Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 3.12.2015 19:51:31
|
|
|
|
emicaa
|
Da Wiv,čak dvije,ne smije mi zbog osiguranja ovako na početku dati više pa kaže ako se za dvije sedmice ne smiri mučnine produžiće opet malo. Joko samo opušteno
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 3.12.2015 20:15:40
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dobro vecer vam na žurrku Joko ne nerviraj se, ne vrjedi, barem te ja razumijem jer na bivšem poslu skoro da nikad nisam imala zdravstveno, a u zadnje vrijeme nisam imala ni platu , ali prodje i to, dodje i bolje vrijeme
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 6:55:59
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobro jutro! Evo i mene samo da mahnem. Juce sam bila u haosu nisam stogla ni da virnem. Izvolte kafu Odo da vidim sta ste piskarale
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 8:22:57
|
|
|
|
emicaa
|
Jutroo,budna sam odavno ali me T drnda odkad sam oči otvorila. Sanjala sam malog miša,iako u stvari pojma nemam kako izgleda
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 8:24:47
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dobro jutro Još spavam, a izgledam budno...
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 8:35:31
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 9:47:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Ustala sam u 6... zezala se po krevetu sa E..mukica bolesna, sad je prolazi pa sinoc zaspala ranije. Nisam jos kafu popila a sunce me ubi na garnituri. Mrzim sto nam je stan na suncanoj strani !
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 10:00:46
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 12:51:18
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan. Divan i sunčan dan, za razliku od jutros. Samo da vam mahnem, odoh da radim
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 12:54:35
|
|
|
|
mila83
|
Jedno mahanje i od mene! Kod nas u Sremu bas i nije lep dan,ima jos magle...sivo,tmurno,da ti se nista ne radi... Ne stizem da pisem,malo i citam..potrudicu se za vikend da se vise druzim sa vama jer mi nedostajete !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 13:15:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ovde je počela kiša,pa draže bi mi bilo da je snijeg da izvedem ovo djetence da se igra ali ajd šta sad.Večeras pravimo raklet,mmmm jedva čekam.
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 20:10:27
|
|
|
|
milicicak
|
De ste zene, opet ksfana zvrji prazna :) nas dve danas bile same celo popodne, pocele smo novogodisnje kupovine pa svratile do meka na krompirice :) imam jos 15-ak min do kupanja i spremanja za spavanje a onda da se bacim na novogodisnji arts&crafts :D
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 20:31:22
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam se najela kao da sam iz gladi pobjegla a sveki mi donijela neki slatki hljeb i eno ga doziva me da i njega pojedem sutra idemo u jednu nasu prodavnicu da nakupujemo tursije i nasih slatkisa
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:09:26
|
|
|
|
branki*
|
Nisam 100 godina bila na zurci Emice,sta je to raklet? Moji polegali,milina
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:46:15
|
|
|
|
milicicak
|
Hihi branki, ja bila pre par nedelja :) Inace, moja novogodisnja ikebana ne izgleda bas onako kako sam ja zamislila pa sam se malko smorila... Sad na pus pauzu pa da isecem hamer za bombone :D
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:47:37
|
|
|
|
wivern
|
Masem vam iz krpa Samo što se ne razbolim, pa sam popila čaj i legla ranije da odmorim. Ova žurka je potpuni fijasko
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:49:59
|
|
|
|
serpica
|
Zdravo moze neki caj,kafa,nesto slatko....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:50:42
|
|
|
|
milicicak
|
Wiv, odmaraj Jeste u kafanu niko da virne zato mame ceretaju sve u 16 al ako tako treba Macka grebe sa terase, prepala sam se ziva, mislila sam da nam neko provaljuje u kucu. Mi stvarno imamo tigra u kuci
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:51:12
|
|
|
|
branki*
|
Kakav,bre,fijasko,evo mi smo tu isuper se zabavljamo,jes da ikebana nije bas dobro ispala,ali nema veze! Mene opet malo zeza onaj glupi umnjak,naravno da nisam isla da ga vadim ono prvi put Sutra vikend!
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:54:09
|
|
|
|
milicicak
|
Izvolte Branki ja sam pocela da bas bas ne volim Novu godinu, najradije bih je prespavala ali obozavam kicenje, pravljenje ukrasa i ostalih dzidzabidza :) ove godine jos nisam smislila temu, mislim da ce biti sarenis do bola
< Poruku je uredio milicicak -- 4.12.2015 21:57:51 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:55:41
|
|
|
|
wivern
|
Branki pa vikend je prekosutra E pa, kad nisi sredila sad trpi. Ili idi i sredi da ne trpis bre ženo. Sano ti stvara dodatnu nervozu. Kako ti je tata? Žurka je baš za gerijatriju, ništa alkohol, ništa mjuza, ništa frajeri... Cccc
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:56:13
|
|
|
|
serpica
|
Ohoho Mili hvala bas mi treba nesto za energiju nadam se bar jos sat vremena da budem tu da budem sigurna da svi spavaju i onda da legnem ko covek..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 21:59:37
|
|
|
|
wivern
|
Serpi dobro ti to da legnes kao čovek. Ja u poslesnje vreme padam kao klada Mili preduhitrila si moj post, ali dzabe. Ovo je žurka a ne tea party :P
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 22:01:21
|
|
|
|
milicicak
|
Evo i vina da se malo zagrejemo Wiv, serpi trazila caj i slatkise, ja samo ispunjavam zelje
< Poruku je uredio milicicak -- 4.12.2015 22:02:33 >
|
|
|
|
RE: DecembaRRska zuRRka [chat] 4.12.2015 22:04:32
|
|
|
|
wivern
|