Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poradja se Mamamaj treci put!! 5.1.2016 22:56:01
|
|
|
|
nikiteki
|
Držimo palčeve da sve prodje kako treba
< Poruku je uredio nikiteki -- 5.1.2016 22:57:51 >
|
|
|
|
RE: Poradja se Mamamaj treci put!! 5.1.2016 23:43:34
|
|
|
|
borica
|
U 22:55 h, rodio se Darijan, 3650kg, 52 dugacak. Sve je ok proslo, trajalo 35 min, ima par koncica. Cestitam nek vam je ziv i zdrav!
|
|
RE: Poradja se Mamamaj treci put!! 5.1.2016 23:46:10
|
|
|
|
BubaBubica
|
Veliki bebac, bravo Mamamaj! Nek vam je živ i zdrav 100 godina najmanje a i vi sa njim! Divnooooo!
|
|
|
|
RE: Poradja se Mamamaj treci put!! 5.1.2016 23:49:04
|
|
|
|
bebilule
|
Cestitam mamamaj, dobrodosao bebo!
|
|
|
|
RE: Poradja se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 0:07:59
|
|
|
|
Jekica89nis
|
Cestitam :) nek je ziv i zdrav 100 godina :)
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 0:28:29
|
|
|
|
World
|
Cestitam, nek je sa srecom!
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 0:36:13
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje devojke, hvala vaaaam od srca, Bog neka vam svima da ovakve porođaje, to je sve što mogu da vam sada kažem. Da, Z moja, Plješa čim je čuo dasam trećerotka, otvorena 5 na prijemu, preko telefona je rekao babici da me šalje gore. U 21:25 su mi uključili indukciju, u 22:20 mi prokinuo vodenjak, i u 22:55 stiže moj dasa...
|
|
|
|
RE: Poradja se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 0:36:52
|
|
|
|
popkica bebic
|
CESTITAM od <3!!! Da ste zivi i zdravi!!!
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 0:53:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Draga cestitam ti od srca zelim ti brz oporavak. Bebice dobro nam dosla, da si ziv i zdrav sto godina
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 0:56:58
|
|
|
|
choopa choops
|
Cestitam!
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 1:21:18
|
|
|
|
Jole84
|
Ohooo bravo ekspresno! Svaka cas_t Zmajce Neka je ziv i zdrav!
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 6.1.2016 6:49:37 >
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 2:16:45
|
|
|
|
Zemunka85
|
Braaaaaaaaaaaaaavoooo . Toooliko mi je drago da je bilo brzo i lako. Da nisi bila u trecem boxu? Tamo najmanje boli ,a soba? Ona sa tri kreveta - pa krevet do vrata, te bebe najmanje placu . Neka nam je ziv i zdrav drugar maleni, kod kuce ga ceka puno veselja . I ti da nam se brzo oporavis pa jos jedno Boze zdravlja, vidis kako ti lepo ide :D. Kako si zadovoljna Pljesom? Da li je mit sve o njemu? Da li je krenulo mleko? Uzivaj u svojoj sreci br 3, pa trk kod srece br1 i br2 :D
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 6.1.2016 6:50:03 >
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 6:50:43
|
|
|
|
Trcosava
|
Weeee mamaamamamj čestitam!!! Bebc dobro nam došao Ti to bogme expresno!
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 7:32:27
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam od srca,dobrodosao decko
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 7:36:45
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 8:40:19
|
|
|
|
vocicana
|
Darijane dobrodosao na svet, cestitke roditeljima za deluju, neka vam je ziv I zdrav sto godina a I VI njemu!
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 8:47:47
|
|
|
|
pipi_coco
|
Čestitam Mamamaj, dobro došao bebo
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 8:57:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cestitamooo
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 9:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mamaj cestitam draga neka je ziv i zdrav bas sam srecna zbog vas
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 10:06:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo! Cestitam!
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 10:16:55
|
|
|
|
isidora88
|
Cestitam Dace Bog da sve imamo takve porodjaje, svaka vast mama
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 10:18:06
|
|
|
|
jess021
|
Cestitam draga! Nek` nam je beban ziv i zdrav! Svaka cast za porodjaj, da pozelis!
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 10:52:57
|
|
|
|
MAMAMAJ
|
Drage moje žene, hvala vam puno, divne ste. Evo Dača spava, krenulo je mleko po malo i ručkao je, odbio dohranu posle Zemunka, ja se porađam na srednjem stolu Plješa kaže da se na tom stolu porađa sa osmehom, tako i prošli put i sada. A jesam u trokrevetnoj sobi u tom prvom krevetu... Oduševljena, jer je novi pvc prozor, kreveti i natkasne novi, u roze boji, sve miriše, blista... A Plješa je više cool nego što je ijedna legenda igde ikada o njemu dočarala...
|
|
|
|
RE: Porodila se Mamamaj treci put!! 6.1.2016 10:57:42
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mamamaj, tako mi je drago što je sve super i sto si zadovoljna, bas sam srećna zbog tebe
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?