Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 10:05:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Izvinjavam se za off, ali - madre trudna si!!! Divno draga!! Lepo mi počinje dan :)
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 12:05:37
|
|
|
|
veselicaa
|
Lesice prelepa slika,bebac je premeden i bas se istice na slici a vi ste lepotice Tvoja cera ima kosicu kao moja A Branki bas si lepa a smizlica je premedena,plavusica mala kao moja S. Adulence ne zna se ko je sladji,ti i stomacic ili tvoja lepotica
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 12:11:00
|
|
|
|
mila83
|
jedno veliko i za sve mamike i decu ! Sto volim ovu temu,ljubav tako zraci sa ovih slika
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 15:00:48
|
|
|
|
branki*
|
dRRugarice drage
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 17:10:44
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Izvinjavam se za off, ali - madre trudna si!!! Divno draga!! Lepo mi počinje dan :) aaaaaaaaa bravo
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 20:24:00
|
|
|
|
wivern
|
Branki prave ste smizle Ado vas dve bas licite, iste ste.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 20:45:45
|
|
|
|
janabons
|
Ado, cerka ista ti....lutke ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 20:54:49
|
|
|
|
janabons
|
Evo jedne slicice pre par meseci Moja smizla i ja za njen drugi rodjendan
< Poruku je uredio janabons -- 18.9.2015 20:55:58 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 21:16:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao bre što ste slatke, prelepe ste mamike i dečica
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.9.2015 21:23:39
|
|
|
|
daca77
|
Dunjo, bas tako...svi su medeni
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.9.2015 10:23:53
|
|
|
|
jess021
|
Ada, premedene ste, Ivka je ista ti Jano, kao dve princeze
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 11:45:31
|
|
|
|
emicaa
|
Dama sa naočarima je moja mama
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 12:12:06
|
|
|
|
BubaBubica
|
Kakvu divnu ekipu imamo na RR
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 12:21:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Emice, sjajna fotka! Super ste!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 12:22:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj dasa i ja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 13:29:59
|
|
|
|
jess021
|
Emice, divne ste sve tri, odlicna je fotka. Ana, mnogo ste lepi. Mare lici na tebe jel` da?
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 14:01:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Jass, nemam pojma. Kada se rodio bio je preslikani mm, i u suštini su uvek govorili da je isti tata. Sada se često dešava da mi kažu da je isti ja, tako da ne znam. Ja uopšte ne mogu da procenim. A kažu i da mm i ja ličimo tako da...
< Poruku je uredio Ana RR -- 21.9.2015 14:02:44 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 15:17:43
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam žene Ana i vi ste super,a i meni se čini da mare liči na tebe.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 15:43:02
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jass, nemam pojma. Kada se rodio bio je preslikani mm, i u suštini su uvek govorili da je isti tata. Sada se često dešava da mi kažu da je isti ja, tako da ne znam. Ja uopšte ne mogu da procenim. A kažu i da mm i ja ličimo tako da... ovako se i meni cini jess,oni svo troje lice
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 16:42:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Janabons divne ste,prave lepotice Ana pa on je pravi mamin sin,divni ste Emice prelepa slika,tri generacije
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 21.9.2015 16:57:51
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Ana RR Jass, nemam pojma. Kada se rodio bio je preslikani mm, i u suštini su uvek govorili da je isti tata. Sada se često dešava da mi kažu da je isti ja, tako da ne znam. Ja uopšte ne mogu da procenim. A kažu i da mm i ja ličimo tako da... ovako se i meni cini jess,oni svo troje lice Eto
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.11.2015 13:48:20
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.11.2015 13:55:30
|
|
|
|
emicaa
|
Piece tvoji momci već veliki,mnogo ste slatki
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.11.2015 13:57:12
|
|
|
|
Peace*
|
Da, da, veliki. Vreme leti.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.11.2015 14:09:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnooooogo ste lepe mame
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?