|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo II crtice 11/15 [chat]
17.11.2015 23:13:08   
BubaBubica
Ali kako uopšte napraviti dete kad on zna dobro da pazi? user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 426
17.11.2015 23:14:36   
Ivanka 75
Jes zna!
Šije mu ga Đuro!
MOja drugarica napravila troje a pazili!
Sad četvrto jedino isplanirali user posted image

(odgovor članu BubaBubica)
Direktna veza do poruke: 427
17.11.2015 23:23:08   
BubaBubica
Daj molim te pitaj je za recept user posted image
Ja sam ga dva put zeznula al treći put ne znam kako user posted image plus i sad kad radimo na tome ne događa se ništa.
Prva dva puta sam mu rekla da nisu mi plodni dani i odmah trudna. Doduše nije to bilo sad da sam ga zahebala ali bilo je isto ovako, nećkao se, premišljao i na kraju je sve super ispalo. Ovaj mesec mi je poslednja šansa, pila sam žalfiju, sad sam navalila na maslinovo ulje, ne znam ni ja sama zašto, imam napravljenu vitaminsku bombu pa i nju tamanim... Mada sam bila nedelju dana bolesna, grip me uhvatio tako da se ne nadam ni ovaj mesec user posted image Baš me neće user posted image

Direktna veza do poruke: 428
17.11.2015 23:55:01   
Angelk
Zelim svima user posted image user posted image , i sebi naravno! Imam 27 godina, ne racunam ovulaciju, jednostavno smo vrijedni svaki drugi dan :))) A sta vi to pijete za poboljsanje plodnosti? Ljubac!

Direktna veza do poruke: 429
18.11.2015 10:08:31   
Ella2407
E bas mo je zao Bubo,ali ja kontam da ce bit ovaj mjeseec pa ce se predomislit naravno, vidjet cess user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 430
18.11.2015 12:20:43   
Leanaa
Pozdrav svima, evo i mene, totalno poludeleuser posted image . Imam 40 godina, sina od 18, cerku od 9 i zelimo treceg bebca. Poceli smo da radimo na tome u septembru, u oktobru pozitivan test, ali na zalost u petoj nedelji missed ab. nIJE ME TO POKOLEBALO SAMO JE UCVRSTILO ZELJU. Ovaj mesec smo pet krenuli u akciju :)

(odgovor članu Ella2407)
Direktna veza do poruke: 431
18.11.2015 15:07:08   
17 joka

IZVORNA PORUKA: Leanaa

Pozdrav svima, evo i mene, totalno poludeleuser posted image . Imam 40 godina, sina od 18, cerku od 9 i zelimo treceg bebca. Poceli smo da radimo na tome u septembru, u oktobru pozitivan test, ali na zalost u petoj nedelji missed ab. nIJE ME TO POKOLEBALO SAMO JE UCVRSTILO ZELJU. Ovaj mesec smo pet krenuli u akciju :)

svaka cast zeno, zelim vam da jos ovog meseca uspete i da bude sve dobro user posted image

Bubo, netuguj cuj ako nebude ovaj mesec ti nepotenciraj vise pricu oko bebca ti prati kad su O i uhvati ga tih dana ,oraspolozis muzica napravis vecericu itd i bice bebac uskoro i onda mu samo reci da je uspelo i nema kud user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 432
18.11.2015 16:33:18   
BubaBubica
Drage moje user posted image u pravu ste, samo polako.
Leanaa dobrodošla! user posted image Navijam da što pre opet budu user posted image

Mene od juče počele boleti grudi tako da kontam da je ovulacija već bila. Sad čekamo. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 433
18.11.2015 16:35:55   
Ivanka 75
Bubi, kuliraj pred muzem user posted image

Direktna veza do poruke: 434
18.11.2015 16:49:20   
BubaBubica
Ma neću više ni da mu pominjem. Mada možda se sam predomisli, pet meseci bez rikverca verujem da će mu faliti user posted image

Direktna veza do poruke: 435
18.11.2015 17:07:55   
17 joka
Buba, e bas takouser posted image

ajmo devojke pred praznike da budete sve u lepsim temamauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 436
18.11.2015 17:33:28   
madre
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: AnaAna1

Ivanka a koliko dana ti kasni?

Danas mi je 44 dan, barem 15 dana "kao" kasni.
Sad vec počinjem da ludim polako user posted image

ja bih betu obavezno ponovila, s obzirom da nije bila totalno negativna,a i to da ti je graf ipak obelezio ovulaciju, a lutealna faza traje 14-15 dana! a posle bih isla na pregled, i obavezno pomenula dr rezultate bete...

< Poruku je uredio madre -- 18.11.2015 17:35:12 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 437
18.11.2015 17:35:29   
eca89

IZVORNA PORUKA: 17 joka

ajmo devojke pred praznike da budete sve u lepsim temamauser posted image

Joko, draga ti takođeuser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 438
18.11.2015 17:36:19   
madre

Joko, nikad se ne zna. Moja drugarica bila 7 godina u braku, inseminacije, vantelesna i nista. Proslavi ćerki 1 rodjendan letos user posted image (prirodnim putem)

kod joke je ovo ipak nemoguce! ali tolika njena volja i zelja ce joj jednom doneti bebu sigurnouser posted image

Direktna veza do poruke: 439
18.11.2015 19:23:14   
BubaBubica
Mene danas ceo dan bole jajnici i krsta i stomak user posted image Baš me bole.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 440
18.11.2015 19:31:14   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: AnaAna1

Ivanka a koliko dana ti kasni?

Danas mi je 44 dan, barem 15 dana "kao" kasni.
Sad vec počinjem da ludim polako user posted image

ja bih betu obavezno ponovila, s obzirom da nije bila totalno negativna,a i to da ti je graf ipak obelezio ovulaciju, a lutealna faza traje 14-15 dana! a posle bih isla na pregled, i obavezno pomenula dr rezultate bete...

U potpunosti se slažem!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 441
18.11.2015 19:34:35   
vocicana
Bubo bre user posted image , nemoj da se bedacis, pa doci ce bebica....sve se slozi kada treba, veruj!
Dobrodosle nove cekalice, bas me radujem da vas ima u ovolikom broju, samo budite vredne I desice se.
Ja moram da izadjem u setnju once cu puci nesto. Evo ja sam danas usla u 21- vu nedelju trudnoce, sada je pravo uzivanje, bebac sutira, javlja se, ja se osmehujem I uzivam u tim osecajima, zato vam saljem kofu bebi http://yoursmiles.org/tsmile/kiss/t4801.gif prasine!!!!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

Direktna veza do poruke: 442
18.11.2015 21:53:58   
Yellena008
Vocicana masala zeno...21 nedelja...ajoj kao da si juce ostala u drugom stanju.....

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 443
19.11.2015 9:12:44   
BubaBubica
Mašem vam i begam da radim.
Juče su me toliko bolela krsta i stomak da su mi se noge odsecale, već sam razmišljala da krenem u hitnu user posted image ali kad sam legla i utoplila se, smirilo se pa sam zaspala. Danas sve ok user posted image Sad ne znam da li da sada odem na pregled ili da sačekam da prođe još jedna user posted image pa posle. Ako sam ostala trudna da ne čeprka bezveze.

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 444
19.11.2015 9:16:20   
Ivanka 75
Buba user posted image

Direktna veza do poruke: 445
19.11.2015 9:16:44   
Leanaa
Hvala devojke na dobrodoslici, ovako nisam bila luda ni sa dvadeset, ahahah..MM kaze da se moli svako vece da ostanem trudna,jer ce ovim tempom da zavrsi na bolovanjuuser posted image .. Zelim svima velike bete uskorouser posted image .

(odgovor članu Yellena008)
Direktna veza do poruke: 446
19.11.2015 9:18:37   
Ivanka 75
Lea, jedino se tvoj muz zali user posted image

(odgovor članu Leanaa)
Direktna veza do poruke: 447
19.11.2015 9:29:26   
Leanaa
ma folira se, ahah..Ja pratim ovulaciju sa lh trakicama, pa kada prodje ovulacije, iskuliramo par dana:).. Juce je prosla pa sad moze da odmori. Bas me je iznenadila ovulacija, sve se nesto turbo deslilo. Kiretaza 20.10, user posted image vestica 4.11 (posle 16 dana) ja bila ubedjena da ovulacije nece ni biti, kad trakice pokazale full crtice tacno 13d.c

Direktna veza do poruke: 448
19.11.2015 13:06:06   
madre

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Juče su me toliko bolela krsta i stomak da su mi se noge odsecale, već sam razmišljala da krenem u hitnu user posted image ali kad sam legla i utoplila se, smirilo se pa sam zaspala. Danas sve ok user posted image Sad ne znam da li da sada odem na pregled ili da sačekam da prođe još jedna user posted image pa posle. Ako sam ostala trudna da ne čeprka bezveze.

ja sam imala tako bolne ovulacije! da ne mogu da se ispravim kao covek... koliko pre toga ste se sexaliuser posted image i ja bih sacekala sa pregledom. navijam jakouser posted image

Direktna veza do poruke: 449
19.11.2015 14:47:27   
BubaBubica

IZVORNA PORUKA: madre

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

ja sam imala tako bolne ovulacije! da ne mogu da se ispravim kao covek... koliko pre toga ste se sexaliuser posted image i ja bih sacekala sa pregledom. navijam jakouser posted image

Uh ne znam da li je bila ovulacija ali sve me je bolelo i to jako. Danas me boli desni jajnik, a pre dva dana me žigao levi. Mada juče sam i imala poplavu plodne sluzi tako da moguće je user posted image danas je više nema ni u tragovima. Ako računamo da je juče bila ovulacija, odnose smo imali tri i dva dana pre nje. Sad ako se uhvati nešto biće dobro user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here