Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 1.10.2015 19:30:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebilule da lekovi protiv bolova, laza, rukavice, mnogo se grebu dok su male I spremi sta ces ti da obuces da ti donesu za izlazak
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 1.10.2015 19:43:18
|
|
|
|
Anoniman
|
gumica za kosu, cesalj, solja za vodu...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 1.10.2015 21:17:31
|
|
|
|
bebilule
|
Stavila sam paracetamol i rukavice. Sitra cu kupiti podmetace za wc i asepsol...svakako ce mi trebati. Za kosu sam sve stavila, a garderoba...mislila sam spremiti nesto u cemu bih mogla i otici i izaci. Ne mogu da se zaj.....jos oko toga. Pola stvari svojih mogu da obucem pa bih pronasla adekvatnu kombinaciju, niti puno opusteno, niti pretjerano.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 21.12.2015 1:25:34
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Ista stvar, kao Bebilule. Uzela bih još podmetače i asepsol i to će biti to. S tim što još treba briseve da uradim, da kompletiram dokumentaciju.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 21.12.2015 1:54:03
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Jao, a podmetači za krevet? Jeste li, gde ste uzimale i koliko plaćale? Ima li u DM-u? Idem malo da čitam prethodne strane, jer me ubi nesanica...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 21.12.2015 16:16:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Podmetaca bi trebalo da imas u svakoj apoteci. Mada, ja ih nisam nosila u Front (pre osam godina)
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 21.12.2015 23:38:35
|
|
|
|
bebilule
|
Mamamaj, ja sam uzimala u dm-u. Ne sjecam se koliko.su bili, nije puno nesto. Njih koristim i sad, drzim jedan M ispod carsafa za svaki slucaj i stavljam ispod njega kad ga razgacim. Super su. Eeee kad se sjetum ovog svog spiska.... Ulozaka mi je trebalo 5 puta vise, a da mi je ova pamet ponijela bih i jedno pivo. Nalezah se ko budala . Ponesite hrane, ja sam pomela sve zivo kad su me vratili u sobu
< Poruku je uredio bebilule -- 21.12.2015 23:40:56 >
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 21.12.2015 23:54:00
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Bebilule, tačno se sećam kad si pisala. Ajoj, a sad ja na 15 dana od cilja. Pa, pogledaću u DM-u, onda. A kupiću keksiće neke, vodu stavila, plazmu kupila, ali je pomela deca kako da im ne dam?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2015 0:22:29
|
|
|
|
Jole84
|
Mamaj i ja sam uzimala u dm-u, i te za lezanje a i one za wc solju. Plazma keks, Rosa, za prvu pomoc dok stigne tm da donese sta treba. I sto rece Bebilule gooomila ulozaka.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2015 10:29:34
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Devojke, ja sam sada sve spremila, izuzev plazme i podmetača. Moram proveriti na netu gde imam najbliži DM, još ga ovde nisam obišla. Taman mi treba i kremica sa cinkom za K, super, hvala vam.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2015 10:35:01
|
|
|
|
adulence
|
mamamaj priblizilo se usla si u foto finish...drzimo fige...
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 22.12.2015 10:37:47
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Da, Ada. Sad već jedva čekam, preteško mi je sve, ne mogu da sedim više...
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 23.12.2015 10:38:46
|
|
|
|
madre
|
jeste li kozmetiku nosile onu mini verziju iz lilija npr. ili one koje inace koristite?
< Poruku je uredio madre -- 23.12.2015 10:39:50 >
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 23.12.2015 12:14:15
|
|
|
|
jekiki
|
Madre najlakse ti je tu mini kozmetiku, od paste za zube do dezodoransa, i sve stane u neseser, ima cak i mini cetkica za zube tj. putna koja se sklapa i ne zauzima puno mesta
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 23.12.2015 13:22:06
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mam ja sam uzela u Aksi, bilo nešto na akciji ti podmetači, za krevet ako na to misliš, a za wc sm igrom slučaja imala kući ne znam ni odakle mi. Jos cu sutra staviti vodu, času, i plazmu
< Poruku je uredio Animsaj9 -- 23.12.2015 13:24:01 >
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 23.12.2015 23:36:42
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Madre, ja išla u Lilly zbog toga, ali sam se tamo predomislila i kupila sve normalne veličine, jer mi je kupka koju obožavam bila na akciji. A kući imala neraspakovanu četkicu i pastu i brzo sve kompletirala Anim, da, na to mislim, uzeću ovih dana i ja, mada ne u Aksi, ili DM ili apoteka.
< Poruku je uredio MAMAMAJ -- 23.12.2015 23:38:45 >
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.12.2015 9:42:32
|
|
|
|
isidora88
|
Ja imam chicco mini kupke za bebu pa cu to poneti za sebe . Kupicu mini rexonu, mislim da sam samo to videla od tih manjih dezodoransa. Pastu cu isto uzeti neku malu, cetkicu redovnu, samo cu kupiti kutijicu za nju. Brijac obavezno, sampon za kosu, fen za kosu i cetka. Valjda cu imati snage da se isfeniram da ne izlazim prljave i rascupane kose
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 9.1.2016 18:32:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Alex, evo teme za porodiliste sta ti treba. Pitaj sta te zanima jos :)
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 11.1.2016 10:28:48
|
|
|
|
bubica89
|
Htela bih da pitam ako neko zna u vezi krvne grupe i rh faktora... Da li moram da nosim nalaz iz laboratorije ako sam vec godinama davalac krvi i imam sve upisano u knjizici za davaoce? Jel mogu samo nju da ponesem kao dokaz?
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 11.1.2016 22:09:23
|
|
|
|
branki*
|
Kod nas mozes.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 12.1.2016 7:41:40
|
|
|
|
isidora88
|
U novom sadu ne priznaju tu knjizicu, tj.mora se imati nalaz krvne grupe iz zavoda za transfuziju.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 12.1.2016 13:38:02
|
|
|
|
Jole84
|
Kupila sam juče mrežaste uloške najveće pakovanje, i jedan komplet mrežastih gaća, uzela sam L veličinu, valjda je ok? Ne sećam se koje sam uzimala prošli put...da l mi bila manja guzička Sledeće su mi papuče, podmetači za wc šolju i kozmetika.
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 12.1.2016 13:48:36
|
|
|
|
bebilule
|
Zene spakujte i prosvercujte hrane. Sjecam se da sam udarila po svemu sto sam imala cim su me prebacili u sobu . U najljepsem sjecanju mi je ostao velnes keks i 5 sokica dvojni C!
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 12.1.2016 13:53:53
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam prošli put nosila samu plazmu, ali nisam imala snage da jedem bilo šta. Zato sam vodu trsiiiila, čini mi se da sam litar iskapila odjednom
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 15.1.2016 22:37:18
|
|
|
|
isidora88
|
koji mrezasti ulosci su vam se pokazali kao najbolji? ja sam kupila venera, niva i neke k plus iz idee. znam da su mi boni jak lose, tanki su i uski pa mram da ih menjam na 10 minuta...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Atina za devojcicupisuljicada (
39%)
ne (
61%)
Ukupan broj glasova: 127Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!