Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 19.1.2016 23:26:31
|
|
|
|
superm
|
Vodila sam Micu na uz kukova...navodno opet taj desni nije dovoljno razvijen ali je odličan doktorka je čista konfuzija. Nabori na koži su čas isti pa nisu...i tako dobismo uput za ortopeda. Sutra je veliki dan, našem velikom sinu rođendan!!! Torta spremna i poklon!
< Poruku je uredio superm -- 19.1.2016 23:28:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 19.1.2016 23:48:17
|
|
|
|
bubulence
|
Superm draga, najveci na svetu za tebe i bebanu! Kako ste?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 6:35:38
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mamike Superm srecan vam rodjendanko... Bubiiiii nedostajes moji spavaju,pijem kafu pa da ih budim polako...napolju hladno,smrzlo..ceka me rucak a spava mi se
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 6:51:55
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro mame. Noćas smo baš loše spavale, budile se jedna pa druga, i evo ustale jutros u pola 6, jedva gledam na oči...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 7:33:50
|
|
|
|
branki*
|
Jutro,mame! I mi ocajno spavale,boka je previsila na sisi,evo trecu noc tako,da l ovo sto je prehladjena,uzas jedan,nikakva sam.... Superm,srecan sinu rodjendan
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 7:55:39
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo i mene. Superm srecan vam rodjendan. Mene je steglo grlo i nos. I Sofi kasljuca. Mm se isto zali. Cekamo da se mm vrati sa sluzbe, pa idemo na slavu kod mojih.Dobila sam slobodan Dan.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 7:57:48
|
|
|
|
suzi kju
|
Superm srećan vam rođendankoooo!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 8:53:55
|
|
|
|
Mariya
|
Dan mame! Ja radim. Pisala sam juče kako sam vodila L kod dr ova ju je ispregledala i rekla da ne vidi da joj išta fali. Uveče ona počinje da kija kao blesava,kažem ja mm,gledaj je,razboleće se! I ona se u 4ujutro budi plačući da nema vazduha,zapušen nos, curi i počinje da kašlje kao konj,onako suvo. Pa stvarno mi dođe da se roknem, ne može da ostane zdrava 7 dana mesecima. Srećan rođendanko drrugarima i sa zakašnjenjem. IZVORNA PORUKA: branki RR Cao,mame! Ja uspavljujem boku,boza skace u drugoj sobi po krevetu.trazim neku trambolinu da mu kupimo,bas voli da skace. Branki, trambolina je sjajna stvar,i mi smo je kupili L baš zato što voli da skače (a koje dete ne voli ). Imaš tramboline prečnika 1m, budu 50€ ali su te za 1 dete. Naša je 2,5 m prečnika i može 2-3 dece da skače u njoj. Sad je rasklopljena ali na proleće ćemo je opet postaviti u garaži da deca mogu da skakuću
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 9:01:46
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro, Superm srećan vam rodjendan Nas dvije smo skoro ustale,noćas je budio kašalj onaj suvi a ja budala zaboravila smanjit grijanje kod nje.U pola 7 se probudila pa sam je dvadesetak minuta nagovarala da još malo odspava.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 9:10:21
|
|
|
|
superm
|
Hvala vam drage moje, divne ste! Da, punimo 9 godina. Bubi,
< Poruku je uredio superm -- 20.1.2016 9:17:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 14:13:06
|
|
|
|
eca89
|
Samo da vam mahnem, slava mi je danas, pa ajte na supu, sarmu, meso i kolace !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 14:19:56
|
|
|
|
suzi kju
|
Eco srećna slava, da stavite u sreći i veselju, a ja bih ovo poslednje što nudiš al ne smem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 14:36:49
|
|
|
|
Rosita
|
Dan mame. I nama je danas slava, ali daleko je, sneg, D je laringitis u sanaciji, tako da je otisao samo mm . Sta da radimo. Boze zdravlja, dogodine. Napravila sam 4 vrste kolaca da ponese, ostalo je svekrva spremala, kolace i drugu hranu. D sam vodila kod dr, hvala Bogu bolje je. Isli smo u crkvu. Koristim slobodan dan da budem sa njim. Ljubim vas.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 14:54:33
|
|
|
|
jess021
|
Superm, srecan rodjus! Eco, Rosi srecna slava! L i ja krenule u set_nju, ali kaslje, a u kolicima lezi na ledjima pa smo se brzo vratile. Posto bas dosta i kija, dr nam je rekla da joj nesto u stanu izaziva i kijavicu i bronhitis, pitala jel smo skoro krecili, kupili nov namestaj ili sl. Nismo nista od toga, nemam pojma sta bi moglo
< Poruku je uredio jess021 -- 20.1.2016 14:55:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 15:02:53
|
|
|
|
superm
|
Jess, hvala. Što se kašlja tiče...možda joj smeta suv vazduh zbog grejanja? Ja sam planirala da nabavim Ceresit aero 360. Ima ga u Tempu.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 15:08:23
|
|
|
|
Rosita
|
Jess, mozda je samo hladno vreme, promena vremena. Ili suv vazduh. Hvala
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 15:08:35
|
|
|
|
mama krava
|
Srećna slava svima koji slave i srećan rodjendan rodjendanicima!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 15:19:40
|
|
|
|
superm
|
Hvala! Inače, danas sam dobila prvi ciklus posle porođaja. Posle 4 meseca. Tačno sam osetila i pms tegobe.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 15:33:51
|
|
|
|
branki*
|
Eco,rosi,srecna slava! Mariya,mi bismo mozda morali tu za jeddno dete,jer ja planiram da je u sobi nekoj drzim,nemamo garazu,niti dvoriste.razmisljam da uzmem polovnu,polovne su oko 50 e pa nagore,a nove su baaas skupe Dosli sa casova,dala da jedu,sad da uspavam boku,pa da vezbam nesto sa bozom.
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 16:26:23
|
|
|
|
emicaa
|
Srećna vam slava,Eco ja bih sve nabrojano,supa može a i ne mora Jedva pospremih haos što su T i A napravile,strašno ali su se baš fino izigrale.Zaova i ja se nismo dugo ispričale kao danas
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 20:35:50
|
|
|
|
branki*
|
Emice,bitno da ste sve 4 uzivale Ja uspavljujem boku,bio mi brat,drugo sve standardno..
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 20:44:01
|
|
|
|
Maraj
|
Superm srecan rodjendanko!!! Pa sta je sa tim kukovima? Jesi li stavljala siroki, kakav je prosli nalaz bio? Srecna slava svima koje slavite!! Mi okupali L , on sad malo dremucka , kasnije mlekce pa na spavanje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 21:50:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi okupali decu, ja se istuširala i legla, laku noć mamike... Baš sam umorna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 22:13:32
|
|
|
|
jess021
|
Superm, taj Ceresit aero 360 je absorber vlage, a ne ovlazivac. Kupio ga mm pre nedelju dana jer nam se u spajzu pojavila budj. To ne pomaze u slucaju suvog vazduha. Ne znam sta vise da uradim, zavrnuli neke radijatore, postavili po dve posude sa cajem od zalifije i morskom solju na radijatore, stavljam mokre peskire... Ti si jos i dobra, ja sam dobila vec treci ciklus
|
|
RE: Razgovori mama 01/16 [chat] 20.1.2016 22:58:09
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Superm srecan rodjendanko!!! Pa sta je sa tim kukovima? Jesi li stavljala siroki, kakav je prosli nalaz bio? Srecna slava svima koje slavite! Mi okupali L , on sad malo dremucka , kasnije mlekce pa na spavanje Hvala draga! Ovo je bila druga kontrola. Stavljam široki povoj redovno ali desni kuk je navodno još nezreo. Dobili smo uput za ortopeda. Već sam zakazala za sledeću nedelju. Kod dečaka je uz kukova bio super posle mesec dana ali kod nje je drugačije...biće dobro
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?