|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DecembaRRska zuRRka [chat]
8.12.2015 6:52:31   
mamin mish
Dobro jutro!user posted image
Joj wiv mogu samo da zamislim kako ti je zato evo odmene jedan veliki user posted image
Ja sam ustala sa glavoboljom pa ce danas biti veseo dan.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 226
8.12.2015 8:00:07   
mali_mis
Jutro user posted image
wiv user posted image

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 227
8.12.2015 8:46:11   
Leptiric123
Wiv user posted image

Jutro žene...ja se budim lagano, uz kafu...juče sam se neplanirano malo ponovila pa sam se jutros od sreće uspavala...user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 228
8.12.2015 9:15:25   
Trcosava
Ja samo da se čekiramu kafanu, pa idem 'ranim dete.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 229
8.12.2015 9:25:18   
emicaa
Probudila sam se sa mučninim pa sam u divnom raspoloženju user posted image uz to sam se sanjala da se mm i ja razvodimo i kao izbacio nas obadvije na ulicu a mi nemamo gdje,baš sam se smorila.I čitavo imam želju da mu ni krivom ni dužnom glavu otkinem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 230
8.12.2015 9:38:19   
veselicaa
Jutro.
Emice ti si samo sanjala pa bi mu otkinula glavu a sta ja da kazem,ovaj moj me iznervirao od ranog jutra.Sebicni muskarci.Ponekad pomislim da je brak samo na stetu zena.
Nego necu da sirim negativnu energiju,pecem palacinke svratite ako vam se jedu.
A uci srpski,jos malo po S u vrtic a posle kod drugarice da ogovaramo muzeve.A i upravo narucih tonu letnjih stvari za smizle,prodje me pola nervozeuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 231
8.12.2015 9:45:12   
bubulence
Dobar dan!
Emice, svratila sam samo da ti kazem da me zeno ostavis na miru user posted image . Danima te sanjam, samo ides zamnom i vices 'ko si ti da se meni ne javis'. Proganjas me kao u nekom filmu user posted image .
Wiv draga, drzi se... nema sada reci kojima mozemo da te utesimo....
Caoske drugarice drage, nadam se da ste dobro...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 232
8.12.2015 9:54:34   
wivern
Dobar dan.
Hihihi Bubi, bolje joj kaži da kad te već tako stalno posećuje ne dolazi praznih ruku user posted image
Ćuti dok ne sanjas svekrve, surnjaje i ostalo user posted image
Ja nemam snage više da kasljem, sve me živo boli.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 233
8.12.2015 10:08:13   
bubulence
Hihihi Wiv dobro si rekla. Eto emice da znas ako planiras i dalje da me proganjas da mnogo volim slatkise user posted image .
Ej, ja nemam svekrvu ni jetrvu ni nikoga sa muzeve strane ko moze da mi bude nocna morauser posted image . Mirno sam spavala dok se nije pojavila Emica user posted image .
I mi smo svi bolesni. Deca imala T do skoro 40, ali su super podnele, ja klasicnu prehladu, grlo, nos, kasalj... mm ima T

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 234
8.12.2015 10:17:11   
Modessty
ja jedem burek i uživaaaam user posted image
dobro jutro devojčurci! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 235
8.12.2015 10:18:56   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja nemam svekrvu ni jetrvu ni nikoga sa muzeve strane ko moze da mi bude nocna morauser posted image . Mirno sam spavala dok se nije pojavila Emica user posted image .

Za ovo da odma' odigraš jedno užičko, a posle i pipirevku!!!

Na'ranih dete, usisala na brzaka dnevnu i spavaću, malo zategla i sad da ovako začepljena ispušm jednu, pa da se bacim na ribanje wc-a i kupatila.

Za nas kilostere jedan čas sas limun

user posted image
imagehost

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 236
8.12.2015 10:27:05   
eca89
Eto, emice kad krenes opet bubi u san, ponesi joj brate onih švicarskih čokolada one su najboljeuser posted image !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 237
8.12.2015 10:33:04   
emicaa
Joj bubi ala me nasmija,ništa ja ne znam ali eto sledeći put ti donosim čokoladu user posted image e ja ovakva fina i divna i ti se buniš što me sanjaš user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 238
8.12.2015 10:33:39   
milicicak
Dan u kafanu :)
Da bolesni brzo ozdrave :)
Bubi, da ne sanjas ti emicu zbog toga sto nas ovde stalno sluzi kolacima user posted image
Trco, fala za caj, al ja bih nesto jace ako moze, nije lepo pocelo ovo jutro

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 239
8.12.2015 10:33:55   
Mala Elena
Jutro ! Da se gricne koji keksic pa da se zakuva Doncafe nugat cafe, koju sam zelela da probam jos prosle zime a kupila ove user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 240
8.12.2015 10:43:16   
Sanjica26 RR
Ja pravila neka slana peciva. Dolazi mm-ova sestra sa decom i myzem. Plus spremam i mafine za decu sa plesa. Zbog osvojenog jos jednog prvog mesta.
Nego, drustvanxe jel znate da li u Bg-u ima filter kafa sa ukusom?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 241
8.12.2015 10:43:28   
tuzna29
Jao Ena ja sma se navukla na onu kafu sa bananom mnjam. glava me uzasno boli al mogu reci kad sam nju popila dodise zadrzala se punih 2 sata kod mene onda je mucnina ucinila svoje al me glava prestala koliko toliko :))) Vidim da cu da predjem na caj i te kolace user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 242
8.12.2015 11:45:24   
jess021
Slabo zalazim u kafanu, pa da vidim sta ima. Vidim veselouser posted image
Wivuser posted image
Bolje da pijem nego da jedem.user posted image
Kad cu se resiti ovih kg. Juce spremala stan, lipsala. Bas mi smeta ova tezina, a ne smem nista radikalno dok dojim.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu tuzna29)
Direktna veza do poruke: 243
8.12.2015 18:57:14   
nata11
Jaooo ja planirala da ocistim spavacu ali nikako da se pokrenem. Toliko se smrznem dok dodjem kuci, a maglaaa juce i danas putujes 3x duze.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 244
8.12.2015 19:37:16   
veselicaa
Vece zene.Upravo se vratila sa probe u vrticu,dosli svekijevci i jetrva i dever.Bas mi falila jetrva,pijemo kafu svaki dan i ispricamo se.
Deca divljaju,dosao deverov sincic pa se blesave.
Jess kod nas uvek veselo,svracaj cesce.
Nato kod nas se podigla magla pre 2,3 sata.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 245
8.12.2015 20:17:29   
nata11
Danas onako a juce je bilo haos od magle.

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 246
8.12.2015 21:08:18   
eca89
Evo i mene, A.zaspala.
Nego jetrva mi nosi deckonju, bas mi je drago imacemo rodjaka.user posted image
Kako ste vi? Sta se pije?
Jess koliko kg imas za skinuti?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 247
8.12.2015 21:39:06   
branki*
Evo i mene na zurciuser posted image
Eco,super!moja snaja nisi devojcicu,sad ce u februaru,boze zdravlja,da se porodi,bas se radujem!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 248
8.12.2015 21:47:17   
eca89
Jesi li ti Branki pisala da su oni htijeli deckonju ili sam ja nesto pomiješala?
Koliko Branki godinica 20 i koliko? Ja stvarno ne znam koliko imaš, mlado mi izgledaš!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 249
8.12.2015 21:50:52   
branki*
Jeste,ecka,oni su zeleli decaka i ja bila ubedjena da nosi decka,al dr kaze devojcica!nisu jos isli na 4d,sad ce u decembru,ako i tu kaze dr da je zenskara,to im je sto im jeuser posted image taman posle da prave decaka!
Hehe,ti si,eco,fino vaspitana,kakvi 20 i nesto,punim sutra tacno 34 godine!ne znam koji smajli da stavim uz touser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta je AMH – i da li možemo uticati na nje...
Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
KONKURS: Kako sve stižeš, sve postižeš i z...
Baš ovde i baš sada, želimo da vas čujemo. Da, sve vas - hrabre, požrtvovane, predane mame! Svojim iskustvima motivišite...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Питање.
пеперутка16

Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?

Click Here