine mat ruzeve o kojima su devojke pisale u temi ,ali samo kao da vidim i uvalise mi ne samo ruz,nego i mejbelin puder na snizenju!jos mi na kasi ljubazno ponudise da ako uzmemnjos nesto od 200 din,dobijem neki stap za selfi!rekoh,ne hvala,dovoljno mi je i ovo sto ste mi utrapile,a nisam planirala!
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 23.1.2016 14:03:51
|
|
|
|
Rosita
|
Ehej mame. Nedostajale ste mi. Kako stvari stoje, ja umesto da mogu cesce da svratim sa svog novog telefona, bice bas suprotno. Uzela sam nov telefon u vipu i imam 3 puta vise megabajta nego pre. Ali to nenormalno trosi. Brz je internet, ali... i pogotovo ako odem na rr. Novine, mejl, fejsbuk, sve je to jos i ok, ali rr mi bas mnogo neta trosi. Ne znam zasto? Mozda zbog reklama D mi spava, ja standardno vikendom... rucak za divno cudo imam, pa cu malo da sredim po kuci. Ljubim vas.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?