Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:27:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja mislim da ona zeza njega, on zeza nju a mi se uzalud smaramo.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:28:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:28:31
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lavcina pa neznam u cemu je problem,ona se plasi da neostane trudna i sta onda....i hoce sex u braku.....volim je ouno i zato je necu ostaviti...ali mi treba sex...umacim ja sastrane ali zeli i snjom Pa kad već umačeš sa strane, ti je ostavi brate mili, i kakva su to sranja kao voliš je a umačeš sa strane
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:28:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Slazem se sa Lu... Sad mi je jasno zasto nece da spava sa njim ali mi nije jasno zasto je uopste sa njim.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:05
|
|
|
|
lavcina
|
i ja mislim da joj to vaspitanje nedozvoljav i da samo zbog doga nece spavati u vezi...kaze sta ako zatrudnim kako cu mojima da kazem...otac ce me ubiti
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:08
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje I ona veruje da ti ne umaces sa strane
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne razumem šta ste skočile na njega?! Pa riba ga zajeb***, 4 god se "uplaši", sa svojih 22 god. Pa nema on aždaju u gaćama (valjda), majku mu, šta ima da se plaši?! Iskreno, i ja bih je varala, pa nek se ona čuva za brak.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:29:53
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa IZVORNA PORUKA: lavcina pa neznam u cemu je problem,ona se plasi da neostane trudna i sta onda....i hoce sex u braku.....volim je ouno i zato je necu ostaviti...ali mi treba sex...umacim ja sastrane ali zeli i snjom Pa kad već umačeš sa strane, ti je ostavi brate mili, i kakva su to sranja kao voliš je a umačeš sa strane Slazem se
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:30:06
|
|
|
|
lence
|
Pa to bi bilo uzasno da se vencaju, opet bi on "umakao" sa strane. Tip ne zasluzuje takvu zenu!
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:30:38
|
|
|
|
indy_25
|
Pa normalno da ce umakati sa strane kad mu ne da 4 godine pa ne kiseli paprike u njoj pa da mu ne da toliko dugo. E ja te razumijem lavcino za to umakanje sa strane.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:31:35
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje I ona veruje da ti ne umaces sa strane Svi svima vjeruju a ko gdje "umače",to je najmanje bitno
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:31:49
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje Ma da smo ti veruj....
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:32:10
|
|
|
|
NadaR
|
Glavu mu otkinusmo!
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:32:34
|
|
|
|
sladjaaaa
|
IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: lavcina ma necu jos da se zenim...pa verujem joj da nije nisakim spavala Samo ti vjeruj,to je najbolje I ona veruje da ti ne umaces sa strane Svi svima vjeruju a ko gdje "umače",to je najmanje bitno
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:33:02
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo indyyyyyyyyyyy, napokon nisam sama sa svojim shvatanjima! Zbog tih što se čuvaju za brak muškarci i počinju da umaču sa strane. Prošla su ta vremena kada muškarac ceni to što se žena čuva za brak.
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:33:57
|
|
|
|
lavcina
|
pa ono moram sa strane...hvala na podrsci Tasha i indy...nek ona ceka brak...meni nije i ovako lose...ali hocu da imam odnos i snjom opet ce mi to biti najlepse,sa strane je sastrane
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:34:57
|
|
|
|
sladjaaaa
|
I ovaj lav došao da traži savet od žena i još priča kako umače sa strane , naravno da mi to ne podržavamo, ali ja još manje podržavam tu njegovu sveticu koja se kao čuva za brak (Ja ne dam dok se ne udam, a kad se udam svima ću da dam )
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:36:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sladjaaaa (Ja ne dam dok se ne udam, a kad se udam svima ću da dam )
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:36:06
|
|
|
|
lavcina
|
svi me napada te...ja imam potrebe za sex a sigurno i ona ali se boji...i sta ja netreba da ubadam satrane kad mi se ukaze
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:18
|
|
|
|
lavcina
|
hvala sladja...ili i sad svima daje a mene cuva za brak.......
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:24
|
|
|
|
sladjaaaa
|
I još nešto, ja nikad ne podržavam "umakanje sa strane", nego jednostavno ako kod svoje devojke nemaš to što tražiš, ostavi je i kreni u potragu za drugom koja će biti po tvojoj meri, a ne da je varaš i onda joj se vratiš, ona ti je kao sigurica!
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:41
|
|
|
|
indy_25
|
Ma samo ti umaci sa strane umacu i oni kome zene ili cure daju redovno vjeruj mi 99 % a ne ti sa 22 g kome djevojka ne da 4 godine .
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:38:42
|
|
|
|
Rivana
|
Ja u danasnje vreme nisam cula da se neko cuva za brak
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:39:34
|
|
|
|
lavcina
|
pa da sigurica...i ja nevolim da je varam...ali kad mi neda moram..
|
|
|
|
RE: Žena se plaši sexa? 26.10.2009 13:39:35
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: lavcina hvala sladja...ili i sad svima daje a mene cuva za brak....... Ko je ovdje lud ???
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ja biram...AndreaKMatej, Mateja ili pak Matija?Matej (
22%)
Mateja (
39%)
Matija (
39%)
Ukupan broj glasova: 238Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!