Zemunka85
|
Aahahahahhaah pa oni su sou . Imam i ja dva blama. Jedan je .. Boooozeeee .. blam me i da pisem ali aj. Pvi je od pre par dana kada smo isli u IMD kod vaskularnog hirurga. Ulazimo mi kod DR Tisina je i moja L "Mama, ovde kod ovog DR se tete samo naguze, je l da" hladan znoj me oblio, dramska pauza. Rizikujem i pitam je "I?" a nemam pojma sta cu cuti u nastavku, kad ona "Ï prime bocu" :D. Bas mi je bilo neprijatno, ali izvukla se. A ovo drugo, Boooozeee kad se setim, dva kafetina sam popila. Sedimo kod bake mm i dede. Tu su i dva ujaka, ujne i deca. Bio je vikend i taj dan smo isli u Zemun park, L kupili 2 para obuce mm prsluk i tresu a ja patike i tresu u koju sam i danas zaljubljena ooobooozavam je. Odmah sam je obukla (dakle u novoj stvari sam). Dosli kuci i mm i L odu kod prababe i pradede, tu je cela familija (nismo nesto baaas prisni, jos uvek sam "stranac" sa njima), ja OSTANEM (da se istusiram i nasminkam). Trip - nova tresa pa da se sredim. Obzirom da nikada posle o ovme ni sa kim nisam pricala od blama ni dan danas ne znam da li je ostatak porodice cuo ZASTO sam ja ksnije dosla a od krucijalne je vaznosti. U jednom trenutku sedimo i gledamo TV, tisina je. Lara sedi na podu izmedju mojih nogu. U jednom trenutku okrece se i kaze "Smrdi ti riba" (!!!!!!!!!!!!), ja u soku, srce mi preskocilo, svi cute prave se da ne cuju, a ona jos jednom "Je l me cujes, smrdi ti riba". Booooozeeeeee .. blaaam blam blam .. najveci u zivotu ikada. U delicima sekunde razmisljam i da li da je pitam "Kako, jesam se sad tusirala" i "Kako to pricas sa mnom" i "Gde si to cula" ali sve to bi produbilo temu (o mojoj ribi ahahahahah) a vec umirem od blama. Nista svi se pravimo da ne cujemo ja i mm se gledamo, vidim njemu smesno al svi cute. Tu ujaci mm, baba, pradeda ... maaaajko. L cuti tek opet posle par sekundi "Ti imas ovoliku ribu, ribetinu" i pokazuje. Ljudi moji, ja uopste ne znam sta njoj bi to vece ... ja sam sedela jos malo, toliko da mi prodje vrtoglavica da ustanem i odem, otisla kuci, popila dva kafetina i umrla. Posle kada je ona sisla, krenem da pricam sa njom i da ispitujem odakle joj takav recnik - ona zna u sali da kaze U PM, JBT .. i to je kao smesno, pa se smeje jer zna da ne sme, a mi objasnjavamo da nije lepo blablabal i to jeste cula od nas. Ali ovo zaista ne, niti takav nacin price, niti je to ZAISTA bilo istina :D na kraju krajeva. I onda ona meni kaze da ima jedan mali u vrticu koji stalni ide i vice deci "Smrde ti noge" "Smrde ti usta" "Smrde ti usi" i da se oni sada tako zezaju u vrticu. Msm znala sam ja da ima pozadina price, ali sta sada - da zovem sve ponaosob i nateram L da im prizna da ja ne smrdim ahaahhhhaaa. Mislim stvaaarnooooo ... I uvek uvek uvek me je blam kada se vracamo busom jer mnogo prica i mnogo odvaljuje. Voli da smislja sama pesmice, au njima sta sve kaze ... svaki put pretrnem dok ne zavrsi :D
|