Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 22:33:58
|
|
|
|
vikiveki
|
nikiteki cvet je prelep...kako si ga napravila?
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:14:18
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:15:44
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:30:35
|
|
|
|
Kata90
|
Prelepo ne deluje tesko,praviti ovaj cvetic. Ja pored malise sada,ne mogu nista praviti tako nesto kreativno.
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:31:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Nekiteki svaka cast cvet izgleda prelepo.... ja sam ga pravila ali pre par godina u srebrnoj boji ali ovaj tvoj sa ovim kuglama je prelep...
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:38:18
|
|
|
|
Bibilib
|
ovo sam napravila zaovi
< Poruku je uredio Bibilib -- 24.12.2015 23:41:59 >
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:40:44
|
|
|
|
Kata90
|
Cooool
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:44:36
|
|
|
|
Bibilib
|
I jos ovaj vencic
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:44:53
|
|
|
|
Anarunika
|
Možda mogu da vam uslikam korak po korak pravljenje one jelkice. uputstva jesu malo zbunjujuća a u stvari laganica. A jelkica na kraju ispadne stvarno slatka. I deca su se oduševila danas kada su je videla a i mm .Još sa onakvim papirom tj.kartonom kakav je na ferrerovom predlogu , izgleda ekstravagantno ! Da li možemo i dalje da postujemo u ovoj temi iako se završava nagradna igra ili moramo preći u ostale slične teme? U Bibi tvoj venčić je baš raskošan,Bravo !
< Poruku je uredio Anarunika -- 24.12.2015 23:46:25 >
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:47:50
|
|
|
|
Bibilib
|
Naravno mila ja odoh na spavnje,toliko od mene za veceras sa dekoracijama... A hvala za vencic,nismo stedeli kuglice,jos kad ih dobijes
< Poruku je uredio Bibilib -- 24.12.2015 23:49:10 >
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 24.12.2015 23:48:15
|
|
|
|
vikiveki
|
Nikiteki ,sada kada sam bolje videla cvet, čini mi se da sam ga već pravila, na onoj prvoj slici mi se učinilo kao da je od nekog materijala a ne od hartije,odličan je
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 8:02:36
|
|
|
|
tekilica
|
Ovo je, naravno, skinuto s neta. Samo delim ideje, sada kada niko to nece uzeti za zlo. Pravili smo ovo, ali ne zelite to da vidite :D Ovo je mnooooogo bolje ispalo :)
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 8:07:57
|
|
|
|
nikiteki
|
Izvini vikiveki nisam ti odgovorila jeste od parira je cvet brzo se pravi
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 8:30:01
|
|
|
|
Bibilib
|
Tekkilice zanimljivo izgleda ova loptica sa diskovima i jelkica...to cu probati da napravim...samo n vidim najbolje od cega je ova lopica tj.krug jer sam preko fona...?
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 8:40:37
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 8:50:49
|
|
|
|
tekilica
|
Ako mislis na ovo sa diskom, to je obican okrugli ukras. Mozes i sa sijalicom da probas.
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 11:55:20
|
|
|
|
mila83
|
Sto su vam lepi ukrasi i ideje! Mi smo se vratili nasoj kucici,bili kod keke u gostima pa nastavljamo sa dekoracijama . Moramo zavrsiti sve cestitke za RR drugare.Vase su predivne !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 15:45:27
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja sam se zarazila i sada ne mogu da prestanem. Deca će mi crći od gladi Napravljeno za pet minuta bukvalno , a može da posluži za sve i svašta,i kao ukras za jelku,dekoracija čestitke... a potrebne su samo makaze,papir običan i lepak. I perlice za ukrašavanje po ukusu mada ne mora. Mila i ti si nešto slično napravila
< Poruku je uredio Anarunika -- 25.12.2015 15:47:34 >
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 16:02:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anarunika hahaaaaa, bacaj se sada na rad u kuhinji... Bibilib, reci mi kako si napravila plavi vencic, sta si stavila kao osnovu na sta si kacila kugle i kako si njih pricvrstila ?
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 16:08:32
|
|
|
|
Bibilib
|
ME imala sam tri savitljiva drva razlicite velicini i omda sam napravila krugove i posebno svaki kitika ukrasima i vezivala struno pa sam ih spojila sva tri zicom da se ne pomera...
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 17:05:28
|
|
|
|
tekilica
|
Zene, prave ste vrednice! Bas ste se potrudile!
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 18:06:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Ove godine bas smo bile vredne mi smo sad dosle sa radionice postavljam slike posle
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 18:35:13
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage dame, Hvala vam puno na divnim dekoracijama i komentarima! A 15 najvrednijih su: 5 najvrednijh korisnika (prema broju napisanih postova + osvojenih bodova na ovoj temi) koji osvajaju po jedno veliko pakovanje Ferrero Rocher su: 1. mila83 2. Bibilib 3. Anarunika 4. nikiteki 5. Mala Elena Narednih 10 najvrednijih korisnika (prema broju napisanih postova + osvojenih bodova na ovoj temi) sa po jednim malim pakovanjem Ferrero Rocher: 6. vikiveki 7. tekilica 8. Animsaj9 9. Trcosava RR 10. Mariya 11. milicicak 12. alex88 13. branki RR 14. veselica 15. nata11 Molimo na pp podatke (ime, prezime, adresa u Srbii i broj telefona) onih koji žele da im se nagrada pošalje poštom o njihovom trošku. Ko dolazi na RR deku u Novi Sad i Beograd, javite što pre na pp, da spakujemo! :)
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.12.2015 20:42:12 >
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 18:35:50
|
|
|
|
nikiteki
|
|
|
|
|
RE: Ferrero Rocher praznična iznenađenja na R... 25.12.2015 18:40:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Cestitam svima Nisam iskreno ocekivala da sam i ja medju nagradjenima,ali bas sam se obradovala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?