|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 12/15 [chat]
12.12.2015 12:33:26   
vocicana
I da, za kupovinu, ma stize se sve. Ja sam vec pocela, ali nesto sitno, samo bez zurbe. Znas ono, gledaj, merkaj, da li cu sta cu, a u stvari, sve to tako brzo prerastu, tako da brzo dolazi period moramo da kupimo nove stvari, troskovi, troskovi, ma neka su samo malci dobri I napredni

< Poruku je uredio vocicana -- 12.12.2015 12:34:04 >

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 601
12.12.2015 12:37:23   
vocicana
Ko, ma nema sanse! Spremna si, lazni bolovi, pa sada nema nista, bice to ubrzo. Sve citam pa gledam tickere, kada kazem jao kako je brzo proslo, proletela je tvoja trudnoca, samo tebi nije verovatno, mada te decica okruzuju, pa ti je vreme ono sto izmice iz ruku, stalno. Ja sam se zamislila, ali sta evo I mi otprilike jos 14-15 nedelja I stize bebac, a onolike muke I kukanje, pa nece pa nece, pa zasto ne mogu da zatrudnim. Jao kada se samo setimuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 602
12.12.2015 12:40:58   
dijana1*
Nisi skontala ti si napisala eto docekala si 49-tu nedeljuuser posted image
pa se zezam nemoj molim te da toliko guramuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 603
12.12.2015 12:42:41   
popkica bebic
Mamike, ni ja jos uvek nista nisam stavila za rucak, a htela sam i sarmu o grasak... Mada, izgleda da cu prebranac da napravim. V ga obozava, a i lakse mi je. A sarma moze i veceras pa za sutra da je ima. Bas sam pospana, a V lezi kraj mene i nikako da zaspi, hvata me nervoza. Di, ti sledece nedelje napustas ulogu trudnice, to je to. A ja molim Boga da se ne porodim pre vremena, uhvatila me frka neka u vezi sa tim. Valjda jer nemam odmora nikako!

"Mama je glagol od glagola raditi!"

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 604
12.12.2015 12:51:53   
alex88
Neces Popkice,jos malo i ulazis u sigurnu zonu.Normalan je taj strah i kod mene je prisutan,stalno razmisljam samo da izdrzi ovo sto je dragoljubce zakrpio user posted image do ulaska u deveti,posle sam na konju,al kad naidju te crne misli trudim se da razmisljam o bebi,kakva ce biti,kako cu je voleti i sl... a ona mi i pomogne u tome svojim pokretima user posted image

(odgovor članu popkica bebic)
Direktna veza do poruke: 605
12.12.2015 13:07:48   
pngpme
To me tjesi jer su svi sa kojima su pričali do 10 nedelja čudo nalaza uradili, ne piju samo folnu nego nekakvo čudo od vitamina... Hvala!

Direktna veza do poruke: 606
12.12.2015 13:11:53   
pngpme
Vocicana, upravo se i ja osjećam tako nekako zbunjeno... Još je rano, nema stomaka, nema pokreta, znam da sam trudna, tako je zbunjujuće... Pritom emocije su u haosu... Znači da se nadam boljem u narednom periodu...

Inače ja zaista mislim da čovjek mora da se prilagodi situaciji i da nema ništa od kukanja, dakle nisam željna pažnje i gluposti tipa - jede mi samo losos i lubenica... Ali nisam vjerovala da će mi se ovo dogoditi - skoro sva hrana koju sam obožavala čitavog života mi se ne jede, a jede mi se nešto sasvim deseto... Ne umišljam definitivno, jednostavno je tako.

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 607
12.12.2015 13:18:11   
alex88
Nisu to umisljanja,nisam ni ja verovala da moze da bude bas tako,ali ako ti se jede npr sarma danima ces da mislis samo o sarmi user posted image

(odgovor članu pngpme)
Direktna veza do poruke: 608
12.12.2015 13:22:14   
pngpme
E pa ja sam mislila da su to priče razmaženih trudnica... Juče ručamo muž i ja i on meni kaže - ja tebe ne poznajem. :) Jednostavno ništa više nije isto. Imam nečiji tuđi jezik, nepce, želudac... :)

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 609
12.12.2015 13:25:30   
vocicana
Di, zao mi je samo sto nemam neku kameru da me zabelezi I vidi sta radim I sta pisem, znaci zaboravnost na najvisljem nivou, izv molim te, nisam se skontala uopste.
Alex izdrzace taj zakrp Dragoljupcetov, mora! Posle uzivancija!
Pngpme, tako je, ali kod svake identicno, isto I ja, mada nisam pri apetitu, ne jedem nesto mnogo, pijem folnu, ad3, vit e, to na svoju ruku, nisam pristalica onih multikompleksa osim u ekstremnim situacijama kada mora, ti vidi pitaj sta ti savetuju. Iako sam to zelela vise od svega na svetu, sve mi je smetalo na pocetku, mada I sada ima stvari, ali necu da kukam, jer tako mora biti, najlepse bi bilo da neko drugi to moze umesto nas, a mi samo da uzmem gotovu bebu u ruke. Nego....treba reci kada te nesto muci, bas je strasan svaki susret sa novim emocijama. O placipiz...necu ni da pricam! Mene mm nije mogao da prepoznam zbog reakcija, sto na um to na drum, I inace sam iskrena do koske, ali ovo je bilo sa mesanom histericnom notom, naravno uz potoke suza!

< Poruku je uredio vocicana -- 12.12.2015 13:27:40 >

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 610
12.12.2015 14:12:48   
dijana1*
Voci ma bilo mi smesno kada sam videlauser posted image
Taj strah je normalan. Svi smo to prosli. Pa koliko sam samo ja pisala da mi je uci u 9-ti a evo sada cu i u 10-ti kako je krenulo hihihi
Mazite trbe i uzivajte, koliko god da je 9 meseci mnogo zaista brzo prodje.
Klince sam uspavala idem da zavrsim rucak.
ljubim vas sveuser posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 611
12.12.2015 14:26:30   
vocicana
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Voci ma bilo mi smesno kada sam videlauser posted image
Taj strah je normalan. Svi smo to prosli. Pa koliko sam samo ja pisala da mi je uci u 9-ti a evo sada cu i u 10-ti kako je krenulo hihihi
Mazite trbe i uzivajte, koliko god da je 9 meseci mnogo zaista brzo prodje.
Klince sam uspavala idem da zavrsim rucak.
ljubim vas sveuser posted image

Jeste, a citam malo pre u temi kg u trudnoci, kolika je zena zrtva I koje je to podmestanje kicme zarad najveceg blaga na svetu, a da bi opet bile nezadovoljne, ne znamo da li smo zgodne I privlacne nasim m! Ponekad mi bude zao sto sam zena. Ali se je to Boziji dar, hvala mu na tome.
Veliki user posted image teta Di, za tebe I decake van pupe I za naseg drugara u njoj!

< Poruku je uredio vocicana -- 12.12.2015 14:27:03 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 612
12.12.2015 15:25:15   
isidora88
Samo da vam mahnemuser posted image vidim da ste sve na brojuuser posted image
Mi se spremamo za neku rodjus, mm stigao sa terena i opet ga zvali da radiuser posted image , sutra ide kod svojih na par dana jer mu je tata u bolnici, izludecuuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 613
12.12.2015 15:30:34   
vocicana
Jbt nije lako. I mi tebi saljemo user posted image ja sam ocito jedina aktivna zena na forumu. Nesto nigde nikoga nemauser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 614
12.12.2015 15:57:36   
popkica bebic
Voci, draga, tu sam evo i ja. Ali, ja sta god da napisem, imam utisak da smaram i sl. Mada i jeste tako. Sva sam nesto nadrndana i namracena, a u sustini nisam takva osoba. Nego me je sve stiglo, a nikog da uskoci makar da ode u prodavnicu ili da izvede V. Izlude mi i dete u kuci, a ja ne mogu da ga vodam napolju jer je nemiran i nakon par minuta trazi da ga nosam, a ne smem. user posted image

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 615
12.12.2015 16:00:42   
dijana1*
Ja samtu ali mogu samo da kukam a to me isto nervira kao tebe Popkice.
Mene bas boli stomak. Jaki su bolovi , nije naivno. Pocinjem da sumnjam da imam urinarnu infekciju.
Videcu da odem u KC da uradim urin i da me pregledaju. Necu da rizikujem.

Direktna veza do poruke: 616
12.12.2015 16:31:01   
MAMAMAJ
Dobar dan, ja sam tu, mm slobodan, pa smo skitali ceo dan. Jutros mi bućnulo još malo sluzi. user posted image
Kupila sam plišani kompletić za izlazak iz porodilišta, sad je sve sprembo, samo tetka da im stigne, pa da sam opuštena.
Grlim vas sve, pišem kad stignem. user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 617
12.12.2015 16:36:27   
alex88
Evo i mene,cekam drugaricu da mi da bocu user posted image .Di odi za svaki slucaj,bas te zezaju ti boloviuser posted image
Mamaj jos malo...nema nam Sony sigurno se sprema za sutra

< Poruku je uredio alex88 -- 12.12.2015 16:37:51 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 618
12.12.2015 16:49:18   
sonyasha
Ćao trudničice!
Nema me danas, družimo se ovde po kući, šetkali zajedno, uživali! Trudim se da ne mislim ali mi se želudac zaveže kada pomislim na bolnicu sutra!
user posted image vas sve i javljam ujutru da se odjavim!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu MAMAMAJ)
Direktna veza do poruke: 619
12.12.2015 16:55:52   
alex88
Sony brzo cete vi kuci...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 620
12.12.2015 17:04:14   
dijana1*
Ipak sam dosla u bolnicu. Necu da rizikujem sada predkraj. Bila je neka zena pre menei odvedose je hitno u salu. Verovatno cu se nacekati.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 621
12.12.2015 17:07:44   
Trcosava
Dijo, javljaj šta se dešava. Da tebi nije krenuo porođaj?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 622
12.12.2015 17:09:23   
popkica bebic
Ima posebna tema, znam, a vec smo i ovde diskutovale, ali eto, Sony razumem te. Tako se osecas zbog starijeg sina. Da mozemo ili bismo se kod kuce poradjale ili i starija deca da nam podju u porodilistance. Izdrzi, uskoro ste svi skupa, a eto dolaze i porodicni praznici.
Dijo, ja ne znam sta te i kako te boli, ali i ja imam stravicno peckanje u besici i pritisak na nju, s vremena na vreme se uplasim za bebu. A nemam infekciju. Rekao mi je dr da sto vise lezim, a ja uz brdo, niz brdo sa teskim torbama ili drvima. Boze, luda sam...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 623
12.12.2015 17:11:01   
alex88
Di cekamo te,pametno sto si otisla da ne brines

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 624
12.12.2015 17:13:42   
dijana1*
Vec 3-4 dana trpim bas jake bolove. Ceo donji stomak i krsta. Stomak kada zaboli ne pusta. Do juce nisam mogla biti na nogama ali kada legnem smiri se bol. Sada me boli i dok lezim. Ovo mi uopste ne lici na pripremne kontrakcije. Bukvalno mi dah oduzima. Sumnjam na urinarnu infekciju. Zato sam dosla da me pregledaju.
Otisao je dr da radi kiretazu. Ja sam sledeca.

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

depresija
Gaga zoki

da li ste depresivni?

da (17%)

ne (28%)

ponekad (56%)

Ukupan broj glasova: 36

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here